Jump to content

Marlon88

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. "We had to cancel your order because it doesn’t align with our Sales Terms." Bare jeg som har fått kansellert ordre fra google via jetcarrier?
 2. Du vil jo få lyd uansett, men noen plasseringer er vel mer optimale enn andre. Kinovarianten? Tenker du at de er slengt i taket vilkårlig uten noen tanke om optimal plassering på kinoer?!
 3. Regner med du har sett på dolbys egen anbefalinger? Hvis ikke, se på side 27 her: https://www.dolby.com/siteassets/technologies/dolby-atmos/atmos-installation-guidelines-121318_r3.1.pdf Jeg brukte selv disse på min gamle hjemmekino med stort hell, de er vinklet mot sitteposisjon. https://www.brlelectronics.no/no/artiklar/dynavoice-magic-fx-4-ex-v3-vegghoyttaler-svart-ask-parr.html
 4. Budsjett max 6000. Brukes til film, tv og fotball. Max 50". Skal stå i en lys stue. Fikk tak i pus9005 til 5999 sist uke på elkjøp, men blir ikke levert før om et psr uker, så har returrett en stund.
 5. Er på utkikk etter en 50". Noen som har en formening om hvilket som er best av philips pus9005, og samsung q60? Ser philips er bakbelyst og samsung kantbelyst. Evt andre anbefalinger?
 6. Takk, bestilte selv nå. Google anslår shipping rundt 20 Nov. Så blir å vente litt
×
×
 • Create New...