Gå til innhold

Bryst

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bryst

  1. Stikkordet er innvandringsregulerende hensyn

    Før vi trekker en konklusjon:

    Om vi gir opphold til Hassan siden han får medieoppmerksomhet, da vil det skape presedens. Det vil si at alle andre som har samme situasjon som han også skal bli behandlet likt. Det vil igjen føre til at flere foreldre vil komme til Norge og lyve. Deretter forlater de landet slik at barnet kan vokse opp i Norge.

    Om man tenker det er greit, så bør Hanssan bil værende i Norge. Det vil komme flere tusenvis andre som har samme situasjon som han i ettertid. Derfor bør man tenke seg over hva man foretrekker.

    • Liker 8
  2. Du selvfølgelig få 6-er i R2 etter den første prøven. Når jeg gikk på skolen rundt 2010-tallet. Da var det slik at det var helårsprøven på slutten av året som var avgjørende, fikk karakter 6 der, så fikk du det i standpunkt.

  3. Selvfølgelig vil boligprisene være bærekraftig. Om man vil bo i Oslo, bør man betale for seg. Eventuelt flytte til mer belastende områder i Oslo.

    De har ropt boligkrakk siden 2008, og det eneste som skjer er at boligprisene stiger. Om du skal vente på at prisene synker, så kommer du bare til å betale når du først innser at det kommer ikke til skje.

  4. Jeg har vurdert å kjøpe en TV snart. Synes personlig det er fint med mye lys fra TVen, derav også fascinert av ambilight.

    De fleste TVene som har ambilight er Philips, men har hørt at Philips TVene er dårlig. Hva er deres mening om det?

    Fortrekker en TV som er i størrelsen 55-65 tommer, helst under 10.000.

    Hvilken ville dere ha anbefalt som er 55-65 tommer (under 10.000)?

  5. LMH1 skrev (9 minutter siden):

    Etisk nei, men problemet er vel ingen som hidrer de å gjøre det? Vet ikke om garansjen er offentlig eid, og du bare leier plass, men etisk nok burde de som lader få lov og betale for strømmen i minstefall. Men er jo grunn for de fleste ladeplasser har ladekort for å ungå å få gratis strøm. Men godt mulig du ikke får lov å ha et slik system.

    Men du må vel ta det opp med styret eller lederen i borettslaget å finne løsning.Se om du kan ha kamera på plassen?

    Ok. Den tidligere eieren fortalte at vedkommende hadde en nøkkel for å bruke ladestasjonen. Mener vedkommende ladekort? 

    Kan man bruke samme ladekortet til alle ladestasjonene i et borettslag?

  6. Jeg har nettopp kjøpt meg en leilighet i et borettslag.

    I en åpen fellesgarasje så har den tidligere eieren montert en ladestasjon for el-bil på sin private parkeringsplass. Det er satt opp en strømmåler for denne fysiske ladestasjonen.

    Spørsmålet mitt er:

    - Kan hvem som helst bruke denne ladestasjonen tilhørende min garasjeplass slik at jeg får større strømregning?

×
×
  • Opprett ny...