Jump to content

kittikatti23

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er godt mulig! Men det var ikke driverproblemer, det er jeg sikkert på, hadde siste utgave. Ble kjørt en scan(som fant feil med windows 10 installasjonen om jeg husker rett), en restart og deretter fungerte det fint. Skal ha det i mente å oppdatere her neste gang jeg ber om hjelp.. Tenkte ikke så langt. Har "oppetid" på 4 dager nå, uten problemer. Tidligere var det 3-4 timer maks. Anekdotisk: Ville gitt et bedre svar om jeg hadde det, men her fungerer det nå upåklagelig etter en scan+fix i CMD.
 2. Hei! Sent ute - beklager det. Og til Flin, var ikke skjermkortdriveren. Har nok et skuffende svar, men leste at det var anbefalt å kjøre en sjekk fra CMD(win+r) àla checkdisk, usikker på om det var akkurat den, så god husk har jeg ikke. Men skrev noe i CMD og det ble funnet en del feil i installasjonen av windows 10 som ble rettet opp i. Fungerer fint nå, har et par dager oppetid nå og ingen problemer siden.. Skulle gjerne hatt ett bedre svar, men om noen opplever det samme skal jeg google etter evne, og husker fra nå av å inkludere løsningen her. Mvh.
 3. Ja, kjørte memtest. Ingen problemer. Har vært operativ i en stund nå, uten feil. Ble anbefalt noe feilsøking på et annet forum og kjørte det, ingen problemer siden. Inntil videre anser jeg problemet som løst
 4. Fikk timespy med steamutgaven av demo og, gikk langt fortere å laste ned. Egentlig bare temperaturer jeg er nyskjerrig på å vite, og de virker fint akseptable i NZXT H1. Min score med 3080 TUF OC og 5600X:
 5. Reklamerer meg for meg selv men uansett: Har litt trøbbel med at pcn restarter. Før jeg låste til PCI express 3(?) hadde jeg også problemer med at alt gikk veldig sakte om jeg plutselig bevegde musen etter å ha sett serier/netflix, førte til BSOD et par ganger. Hatt 5 spontane restarts i dag, med feilmeldinger som sikter til GPUen. Men bare èn etter at jeg endret PCI settings, så forhåpentligvis fungerer det nå, gjenstår å se. Ikke sikker på at det er skjermkortet, men mistenker det. CPU og GPU er ok kalde så temperatur er ikke årsaken.
 6. Da er min 3080 TUF OC montert. Fungerer ikke helt knirkefritt(usikker på om det er skjermkortets skyld) - men det fungerer. Kunne tenkt meg å kjøre noen benchmarks for å se temperatur under tung load. Ser flere bruker 3Dmark timespy, som koster 200 kr. Er det noen gratisalternativer? Eller er det best å bare kjøpe det først som sist?
 7. Som nevnt i OP, det skjer uavhengig av hva jeg gjør. Kan se på en PDF så blir det omstart. 650w er nok til 5600x og 3080, det er jeg 100 % sikker på. Setter stor pris på at du forsøker å hjelpe meg og skal forsøke å fjerne GPUen neste gang det skjer, men tror ikke watt er problemet 🙂
 8. Den som følger med NZXT H1. Skal være en Seasonic 650w gold, som skal kunne drive røkla, ganske sikker på det.. Får fjerne GPUen neste gang det restarter seg og se.
 9. Kanskje et dumt spørsmål, men er du sikker på at jeg har internt grafikkort med dette hovedkortet? Ja, CPU er montert med kjøler og pasta - har greie temperaturer. Gpu er 40 C nå og CPU 36 C i skrivende stund. Kjørt èn benchmark hittil, får høyere lyd men fullfører uten problemer og temperaturer er fremdeles godt innafor.
 10. Hei, har bygget en ny data nå som restarter seg titt og ofte av ingen grunn, så vidt jeg kan se. Uansett hva jeg gjør, selv under idle med lave temperaturer, starter den plutselig på nytt. Installerte windows 10 home edition i dag. Slet også med at alt "lagget" om jeg ikke hadde rørt pcn på en stund, f. eks sett netflix i 10 minutter for så å bevege musepekeren. Fikk BSOD på den måten med tekst: VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL ERROR. Endret PCI til gen 3 da noen vist har problemer med dette kabinettet siden ledninger er gen 3 og hovedkort gen 4(mulig jeg tar feil her), så tror det problemet forsvant. Men restarts opplever jeg enda. Har følgende deler: Kabinett/psu/cpukjøler: nzxt h1 Skjermkort: geforce 3080 TUF Cpu: Ryzen 5600x Hovedkort: Asus 550-i STRIX Ram: 32 gb 3200hz SSD: Samsung 1 tb 970 EVO Noen som vet hva som kan være årsaken eller tips til hvordan jeg kan feilsøke? Takk!
 11. I går ble mitt 3080 TUF OC sendt og en stk 3080 non-OC kansellert. Glad jeg tenkte litt frem og bestilte begge på lanseringsdato, men det er teit at de som bestilte NON-OC 17.09 muligens må vente til langt ut på nyåret mens de som bestilte OC modellen først i oktober sikkert får kort levert lenge før.
 12. Takk for tips. Ser det ligger flere guider på youtube og, satser på at jeg får det til.
×
×
 • Create New...