Jump to content

Don Q

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)
 1. Utrolig at TU gidder å trykke slik dommedags-svada. Det er bare noen dager siden Norske forskere med Svein Østerhus i ledelsen, fastslår at temperatur og Is på norsk sydpolstasjon har vært "Dønn stabil i 40 år".
 2. Skamløs og skandaløs artikkel om "hvordan ødelegge økonomi og natur raskest mulig." Vindmøller ruinerer vestens økonomi på rekordfart, mens vi spiller initiativet over til Kineserne. Forbrukerelektronikk lages med hell i Kina. Når vesten nedlegger sin egen industri, og henfaller til kortvarige løsninger som vindmøller og batterier, så går det raskt nedover. Kina er den reelle leverandøren av forbruksmateriellet til vindmøller og solceller. Felles for begge typer, er at de er på dynga innen 20 år, og tjener seg IKKE inn. Spesielt ikke i vindstille og den mørke årstid. Kina har løsningen på det også. Vi kan kjøpe tonnevis med batterier. Alle verdens batterier kan dog ikke måle seg med et enkelt norsk vannbasseng. Men kineserne ler hele veien til banken. Og sydeuropeisk mafia melker subsidier inntil pensjonskassen er tom. Det blir ikke lenge til. Ingeniører som kan regne, vet utmerket godt at Vindmøller løser INGEN TING. De leverer ikke brukbar strøm. Har en svært kort levetid, og er ekstremt arealkrevende. Vår natur omgjøres til et industriområde for INGEN GRUNN. Vindmafiaen har klart å trollbinde EU til å erklære vannkraft som IKKE bærekraftig. Da er det på tide å våkne .
 3. hva tenker svenskene benytte denne til ? Krypto-minering ?
 4. Equinor har gått fra å være en rendyrket samfunnstøtte, til å bli en fiende av samfunnet. De "Grønne" tiltakene Equinor nå anbefaler vil bli en svøpe og tragedie for Norge og hele verden. De samlede utopiske særnorske tiltakene, CCS, Elektrifisering av sokkelen, Hydrogen + vindmøller - er tilsammen mer kostbare enn oljeinntektene. Equinor har dermed blitt en samfunnsfiende. En håndull "bærekraftdirektører" prøver å sjarmere seg til 100vis av milliarder i statstøtte til diverse tulletiltak og totalt unyttig grønnvasking. Historiens dom vil være meget hard med "Bærekraftdirektørene" i Equinor, som setter nasjonens økonomi og urørt natur på spill.
 5. Dersom man graver litt i denne historien, så tipper jeg at Norges Pensjonsfond er med å betaler for denne moroa. Alle dyre og fantasifulle klimatiltak er støttet av din og min pensjonskasse. Norges politikere stråler i glansen fra penger stjålet fra pensjonskassen.
 6. Nå er det ikke lenge før "det grønne skiftet " søker om milliarder for å bygge vindmøller på månen - og tro meg - de kommer til å få pengene ! Pensjonsfondet lekker som en sil. Instruksen fra regjeringen er at pensjonsfondet skal kaste bort 100 milliarder på vindmøller ganske kjapt. Å bygge på månen er en OK plan. Så blir jorden ikke ødelagt. Pengene går tapt i begge tilfelle.
 7. Absolutt ALT Kjølstad skriver er tull. CO2 kvoter er et selvbedrag. Omtrent som Norske strømkunder som kjøper "opprinnelsesgarantier" . 110% av all strøm i Norge kommer fra vannkraft. Å klare å tulle dette bort, blir nettopp det: "tullete". Kjølstad prater også om "grønn vekst". Dessverre er 97% av alle grønne tiltak - vindmøller - CCS - batteriferger, osv. håpløse tapssluk, som et samfunn kun har råd til , inntil det er konkurs. Som kjølstad sikkert vet, så har alle samfunn som har gått tungt inn i fornybar energi, gått konkurs, og fått ødelagt strømforsyningen. Samfunnet faller tilbake til "sjølberging" og elendighet. I Norge tar konkursen bare litt lenger tid, ettersom vi har 10000 milliarder å kaste bort. Kjølstad "avkles" som nok en "snake-oil / vindmølleselger.
 8. Endelig et "overkommelig elektrifiseringsobjekt." TU har spesialisert seg på å glorifisere tulleprosjekter med batterier. El-sykkel - er dog ikke helt umoralsk bruk av batterier.
 9. Lohrmann tar trolig feil angående unormal smelting. Satelittmålinger viser at innlandsisen LEGGER PÅ SEG. Se siste årene har Grønlandsisen vokst. De naturlige variasjonene på isen er tydelige, det ser vi på gamle bilder fra 1930, hvor isbreene var betydelig mer smeltet enn i dag. Mye tyder på at forkningstipendet er avhengig av et "skremmebilde". Dette er hva myndighetene har bestillt, og herved produsert ( av Herr Lohrmann )
 10. sporstoffet CO2 bør doseres i naturen for å fremme plantevekst. Naturen trives best rundt 1500 ppm. ( som i jura tiden ) Da kan vi brødfø verden uten kunstjødsel.
 11. TU "glorifiserer" CCS - ( CO2 fangst), og ignorerer matematikken som viser at CCS er et håpløst slag i luften. Nasa og IPCC har nå funnet ut at selv Global 10% CO2 reduksjon pga Corona innvirker IKKE på Global CO2. Den har steget med en jevn kurve tvers gjennom endringer i menneskelige utslipp. Regnestykket viser at Corona reduksjon tilsvarer karbonfangst tilsvarende minst150 hele Oljefond. Så om vi hadde brukt HELE oljefondet 150 ganger, så hadde det IKKE vært synlig på CO2 målingene. Det finnes kun ett oljefond i verden, som kaster bort masse penger på CCS. Det skulle etter avtalen vært til vår pensjon og våre barns fremtidige velferd.
 12. TU har glemt "pluss" og "minus". På Vindkraft har vi tapt "minus" 11 milliarder. Vannkraft har tjent oss "pluss" 10 milliarder. Denne usmakelige artikkelen fra TU er IKKE signert med fullt navn. Det er forståelig. Forfatteren skammer seg. Strøm: Vannkraft har levert 135 TWH strøm til gode priser 40 øre kr/kwh, og grunnrenteskatt 60%. Vindkraft har levert ca 7 TWH strøm til ca 5 øre / KWH. Subsidiert med ca 50 øre / kWh. Strømprisene går i "null" når vinden blåser langs kysten. Skatt: Totalt skatter vannkraft ca 15 milliarder/år til Norge.150 milliarder siste 10 år. Totalt skatter vindkraft ca null milliarder til Norge. "0" milliarder til sammen siste 10 år. Vannkraft er i hovedsak norsk eiet. Fortjeneste går til Norge. Vindkraft er i hovedsak utenlandsk. Utbytte går til skatteparadiser. Hav-vind: Norge har tapt ca 5 milliarder på subsidier til Hav vind. Omtrent det samme som omsetningen til hav vind selskapene. Grønn-religiøse forstår ikke av at ALLE pengene går tapt UTEN resultater å vise til annet enn sløsing med fin natur og dyre materialer. TU "Glorifiserer" det grønne skiftet på en usmakelig måte.
×
×
 • Create New...