Jump to content

Steve0

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hadde jeg hatt et budsjett på rundt 5000, og ikke hatt bruk for HDMI2.1 eller raytracing/DLSS, hadde jeg sett etter en brukt 1080ti på Finn. De ser ut til å gå rundt den prisen, og yter da ca på høyde med en 3060ti i faktiske spill.
 2. Prøvde å få tak i den, gikk maks et sekund og fikk ikke tak i kort. Kjenner at jeg er ganske sur over hele situasjonen.
 3. Kanskje litt sen svar, men til referanse for alle som finner dette gjennom Google: nei, hos meg var det bare a bestille opp riktig SFP modul (BiDi) og pigtail-kabel. Får inn WAN-adresse (fra et /21 subnett av en eller annen grunn... kanskje hele nabolaget deler et subnett?) via DHCP. Lekende lett oppsett, og føles digg å bli frigjort fra hjemmesentralen.
 4. Hvordan fikk du det til? Chat eller telefon? Må ha vært en ekstrem gavmild kundebehandler...
 5. Ikke uenig der. Skal holde meg langt unna Power i fremtiden i de tilfellene der de ikke har ting liggende på hylla. Men det kunne vært verre, når jeg ser på all diskusjon rund PS5 'release' i dag.
 6. Jeg bestilte med henting i butikk, og min står som 'under transport' til butikken siden i går kl. 11. Ingen epost, dog. Skal ifølge chat'en få hentemelding så snart butikken har mottatt og rukket å pakke ut leveransen. Skal visstnok være til i kveld eller i morgen. So close, yet so far!
 7. Har Valhalla liggende i plast'en, venter bare på xbox 😞 Tror Microsoft Store skal få inn flere om ikke alt for lenge. De har aldri solgt preorders utover første batch, og de hadde noe ekstra på lager som ble solgt på lanseringsdagen. Kan kanskje være lurt å legge inn en backup-bestilling hos Elkjøp og samtidig følge med hos Microsoft.
 8. En på chat'en påstår spesifikt at forventet/ubekreftet lagerdato står som 24.11 i systemet dems. Så må da dessverre anta at det er enda mer fake news...
 9. @Mookie @Jazzlass har dere også fått deres ordrestatus endret i natt fra 'ordren er mottatt' til 'klargjøres for sending'?
 10. Fucking hell. Elkjøp gir kompensasjon for 1-2 dagers forsinkelse, mens Power fortsatt ikke vet når dem kommer til å levere noen ting. Dette fikk ikke akkurat blodtrykket ned, nei. 🤬
 11. Samme her. Vi får nok holde liv i tråden et par uker til. Men akkurat nå føler jeg meg ekstremt forbanna 🤬 Dette er fra chat'en i dag. Det kan ikke ha vært mange som sto foran meg i den køen der.
 12. Vil anta at de har fått inn PS5 da, og at de driver og pakker inn på forhånd. Det er forventet at produkter ankommer lageret før releasedato, for å kunne bli sendt til butikk / kunde på release-dagen. Men det har tydeligvis ikke skjedd med Series X.
×
×
 • Create New...