Jump to content

Vayra

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Komplett sendte min 5950X bestily 27.11 nå nettopp. Endelig.
 2. Dette begynner å bli helt latterlig. 27/11 bestilte jeg, står nå 21/4 og tviler sterkt på at den datoen er riktig heller.
 3. 5950 flyttet til april for meg også 😕 Begynner å bli temmelig lei av leveringsproblemer nå.
 4. Min 5950X bestilt 27/11 har fortsatt 3 feb som forventet.
 5. Holdt på å bli samme for meg, sleit veldig med å få kortet skikkelig nedi sloten. Fikk det heldigvis til etter å rydde litt i ledningsrotet inni der. Det kortet er gigantisk.
 6. Min 5950X ble akkurat flyttet til forventet 6 mars fra forventet 6 januar. . . Min bestilling var 27/11, bestilling starter med 3851xxxx
 7. Idéen er vel at fysisk tilgang ikke nødvendigvis er et problem. Spesielt hvis du bare trenger det 1 gang for å installere programmet.
 8. Har ikke erfaring fra Academic Work sitt program, men fra Experis Academy (Manpower). Gikk over 12 uker med halv lønn og så 1 år utleid som konsulent (grunnlønn 500 000). Min bakgrunn er en Master i programmering som jeg gjorde ferdig ~6 år i forveien og ikke hadde brukt noe særlig siden, så noe forkunnskaper hadde jeg. De fleste andre som var med hadde en bachelor innen noe mer eller mindre relevant. Vi fikk en god del programmeringserfaring ila de 12 ukene, og den erfaringen vi fikk var mye mer relevant enn det de lærer vekk på UiO i alle fall. Startet med enkel innføring i Java, som for de fleste var mer oppfriskning enn læring. Hvis du ikke har noe særlig programmeringserfaring fra før vil det nok være litt mer innsats her. Deretter god innføring i rammeverk og verktøy som Spring og Maven/Gradle. Deretter over til Javascript med samme mønster, innføring i språket, deretter vanlige rammeverk som React, Angular og Vue. Og til slutt et gruppeprosjekt designet av kundene vi skulle ut til hvor vi fikk brukt alt vi hadde lært. Alt av materiell var veldig fokusert og lagt opp på en god måte for at vi raskt skulle forstå og ta det i bruk. Etter opplæringsperioden ble vi utleid som konsulter og jeg følte meg godt kvalifisert til det,. Tilbakemelding fra firmaet har også vært veldig positivt og jeg gikk over til å bli fast ansatt der etter utplasseringen. Firmaet jeg havnet hos ansatte flere andre i samme tidsperiode og vi som kom fra Experis Academy klarte oss minst like bra som de som kom med ett eller to års erfaring og klart bedre enn de som kom rett fra UiO. Kort oppsummert er jeg veldig fornøyd med det programmet jeg gikk, og jeg vet de har jobbet for å gjøre det enda bedre siden jeg gikk det for snart 2 år siden. For min del var det at vi fikk erfaring med rammeverk og metoder som er relevante for arbeidslivet og ikke bare akademia det viktigste.
 9. Tror de varslene har blitt sendt ut ved en feil, fikk en slik varsel i går jeg også men da stod den som 'ikke i vårt sortiment'.
 10. I går stod det at de forventet å få inn i dag, så bestilte 1. Men har ikke fått noen bekreftelse, og de står nå som bestillingsvare.
 11. Samme, står at varen ikke er i deres sortiment lenger når jeg følger linken.
 12. Er det ingen firmaer som greier å lansere et produkt skikkelig i år?
 13. Fikk mail allerede på onsdag om at jeg ikke fikk, men ordren er ikke kansellert enda av komplett.
×
×
 • Create New...