Jump to content

agesb

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har begge deler og forskjellen er STOR på Warzone. Series X kjører i ekte 4K i 120Hz, mens PS5 kjører i 2880x1620 i 60 hz. Spilles på en LG Oled. Det er helt latterlig at de ikke har oppdatert til en PS5 versjon. Om du spiller dette på series X først vil jeg si det er umulig å gå over til PS5. På Cold War blir det noe annet da det er oppdatert til next gen på begge konsoller og begge kjører 4K 120hz.
 2. Ja fikk melding fra Power og PostNord nå jeg også 😃
 3. Hadde Power inne i stad? Jeg har en bestilling med "forventet lagerdato 4. februar", men denne har ikke endret seg. Ser de er tomme nå hvertfall.
 4. Var en av de heldige som fikk både Series X og PlayStation 5 på release. Spiller en del Warzone og har testet på begge konsoller. Har tidligere spilt dette på Xbox One X, så spilte jeg det en uke på series X før jeg testet det på PS5. Lastet ned High texture pack og fyrte opp spillet. Merket med en gang at alt så "grumsete" ut og hvertfall ikke 4K. Avinstallerte spillet og installerte på nytt, det hjalp ikke. Googlet litt og virker som det faktisk pr i dag skal være slik. PlayStation 5 kjører PS4 versjonen. Altså det her er så stor forskjell at jeg seriøst trodde noe var galt. Spiller på en LG Oled. Ellers må jeg si at nå den første tiden så er PlayStation 5 "mer nextgen" med Dual sense og eksklusive launch spill.
 5. Samme her. Bestilte 22. april klokka 15:37. Fikk mail om at jeg var en av de heldige og stod oppført med lagerdato 17.11. I dag ble den flytta til 3. mars. Kommer ADLRI til å legge en krone igjen hos komplett.no
×
×
 • Create New...