Jump to content

BeeRuno

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BeeRuno

 1. Fikk det for et par dager siden. Kontrolleren hoppa i alle retninger, lett å spille CoD da ja. Lada kontrolleren også ble det borte. Merkelig.
 2. En kompis sin bestilling fra CDON (februarrelease) sendt i dag, mens en annen fikk samme mail som beskrevet over. Han som fikk mail om forsinkelse bestilte i oktober.
 3. Noen som bestilte hos netonnet den 19. og betalte med kort? De trakk pengene, så gikk det en stund og reservasjonen ble tilbakeført til meg. Fikk konsollen på mandag, men ikke hørt noe angående betaling. Har fått kvittering og full pakke. Tidlig julegave?
 4. Det sto på min 0745 i dag og, ikke hørt noe siden. Kjører vel en jæla lang omvei...
 5. Gratulerer! Samme her - bortsett fra hentemeldingen. Satser på den kommer før butikken stenger. Oslo sentrum ish her og.
 6. Skeptisk. Leste noe om at PostNord ikke kjører på lørdager, så spørs om jeg må sitte hjemme å sikle et par dager til.
 7. Samme her. Kjedelig å vite at den ligger 1 km unna meg uten at jeg kan gjøre noe med det. Men kan vel ikke klage!
 8. Sjæl! Digg! Noen som vet hva som skjer med tanke på betaling? Bestilte med kort, men pengene ble tilbakeført for noen dager siden.
 9. Nei, ikke fått en eneste mail bortsett fra ordrebekreftelse hvor det står at den vil bli levert mellom 8. og 15.12.
 10. Shiiiiet. Dere har såpass lave ja. Jeg ligger ca 400 etter deg, glx-rider.
 11. Whaaaat. Deilig. Sjekker siden 100 ganger om dagen, har ikke nerver til detta.
 12. Jeg fikk ordrebekreftelse hos NoN kl 0810. Ikke fått e-post om forsinket levering etc, noe som er litt spesielt med tanke på hvor sent jeg bestilte.
 13. Stemmer, det de fortalte meg når jeg spurte på chat. Har ingenting å gjøre med at man ikke får varen.
 14. Det er i hvert fall positive nyheter for oss som ikke har fått e-post fra NetOnNet. Kjenner likevel at jeg er veldig skeptisk, helt til det dukker opp en eventuell hentemelding. Tar butikkslipp og overnatting ute 100 dager i uka, i stedet for alt det stresset rundt nettbestilling.
 15. Satse på det er en hel haug. For øvrig vært hissig på refresh-knappen hos CDON i dag selv, ikke sett noe grønt.
 16. Blir ikke flere lignende slipp fra CDON i følge kundeservice i hvert fall: Hei Takk for din mail Det kommer ikke til å komme flere slike slipp, det var konsoller vi hadde til overs etter at forhåndsbestillinger var sendt ut.
 17. Det skjedde med meg tidligere i dag også. Ordren er ikke slettet fra mine sider, men det er vel bare et tidsspørsmål. Da "leder" komplett med 3.mai enn så lenge, god jul.
 18. Det han sa. Hvis du bor i Viken kan jeg hente den når du får den, til kostpris selvsagt.
 19. Si gjerne fra om noen får med seg lignende slipp. Fikk det ikke med meg i tide!
 20. Jeg har heller ingen dato inne på selve ordren hos netonnet, men i ordrebekreftelsen står det under produkt: "Forventet dato 08.12.20" Lengre ned i ordrebekreftelsen står det: "Ordren vil bli levert i løpet av perioden 08.12.20 - 15.12.20" Veldig spent, var langt ifra først. Fikk ordrebekreftelse kl. 0810.
×
×
 • Create New...