Jump to content

priopra

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

Community Reputation

3 :)
 1. Utleier her er fullstendig urimelig. At du skal måtte sitte i timevis, ja bokstavlig talt halve dagen, uten strøm er ikke akseptabelt, spesielt når du selv kan fikse mye av problement med å få tilgang til boksen. Her er det bare å stille et ultimatum eller flytte, dersom du ellers kommer ingen vei. Du kan jo spørre vedkommende om han kunne tenke seg å klare seg uten strøm og varme i lang tid, og samtidig betale husleie (og strøm)? Uansett, sjekk kontrakten, det står vel noe om strøm der, og hvis ikke det gjør det er det opplagt at en bolig i 2020 må ha strøm og varme. Jeg synest det i tillegg til det juridiske også handler om sunn fornuft og omtanke, noe enkelte utleiere som kjent ikke har.
 2. Hei, ja jeg fikk den. Er veldig fornøyd. Gikk fra en nærmest gråaktig og fæl 1080p 27 tommer. Veldig greitt å kunne regulere den opp og ned, samt å kunne vri den slik man vil. Har ikke brukt hub-løsninga, så kan ikke si noe om den. Blir veldig mye mindre sliten av å sitte foran skjermen, så om du også har en halvdårlig 1080p så er det absolutt verd det å vurdere. Det har blitt litt ekstra skjermtid det siste året, så for meg er det viktig.
 3. Er det noen som har erfaring med eller meninger om Philips Brilliance 345B1C/00, buet 3440X1440 34"? Elkjøp har den som klubbtilbud nå til straks under 3000 kr. Sjansa og bestilte en. Blir ikke sendt før tidligst ut i neste uke, så kan kansellere. Prisen er i alle fall veldig grei. Er tenkt til kontorbruk og filmtitting.
 4. Enig. Jeg har lagt merke til at nettopp NetOnNet har økt prisene en del på det meste siden coronaen kom. De burde være såpass ærlige å si den egentlige grunnen til at de ikke vil ha Black Friday.
 5. Nei, virkelig ikke noe å rope hurra for. Skjønner egentlig ikke hva man skal med "singles day" i Norge?
 6. Takk for tilbakemeldingen! Da blir det kanskje ny skjerm om jeg finner en god og ikke altfor dyr en.
 7. Jeg har et Nvidia GeForce GTX 1070 (+ 7700K og 16 GB RAM). Spiller ikke. Vil jeg klare å kjøre en 3440x1440 skjerm (til tekstbehandling, filmtitting) tilfredstillende? Jeg er ikke oppdatert på pc-fronten, så unnskyld om spørsmålet kan være dumt.
×
×
 • Create New...