Jump to content

ShabbyAbby

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Jeg har sett på en bolig som har to forskjellige energimerke, hvor den ene ble utført av selger og endte opp på B og er attesten er tilgjengelig hos Enova. Men jeg har lagt merke til at i selve salgsoppgaven så bestemte megler å oppgi C karakteren. Han fortalte da at det ble gjort hvor den dårligere karakteren ble gjort av forretningsfører. Jeg har eventuelt tenkt at det kunne vært aktuelt med et grønt boliglån. Noen som har erfaring og hvem av karakterene bør jeg forholde meg til?
 2. Haha det gjør vi nok. Får satse på at det blir lettere å skaffe seg en og at nettbutikkene finner bedre løsningen for lansering av slike varer. Satt og venta på CoolShop sin levering siden mandag. Aldri sjekka en sporingsnummer så ofte. Drømte jo flere ganger om at pakken kunne hentes.
 3. Ops, da havna jeg i en situasjon hvor jeg får både Playstation 5 fra CoolShop og CDON. Fikk nettopp mail fra CoolShop at de har sendt den i dag.
 4. Bestilte 13:47 men fikk bare info i PostNord appen. Fikk nå mail fra CDON om at ordren har blitt sendt. Men da blir det bare å kansellere ordren min hos CoolShop når PS5 fra CDON blir levert.
 5. Distill Web Monitor har jo hvert fall e-post varsling. Det ser ut som det er mulig å sette opp SMS varsling også. Kan være at det krever konto.
×
×
 • Create New...