Jump to content

Qurex

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elkjøp kan ta seg den største bolla de finner. X-antall kundebehandlere som har bekreftet at den vil være på plass den 19.11. Nå er det ansvarsfraskrivelse med at "Den blir sendt i morgen, ingen ytterligere informasjon rundt dette". Bestilte 10.01, prioritert levering (Som tydeligvis er et geni-trekk fra Elkjøp) ettersom det tydeligvis bare er en gimmick. Ja, heldig som får en PS5 kontra alle dere Komplett kunder, men det er ingen plaster på såret likevel..
 2. Har ordrebekreftelse med tidspunkt 10.01 på 😊 Betalte med kort.
 3. Jeg har bestilt 10.01, ikke fått bekreftelse enda. Har ikke psyke til dette her...
 4. Ser ut til at det er enighet på kundesentralen til Elkjøp i dag
 5. Ikke fått beskjed. Ordrebekreftelse kl. 10.01. (Oppdaterer mail, posten og elkjøp så tlf er helt varm her nå)
 6. Jeg satt meg på Chat ASAP ROCKY når jeg så du skrev sporingsnummer. Slukøret sitter jeg her med beskjeden fra Elkjøp at de ikke hadde gitt ut sporingsnummer enda, men at det ville bli sendt på sms og/eller mail når det ble opprettet. Trur jeg bare må logge av alt som kan gi falske forhåpninger nå 😅 Dette er ikke sunt! Endret: Så ser jeg chaten mellom Djorgen og Elkjøp, så var håpet tent igjen! 😄 Her svinger det fra knust til forhåpningsfull på under 2 sekunder.
 7. Hopper mellom Posten-appen og Ordrehistorikk på Elkjøp.no HELE tiden.. Går jo nesten utover arbeidsgiveren det her, så det må jo være alle sin interesse at vi får noe håndfast snart 😄
 8. Slik jeg opplevde det den 18.09, så måtte jeg oppdatere siden helt til jeg kom igjennom. Jeg fikk betalt med kort, men veit om et par stykken som kun fikk betalt med Vipps. Så nettsiden var sterkt belastet, noe den helt sikkert vil bli til torsdag. Så er vel egentlig bare å sitte klar 10 min før og ha alt av kort og vipps klart..
 9. Mange forskjellige svar fra Elkjøp.. Men håper det jeg fikk er riktig.
 10. Elkjøp hevder at jeg skal ha den, og alt av utstyr jeg kjøpte den 18.09 i henda førstkommende torsdag. Så får håpe det blir en realitet.
 11. Elkjøp Vinterbro hadde både DualSense, Media-kontrollen og camera i hyllene for salg 😊
 12. Vil si at dette er en god nyhet fra Elkjøp. Spurte forøvrig om hvorfor se sendte ut kontrollen,headset og div i motsatt rekkefølge. Fikk til svar av at de sender ut alt samlet.
 13. Ikke sant. Solgte PS4 for ca 1 mnd siden, for å fokusere på skole til PlayStation 5 kom. Føler jeg har sittet mest på Elkjøp Ordrehistorikk og Posten Pakkesporing enn på Byggforsk og Teams... Overgangen til PS3 var fantastisk. Hadde sommerjobb året før og fikk et uforventet beløp på 7k av arbeidsgiver i feriepenger. De ble lett benyttet på en splitter ny LG 37" HD. Trur jeg ble lurt til å kjøpe en HDMI gullkabel til rundt 1000 kr av selgeren. Rainbow Six Vegas gjorde seg godt på den skjermen. Er helt fantastisk å høre!
 14. Godt vi er sammen om det! Trur ikke jeg har kjent på en slik forventing siden år 2000 når jeg så det lå flate avlange pakker under juletre. Spenningen og håpet om at det var en større pakke blant de andre gavene, som selvfølgelig da måtte ha en PlayStation 2 inni seg, det må har vært en spenning til å ta og føle på. (Det lå heldigvis en PS2 der) 20 år senere er jeg like spent på om den kommer! (Selv om jeg veit at den kommer til slutt)
×
×
 • Create New...