Gå til innhold

Annemi

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Annemi sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg fikk heldigvis byttet vakt, så jeg slipper å jobbe med henne 😀
  2. Så bra det ble bedre. Jeg fikk heldigvis byttet vakt. Men er redd om jeg sier i fra til sjefen at det kommer til å bli dårlig stemning.. Tror ikke de pleier å ha medarbeidersamtaler. De har heller ikke noen som er tillitsvalgt heller om det skulle skje noe..
  3. Hei dere. Jeg jobber som tilkallingsvikar på ett omsorgsenter og har blitt spurt om jeg ønsker å jobbe den 28/12, jeg takket ja til det, men ser nå i vaktboken at jeg skal jobbe med noen jeg overhode ikke går overens med, og kjenner jeg allerede gruer meg. Er redd for at hele jula skal bli ødelagt da jeg gruer meg slik. Hun er ikke noe særlig snill mot meg og er frekk og skal vri og vende på alt jeg sier og gjør. Hun motarbeider meg og jeg føler jeg ikke kan gjøre en god jobb, da hun bestemmer hva jeg skal si/gjøre med brukerne. Jeg må jobbe på hennes måte heletiden, noe jeg synes er helt feil. Jeg forsvarer meg og si ifra, men det hjelper ikke. Vurderer å gi beskjed til sjefen å si i fra at jeg ikke ønsker å jobbe med henne heretter, men er redd for hva sjefen skal tenke om meg, på hvilken pyse jeg er som ikke gidder å jobbe med henne. Det er synd det skal være slik. Tror de andre ansatte sliter litt med henne også, men alle er venner og ikke tør å si noe mot henne virker det ut som. Tips på hva jeg skal gjøre i den situasjonen? Hvordan skal jeg formulere det til sjefen? Tenkte å si noe slik: «Hei. Ser at *** skal også ha vakt den dagen? Skulle vell ha sagt i fra tidligere at jeg ikke ønsker å jobbe med henne mer, men det får gå denne gangen.»
  4. Hei dere. Jeg og min samboer skal til hans familie i helga og skal overnatte i to dager. Problemet er at vår hund og hunden til svigerinna ikke går så godt sammen lengre etter vår hund ble kastrert. Vi må skille de og ha de på hvert sitt rom, hvis ikke så kommer hunden til svigerinna gå heilt bananas å begynner å hyler og skal jokke, slikke hunden vår ihjel. Tenkte kanskje det er best at vi finner hundepasser for han den helga, da jeg synes det er dumt at se må sitte på hvert sitt rom. At svigerinna mi finner hundepasser til sin hund er uaktuelt da ingen er interessert i å passe den store villbassen der. Hva tenker dere? Bedre at jeg finner hundepasser som han kan være hos i heile helga, eller at vi forsøker å ha han med?
  5. Nei, jeg sa ingenting om at det ble dyrt. Hun prøvde å overtale meg flere ganger, både hun og hennes mor å ga meg dårlig samvittighet. Da ville jeg hvertfall ikke komme, da de oppførte seg slik. Det endte med at jeg ikke dro Pga. Prinsipp og at jeg var syk. Jeg vippset henne 500,- kr.
  6. Vil si det er litt blandet. Tror jeg gledet meg mer på selve turen..
  7. Jeg gjorde jo det, men samtidig så synes jeg det ble for dyrt da det er så langt å dra. Hadde dratt om jeg var frisk.
  8. Tror du har misforstått litt 😅
  9. Nei, hun er veldig spesiell vil jeg si 🙈 Er en grunn for at jeg ikke ønsker noe særlig mer kontakt med henne..
  10. Nei, vil ikke si det. Jeg skrev: Hei på deg og takk for sist, det var trivelig å se dere igjen forrige uke! 🥰 Det har seg slik at jeg har blitt så innmari forkjølet og er redd for at jeg må dessverre melde avbud for lørdagen. Er så lei meg for det. 😔 Har gledet meg til den dagen.❤️ Jeg har en gave til deg her, kan sende den i posten til dere. Beklager så mye igjen! Håper dere får en kjempefin dag og masse lykke til! ❤️
  11. Fikk melding fra hennes mor nå, at hun er så skuffet og synes det er dårlig gjort at vi ikke kom å la dårlig samvittighet på meg, at det koster så og så masse penger osv. og at 4 av vennene hennes har også meldt avbud. Synes det er tåpelig å få en sånn melding av hennes mor, da jeg allerede har forklart bruden og er allerede lei meg.
  12. Jeg var så dum at jeg takket ja, uten å se hvor mye det kom til å koste da jeg ble glad å tenkte at jeg skulle dra uansett. Gave har jeg. Tenkte å gi penger. Hadde dratt om jeg var frisk da jeg hadde gledet meg til dette. Tar det som en liten ferietur.
  13. Takk for utfyllende svar. ☺️ Det er på ett omsorgsenter. Det de gjør og alt jeg «lærer» er rake motsetninger fra det jeg har lært på skolen. Jeg føler jeg gjør mer riktige handlinger enn hva de gjør og ser mye feil av stell, så de er nok ikke gode «forbilder» for studenter. Nesten som jeg burde lært de 😅🙈 Det er foressten ingen av pasientene som har drikkeliste nei. ☺️
  14. Takk for tips. Har møtt sjefen bare én gang i forbi farta, så vet ikke hvordan hun er. Hun er aldri på kontoret sitt virker det ut som. Jeg spurte om de hadde tillitsvalgt der, men det hadde de ikke.
×
×
  • Opprett ny...