Gå til innhold

Etheralking

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Etheralking

  1. Alak87 skrev (På 2.1.2021 den 13.29):

    Hadde en ekstra G2 som jeg solgte til markedspris nå selv. Veldig fornøyd med headsettet altså, kjenner det mer og mer. Men jeg er ganske splittet når det kommer til kontrollere, er veldig usikker på om jeg vil selge hele Index kit'et mitt, eller om jeg skal beholde kontrollerne og basestasjonene. @Enceladus, hva vil du si kun headsettet er verdt om jeg skulle solgt det på finn? Tenker kanskje 13-15.000 for hele settet, men aner ikke om jeg er på bærtur der, og har ingen idé om kun pris på brillene. 

    Ellers har jeg et litt mer praktisk spørsmål: Er det mulig å bruke Index headsettet som "VR dongle", for å teste G2+Index kontrollere? Eller må jeg faktisk bestille VR dongles for å få til dette? Hadde vært veldig gøy å teste G2+Index controllers før jeg tar endelig valg om hva jeg gjør.

     

    Du kan bruke det som 2 x dongle

    • Liker 1
  2. Så... Jeg er ikke skuffa over G2, bare veldig imponert over Cosmos Elite med lens mod.

    Det er mye glare og chromatic abboration utenfor 30%-perfeksjonen i midten. Fargene og kontrasten er bedre enn på Cosmos Elite men ikke mye. De er ganske like generelt.

    Kontrollerne har en tendens til å henge seg opp helt og må slås av og på.

    Så det spørs om linsene er noe annerledes. Det er mye glare asså... bare noe lys i en svart scene og det blør gjennom fresnel-linjene.

    Vi får se om MRTV finner ut noe. Godt mulig at jeg leverer tilbake G2en, Cosmos Elite med lens mod er bare ikke dårlig nok til å bli kalt en tydelig nr 2, avhengig av hvordan det blir med resultatet av MRTVs utsjekking av linsene.

  3. Angående klarhet, fra en som kommer fra CV1 -> Cosmos Elite -> Cosmos Elite med lens-mod -> G2:

     

    Som forventet. Det er jo fresnel-linser. De slår absolutt ikke klarheten på Cosmos Elite + lens mod, center to edge.

    Men når det er sagt så er det veldig klart, og midtpunktet er jo selvfølgelig helt krystallklart.

     

    Jeg vil se at center to edge klarhet er sånn ca litt bedre enn vanilla Cosmos Elite.

    MEN det FØLES mye bedre. Jeg vet ikke hvorfor.

  4. zoqiet skrev (4 timer siden):

     Jeg har ikke greid å få det til noe bedre enn hva jeg har hatt hele tiden. Så er det at sweet spot normalt ikke er noe særlig større enn det jeg opplever og jeg har bare forventet mer? Forstår det ikke når jeg ser på disse youtube'erne snakke om edge til edge clarity. 
    Ellers mener jeg å huske at Rift S så hadde jeg mer sweet spot enn dette når jeg testet det for en stund siden. 

     

     

    Jeg tror jeg begynner å forstå hva det er du KANSKJE opplever her.

    Det kan hende at hva du syns DA og hva du opplever NÅ er annerledes fordi du nå er hjemme og WOW-effekten kanskje har dabbet av, men hva nå enn Rift S'en hadde eller ikke er jo vanskelig å finne tilbake til. Så Jeg forholder meg til det du definitivt rapporterer her og nå med det headsettet du har.

    Så her er greia, potensielt: når øynene og hjernen prøver å bli vant til noe, å bruke noen av øye-musklene på en annen måte eller noe, så kan det hende at de ikke helt finner fram til måten de skal se på noe på, som gjør det at når øynene dine ser på noe utenfor sentrum av linsen så greier de ikke helt å prosessere det at ting ikke HELT er "in line" med virkeligheten.

    Men det kan hende at med tid så vil øynene dine og hjernen din (kanskje 1-2 uker med stadig bruk) venne seg til opplevelsen og for det første greie å slappe av men også greie å produsere for deg en bedre opplevelse generelt.

  5. zoqiet skrev (13 timer siden):

     

    Nå gjenstår det bare å se om jeg kan vende meg til 'sweet spot' og kun fokusere rett frem i uken som kommer, sliter litt med å få det bra til. Har IPD som er litt lavere enn gjennomsnittet, øyne som sitter dypt og stor nese som er i veien på Quest 2 sin 58mm IPD innstilling. Hadde kanskje fungert bedre med noe som jeg kan justere optikk avstanden til øynene. Hadde jeg kunne kommet litt nærmere så hadde sweet spot blitt kanskje noe større. 
     

    Det kan hende at du er lei av å høre dette, men med tanke på hvor mange som har rapportert en AHA opplevelse og/eller en DERP NÅ VAR JEG TEIT situasjon så tenkte jeg det var/er greit å nevne igjen allikevel:

    Det kan hende at du har den på hodet feil.

    Ikke bli sint please, jeg er bare et lite sendebud 🐹

    • Liker 2
  6. Theo343 skrev (Akkurat nå):

    Jeg har også fått beskjed om det på andre ordre tidligere (skjermkort bla.) men jeg spurte for sikkerhetsskyld igjen i dag tidlig siden det er "jul og alt dette kaoset". Men det gikk kun fordi jeg spurte før den stod til "behandles".

    Nå gleder jeg meg til Star Wars Squadrons med G2 og flightstick i jula :D.
    Har ventet med det selv om jeg har Rift S.

    Jeg forstår deg. Har gjort klart alle spillene jeg skal bruke og optimlisert grafikkinnstillingene mest mulig.

    Og spilt litt 👅

    Men det blir nok uansett super duper nice med G2 altså, med mindre det er noe feil selvfølgelig.

    • Liker 1
  7. Theo343 skrev (2 minutter siden):

    Man måtte gjøre det før den gikk til "behandles". Spurte om det når jeg snakket med kundeservice kl. 9. Da var det fortsatt mulig.

    Sjekket nå om det fortsatt var slik og det var det.

    Din snikpeis! Dette var det min dude sa:

    "Hei ***************, 
     

    Vi har dessverre ingen mulighet til å endre leveringsmåte etter en ordre er utført, slik at det eneste alternativet her dersom du ønsker ekspresslevering er å legge inn en ny bestilling og kanslellere original ordre. 

    Når det gjelder å sende varer før release har vi strenge retningslinjer fra leverandør men kan vi på enkelte produkter sende varen dagen før release, men med klare instrukser her om at kunde ikke skal kunne motta produktet før lansering eventuelt. 

    Jeg beklager ulempen dette medfører for deg. "
  8. JAMEN SÅ SEND DE DA TRENGER DA IKKE Å SITTE OG STIRRE PÅ DE HELE DAGEN HERR OG FRU KOMPLETT AAAAAARGH BARE GJØR DET INGEN GRUNN TIL Å VENTE BARE FÅ TAK I EN POSTMANN, PUTT GREIA MI I HENDA HANS, SETT HAN PÅ ET JAGERFLY, SKYT HAN I RETNING MEG, GI HAN MAGISKE HAIKER-MULIGHETER OG JADDA VIPPS SÅ ER DEN HOS MEG VETTU TUSEN TAKK KOMPLETT-SAMA, SÅ BARE KOM IGJEN

  9. Zaith skrev (På 21.12.2020 den 8.52):

    Har også bestilt cover for frankenfov, siden man visstnok kan eliminere all light bleed fra nesen dersom man gjør det rett. Blir spennende å se hva det har å si for FoV.

    Vel, du kan jo alltids bare holde headsettet med hånda uten cover for å se hvor mye FOV du har å hente. Tenker jeg venter til jeg får gjort det med å bestille mod evt.

    Det har vært så mange forskjellige og motstridende kommentarer. "Mye mer FOV!" "Ingen forandring!" "Helt ny verden!" "Same old."

    Noen må jo være litt spesielle her.

  10. Zaith skrev (25 minutter siden):

    Haha jada, det er slettes ikke negativt om man svir av noen kalorier mens man har det gøy :D Da kan man spise mer sjokolade med god samvittighet senere ;)

    Jeg tror nok en løsning som ikke krever at jeg har et ekstra headsett og med kontrollere som faktisk føles bra er det beste. Spørs jo da, jeg betaler ikke 10 000 for en slik løsning. Et sted må grensen gå.

    Jeg har de siste ukene etter at jeg fikk headsettet følt at jeg har vært på en never ending acid trip. Turte ikke nevne det for noen fordi jeg trodde jeg hadde blitt sprøyte gal eller verre. Etter litt research ser jeg at det er helt normalt og at mange opplever det. Er en veldig merkelig følelse. Alt fra at hendene sine føles som at de ikke er dine hender, til at tekst eller elementer fra en ordinær monitor/mobilskjerm "popper ut" og får en viss 3D effekt i seg. Noen ganger flytter hele verden seg, type hopper litt til ene siden eller andre akkurat som når selve orienteringen på headsettet ikke virker helt.

    Verst var det spesielt de første timene med mobilen etter at jeg fikk headsettet. Trodde virkelig jeg var i ferd med å miste grepet om virkeligheten. Vet ikke helt hva jeg skal si om det, tidvis er det egentlig mest interesant heller enn plagsomt.

    Er det flere her som opplever det?

     

    Jeg liker at du sier interessant. Jeg tenker at det ikke nødvendigvis trenger å være så dumt man tillater seg å sette litt spørsmålstegn med hva det er som egentlig skjer, og hva som egentlig er hva, når man opplever ting som rokker litt ved båten.

    Tror alle til en eller annen grad opplever dette. Kona mi opplevde en ganske sterk dissosiasjon fra virkeligheten som var plagsom for henne.

    Jeg har vært ute en vinternatt for å si det sånn og blir ikke i det minste overrasket av at det kastes en kurveball min vei i ny og ne. Men når det er sagt så opplever jeg det ikke spesielt plagsomt. Heller, som du sier, interessant. Og en grei påminner, på en måte, av at ting ikke nødvendigvis er så cut and dry som vi kanskje tror at de er noen ganger.

×
×
  • Opprett ny...