Jump to content

Tmop

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hadde mest trua på at komplett kom til å levere mitt 3080 TUF OC skjermkort først, men nå ser det faktisk ut til at Netonnet har sendt min bestilling på 3080 TUF ikke OC. Det var ikke forventet, bestilt rundt 22:00 17.09. Virker som om de har fått inn en stor levering eller har hatt et fåtall av ordre tidligere den 17.09.
 2. Bestilte fra komplett på release 17. september. Var litt sent ute med å legge inn bestilling da jeg først satset på en founders edition. Forventet inn 22. november, bestilt 16:24.
 3. Samme her, tidspunkt på min OC bestilling er 16:24. Må være noe surr i det automatiske systemet dersom den begynner å plukke bestillinger rundt 17:00 først. Kanskje den prioriterer inn en type betalingsmetode eller har annet tidspunkt i systemet bak 🤔
 4. Spennende! Hvilket tidspunkt bestilte du på? Evt starten på ordenummer?
 5. Bra, et lite håp om at min bestilling også blir med på den runden! Var du i kontakt med komplett? Snakket med dem på chat om at det var rart at flere med senere tidspunkt hadde fått før, men de svarte med det vanlige at det er en automatisk prosess som skal ta hensyn til tidspunkt og køen.
 6. Er ikke alltid til å stole på den informasjonen de gir på kundeservice dessverre. Opplevd det samme med grafikkort denne høsten hvor de sa nye ting hver gang og ga diverse lovnader om ting som ikke stemte. Bedre om de hadde sakt at de ikke vet noe...
 7. Føler med deg. De burde ikke ha åpnet for bestilling av ikke OC før det faktisk ble noe prioritering på det. La inn noen andre bestillinger på ikke OC på andre nettbutikker, men ser ut til at Komplett kommer til å levere før de kommer ute i 2021.
 8. Kan jo undre på hvordan køsystemet er, men da får vi satse på at min endrer seg om kort tid også. Uansett bra at det skjer noe i køen
 9. Var det bestilling hos komplett? Står kl 16:24 på min TUF OC 3080 bestilling og fortsatt forventet inn på lager 17. nov. Lite håp om at den kommer før 17. nov.
×
×
 • Create New...