Gå til innhold

Tordenskrall

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tordenskrall sine prestasjoner

36

Nettsamfunnsomdømme

  1. Continental Viking Contact 7 215 / 50 / r18 Husker ikke helt hva jeg hadde på den gamle i farten men det var dekk av god kvalitet.
  2. Kjøpte ny bil for 2 sesonger siden. Fikk med nye piggfrie dekk. Det er noe hærk. Funker aldri når du trenger det. Bor ved et sted hvor det er mye bakker. Sliter med å komme meg ut på hovedveien på glatte dager. Bare å kassere driten og kjøpe pigg som jeg hadde på den gamle bilen for det funker. Hater piggfrie dekk - change my view evt gi meg bekreftelse /rant
  3. Har tatt bort en del av de, så det er brukt flisekryss.
  4. Takk. Trenger den harde sannhet her. Spørsmålet er om vi kan redde flisene, at de kan pilles opp siden fugene ikke er på enda.
  5. Hei, Så vil bare sjekke litt med folk da vi er litt usikre. Vi hyret inn en lokalhelt for å flise om gangen hjemme hos oss. Han hadde greie referanser. Vi valgte naturstein og håndtverkeren sa at alt var good to go. De gamle flisene ble hugget opp og jeg tenkte i utgangspunktet at det skulle legges noe avrettingsmasse men da ble det visstnok sagt at underlaget var såpass flatt at det var ikke noe problem å legge rett oppå det gamle flislimet. I prosessen flyttet vi ut av huset siden gangen er koblingspunktet for alt i huset. Nå har vi flyttet inn igjen og etter planen skal det fuges imorgen. Men det jeg derimot ser er at det er tildels store høydeforskjeller på flisene. De flukter ikke noensteds. Håndtverkeren sa at dette ikke var noe problem fordi man utjevner litt når man fuger. Men på visse plasser har jeg målt opptil 5mm forskjell, og ved min bedømning ser det svært dårlig ut. Vi har derfor nå hatt en dialog med håndtverkeren og han er fortvilt. Han påstår at alt var strøkent når han dro derfra. Slik jeg ser det er uaktuelt å fuge opp dette da vi nå tenker på skadebegrensning, at man kanskje kan redde flisene som er lagt ved å ta de opp igjen og starte pånytt. Er det vi som er vanskelige kunder og forventer for mye? Har håndtverkeren gjort en dårlig jobb eller er det kanskje slik at ting var strøkent når han dro men det har skjært seg helt når limet har tørket? Nå har jeg lagt ved bilder av noen av de feilene jeg ser på som grovest, men det generelle inntrykket er at det er nivåforskjell over det hele. Fugene er også relativt uvjevne med forskjellig avstand her og der. En flis var også sprukket. En flis sitter også løst. Kan dette reddes? Blir det bra når det blir fuget på plass? Eller er dette bare en komplett bom og vi må starte pånytt? Eller har vi for høy standard? Vi hadde et firma som fliset opp badet vårt og der er alt perfekt, flisene flukter og fugene er perfekte kryss, så det er liksom det vi har forventet. Vi skal møte håndtverkeren imorgen for et møte da han ikke har vært her etter flisene ble lagt så jeg er spent på hva han sier. Hva tenker folk her inne?
  6. Egentlig greit at det er over før det egentlig startet. Mye værre om de skulle henge med og man da får opp håpet og blir investert så ryker vi ut i siste kamp på en keepertabbe. Den er mye hardere å svelge. Vi ses til VM-kvalik i 2025 folkens!
  7. De har tilbud på Legion 5 Pro (2022) på Lenovo.com nå til 13 997,- hvis man bestiller uten OS. Spec som følger: Prosessor - AMD Ryzen™ 7 6800H Processor (3.20 GHz up to 4.70 GHz) Operating System - No Operating System Operating System Language - No Operating System Language Memory - 16 GB DDR5-4800MHz (SODIMM) - (2 x 8 GB) First Solid State Drive - 1 TB SSD M.2 2280 PCIe Gen4 TLC Skjerm - 16" WQXGA (2560 x 1600), IPS, Anti-Glare, Non-Touch, HDR400, 100%sRGB, 500 nits, 165Hz, Narrow Bezel Graphic Card - NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 8GB GDDR6 Kamera - 720P HD 2.8mm Microphone - Array Microphone Color - Storm Grey Tastatur - White Backlit, Storm Grey - Nordic Wireless - Wi-Fi 6E 2x2 AX & Bluetooth® 5.1 or above Surface Treatment - Anodizing Palmrest - PC/ABS Batteri - 4 Cell Li-Polymer 80Wh Power Cord - 300W AC Adapter Slim (3pin)-EU Language Pack - Publication - Norwegian/Danish/Finnish/Swedish/English Garanti - 2 Year Courier or Carry-in Utifra hva jeg har sett hva denne modellen koster på elkjøp/proshop osv så er vel dette en jævlig bra deal, eller? Jeg la bestilling men vil gjerne høre hva andre her synes
  8. Takk for innspill folkens. Fikk litt å tenke på. Bakgrunnen for at jeg ønsker å gå denne veien er at jeg har ikke mulighet til å sitte så mye på hjemmekontoret og game lengre. Har nettopp blitt pappa og merker at det blir mye dødtid når hun lille sover, samtidig som at man må være i nærheten og passe på. Derfor ville jeg ha noe som var litt mere mobilt rundt huset, men samtidig liker jeg stor skjerm så tenkte en 17-18 tommers maskin. Videre blir det pappa-perm nå om ikke lenge og da hadde det vært fint å ha en distraksjon mellom slagene når det er "nedetid". Kanskje bedre å bare selge laptopen og bytte den ut mot en 17 tommers og kjøre dobbelt setup som før? Kjøpe en brukt med 3000-serie eller ny med 4060?
  9. Takk for svar. Godt poeng! Støy er selvfølgelig en faktor man må tenke på.
  10. Hei, Etter å ha vært på stasjonær siden 486-dagene vurderer jeg nå et komplett mobilt setup. Jeg ønsker å beholde ekstern skjerm, tastatur, mus etc men å ha muligheten til å ta med meg maskinen når jeg er på farten. Idag har jeg en ekstra laptop som jeg har brukt, men ønsker å konsolidere til en maskin. Har alltid vært skeptisk til bærbare da ytelsesforskjellen mellom stasjonær og laptop alltid har vært stor. Men den nye 4000-serien ser svært bra ut. Maskinen jeg har kikket litt på er følgende: https://www.komplett.no/product/1222427/gaming/gaming-pc/gaming-laptop/asus-rog-strix-g18-18-qhd-240-hz Det jeg ønsker er å ha en laptop stand med en form for dock. Jeg har fortstått det slik at man kan ikke få skjerm, strøm, mus og tastatur via USB-C fordi disse maskinene trekker så mye strøm, så jeg må vel uansett bruke strømforsyningen som følger med? Men om jeg kan få en (1) kabel å stikke inn i maskinen som kan gi meg skjerm, mus og tastatur kan jeg leve med det. Den eksterne skjermen er en ultrawide alienware 32 tommer, 120HZ 3440 x 1440. Kan man også få nettverk via docken? Jeg har selvfølgelig 10gbe kablet i hele huset. Så om noen vet om en god dock pluss stand for en 18 tommer modell tar jeg imot tips. Videre tenker jeg å selge min stasjonære og laptop. Stasjonære specs er som følger: AMD 3900X 32 gb minne 3600mhz RTX 3080 512GB + 2TB (SSD / NVME) 10GBE nettverkskort Lukket sort kabinett med Noctua kjøleløsning. Laptop: HP-Omen 15,4 tommer. i7-8750H 16 minne 256 SSD + 1 TB SATA GTX 1070 Max q Hva tenker dere er realistisk salgspris på disse? Noen andre som har gått fra desktop til laptop, og hvilke erfaringer har dere?
×
×
  • Opprett ny...