Jump to content

Abcdefghijklmnop

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Huff, finn deg noen andre å diskutere med. Jeg er ferdig med dette.
 2. Så du mener at det er idiotisk for en handymann å mekke på ting selv? Kanskje du er vokst opp med bruk og kast og bare kjøp ny? Dummeste jeg har lest så langt her.
 3. Huff, nå ble jeg dypt såret her grunnet små 👟 😂😂😂😂 kjeder dere ikke her inne iallefall, med så mange verdensmestere samlet på et sted 😉😀
 4. Du kan også spare dine bekymringer, det blir aldri aktuelt å bruke wago eller torrix. Jeg har ikke gjort ting på eget anlegg som jeg ikke har lov til. Samt at dette som sagt er i naustet der alt blir slått av med en hovedbryter når jeg ikke er til stede. Jeg har en mistanke om at dette er feil type bryter for mitt bruk og heller er en slags vender som står feks i en trapp for å kunne slå av samme lyskilde både oppe og nede. Men nå har jeg lært såppas at dette blir første og garantert siste gang jeg søker hjelp på dette forumet.
 5. Men hvorfor gidder du å kommentere? Blir du tilfredstillt av det på noen måte?
 6. Den går vel under kategorien skrot vil jeg tro siden den var så billig. Men antar at den er fullt lovlig siden den er i handelen?
 7. Ingen som oppfordrer meg til å utføre noe ulovlig ved at de svarer meg saklig på det jeg spør om. Må vel være så enkelt som at har du et svar så gi det, om ikke la være å kommentere. Jeg opplever både her inne og ellers rundt om alt for mange nettroll som bare sitter og klør i fingrene for å ta noen. Jeg er ikke elektriker men anser meg selv som over snittet handy og får til og utfører det meste selv, så langt uten noen regress fra forsikringsselskap eller påkrav ved noen kontroll. Er jeg usikker så spør jeg de som har kunnskap om det jeg står fast i og jeg trodde dette var et sted for nettopp slikt.
 8. Den konklusjonen kom jeg til også, så da må andre lederen kobles sammen med en wago eller torrix som det er litt knapt med plass for. Dette er til et rom i naustet som jeg har hovedbryter til som slåes av når jeg ikke er der så ingen fare. Byttet ut en gammel vippebryter som var knekt. Da stikker jeg bare å kjøper en ny bryter med blindpunkt og monterer værre er d ikke.
 9. Jeg er ikke interessert i dine bekymringer. Finn deg noen andre å diskutere dine problemer med.
 10. Spar dere for å kommentere om dere ikke har et svar på det jeg spør om.
 11. Hvordan kobler jeg denne? Er vant til brytere med et blindpunkt hvor jeg kobler sammen en av lederene og den andre på L og pil. Denne er kjøpt på Jula.
×
×
 • Create New...