Jump to content

#BalleClorin

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har tidvis slitt mye med samme. Ikke alltid sammenheng med væskeinntak. Dager jeg ikke drikker etter kl. 18 og pisser før leggetid i 22-tiden... nattpiss. Dager med litt drikke og ikke piss før soving, nada. Men perioder er det nattlig. Tok ultralyd av blæra, og da (i tillegg til en undersøkelse relatert til en ulykke).. jeg får ikke tømt blæra godt nok hver gang Frykta en stund diabetes, men jeg lever for sunt og aktivt til det, og har det heller ikke i familien, og deter det heller ikke. Jeg er nesten 40
 2. Hvordan er det mulig og ikke lene seg mot vitenskapelig fakta eksperter har jobba med i nesten 200 år?... og heller basere seg på en eventyrbok?
 3. Bare nysgjerrig. Mange her, som ikker indoktrinert med vranglære i oppveksten, som "plutselig" i voksen alder "fant ut" at f.eks Gud skapte liv og jorden er flat og bare noen 1000 år gammel..... eller andre skrøner fra andre eventyrbøker (Jada...sikkert noen luringer som ikke er spesielt religøse, som tror på flst jord (🤣🤣🤣) ut i fra "vitenskap) (Jada #2.. veit st dette er flåsete formulert, men jeg klarer ikke ta tro og tullevitenskap seriøst) (Jada #3... kall meg gjerne dust 😁)
 4. Om jeg noen gang kommer i en posisjon hvor bryllup skulle være en problemstilling, tenker jeg: Særeie. Ikke F om en ektefelle skal få kloa k noen av mine verdier jeg hadde fra før, og vise versa. Enkelhet. Kjapp økt på tinghuset i hverdagsklær. Ingen fest etterpå. Men..... sjansen for at jeg finner noen er så mikrosklpidk st jeg gidder ikke bruke tid på det.
 5. Om ikke hijab er pålagt i Islam. Hvorfor bruker da nesten samtlige konvertitt-kvinner det da?
 6. En eller annnen gang, en time eller ca 60 år (tviler på mer).. skal jeg dø. Hvordan det skjer er umulig å vite, men håper det blir "rett på". Vil ikke virre rundt i en korridor på et gamlehjem som en grønnsak siste leveår. Når jeg dauer, så dauer jeg, og da er jeg....DAU. Ceased to be! An ex-human. Intet skjer. Fram til det skjer, lever jeg livet til det fulle og nyter vært sekund.
 7. Om du syntes prisen på tjenesten, JA. Har selv ICE
 8. Bortsett fra en klem fra en kollega, eller familie, har jeg ikke hatt nærhet på drøyt 19 år. Kjenner jo et savn. Men har et såpass innholdsrikt liv med gode venner, jobb, familie samt masse fritidsaktiviteter som gir masse livsglede.... så er blitt en vane. Har en drøm.... men ikke stress.
 9. Fordi om jeg ikke gjør det, så blir eg avslørt med en gang vi eventuelt møtes, siden jeg ikke vet hvordan man gjør dette. Blir jo som å chatte med noen om å ta en skitur, hvor fint og bra det er... men når man skal møtes å faktisk gå ski, så er det jo veldig lett å se at jeg ikke aner hvordan hcordan man gjør det (kom ikke noen bedre sammenligning)
 10. Mulig det finnes, men de slutter å taste når jeg sier at jeg ikke har truffet noen på hundre år. Og ser jo ikke noe poeng å være en annen jeg er for treffe noen. For om ikke noen vil treffe meg som den jeg er, så er det jo ikke noe vits.
 11. Jeg er i den situasjonen at jeg har levd lengre siden forrige gang jeg kysset (og da sier det seg selv at det ikke har vært noe annet heller) , enn jeg hadde levd da jeg hadde det. Det har bare blitt sånn, og er jo egentlig greit, på en måte, siden alt annet i livet er på topp og har vært det siden den gang, og alt er på plass..... men det begynner å snike seg inn en følelse av at det er noe som mangler. Hvordan skal man gå fram, når man er totalt blottet for innsikt, forståelse og kunnskap om det å treffe noen, når man er i en alder hvor det ikke hadde vært unatrlig å hatt barn som var konfirmert. Har prøvd litt nettdating av ulike slag. Får masse likes på bilder, (og er selv veldig fornøyd med utsende)... men kommer ingen vei når jeg er ærlig, og sier ting som det er.
×
×
 • Create New...