Jump to content

AntonMarkmus

Medlemmer
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

324 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Grunnen er vel hovedsakelig at represaliene kan bli så store (som med han danske tegneren som måtte leve sine siste dager under beskyttelse). Og hvis noen av håndkle-hodene gjør alvor av truslene, blir det fort til at det baller på seg, og man ender opp med en del "collateral damage" på alle sider. Derfor er det heller ikke i politikeres interesse at islam kritiseres, med tanke på samfunnsstabiliteten. Uansett hvor feigt og ynkelig det er, sier det seg vel selv at det ikke sitter like langt inne for religionskritikere å kritisere de som tror på tilgivelse og å vende det andre kinn.
 2. Jeg ser veldig mye av det samme hos internett-ateister og innenfor populær-vitenskapen også. Det er veldig populært å mene at mennesker er "som et virus på jorda", at om det ikke var for oss ville jorda være som et paradis, at lufta vi puster og fjerter ut ødelegger klimaet og så videre og så videre. Så enten det er fromhet eller smarthet en ønsker å smykke seg med, ser det ut til at selvhat på vegne av egen art nærmest er en programforpliktelse.
 3. For meg ser det ut som en skiløper, godt inntullet i varme klær, som tar et staketak og renner forbi.
 4. Poenget mitt er at dersom du lar være å ta vaksinen, og så enten blir smittet eller ekstra symptomatisk, kan vi kalle det en "naturlig konsekvens". Altså, et resultat av det valget du har tatt. Men når vi snakker om å ta fra folk jobbene deres fordi de ikke har tatt vaksinen, så snakker vi ikke lenger om en naturlig konsekvens, men en konsekvens noen andre har valgt å påføre deg; altså "vold". For å dra ennå en analogi: Hvis du setter deg på en spiker er det en naturlig konsekvens at du vil blø fra rævva - et resultat av dine handlinger. Men om jeg truer deg med å kjøre en spiker opp i rævva di fordi du har tatt et valg jeg ikke liker, da er det vold. Det at du da blør fra rævva er i større grad en konsekvens av mitt valg, snarere enn ditt. Å da si at "du hadde et valg" er en absurd forståelse av begrepet, og slik en psykopat typisk vil forstå det.
 5. Hvis du kjører el-sparkesykkel, skal jeg finne ut hvor du bor og banke deg opp. Men du har fritt valg altså. Ja ja så visst. Jeg har jo tross alt advart deg om konsekvensen jeg påfører deg om du kjører el-sparkesykkel, så det at jeg etterpå kommer og banker deg opp er et valg som du selv har tatt når du kjører el-sparkesykkel. Ca. noe sånt du legger i begrepene "frihet" og "valg"?
 6. Du vet, en ting som unektelig vil fungere mot avvisning og ensomhet, er å høre på hva folk faktisk sier, lese hva folk faktisk skriver - ikke legge ord i munnen på folk, krangle med seg selv og gjøre det som kunne vært en dialog om til en smått schizofren monolog
 7. Det her går greiere hvis du skriver spesifikt hva det var jeg skrev som såret følelsene dine, så kan vi ta det derfra.
 8. Det jeg leser er at du lar henne få definere alle rammene av forholdet deres, fordi du er redd for hva som venter deg hvis du ikke har henne. Og nettopp derfor mener jeg det er en dårlig ide for deg å flytte etter henne - selv om du nok også hadde hatt godt av å løsrive deg litt fra familien din også. Hvis du flytter etter henne, og med den mentaliteten der, er jeg stygt redd for at det som venter deg i Trondheim er at du trør enda lenger inn i hennes rammer som definert av henne. Din misjon i livet kommer i enda større grad til å være: "Hvordan kan jeg gjøre noen andre lykkelig?". Omgangskretsen din kommer til å bestå av hennes venner og hennes familie, fordi du ikke er en selvstendig person som vet å sette din egen misjon for din egen del først. Dette er akkurat det samme forholdet du har til foreldrene dine også, så det virker jo til å være et mønster her hvor alle andres behov kommer først, og så kanskje får du noe i retur. Stakkars, skilte foreldre som ikke har noen andre enn deg, liksom. Men vet du hva? Det er deres problem. Det er konsekvensen av sånn som de har lagt opp livene sine (sikkert med akkurat den samme mentaliteten som deg, som sannsynligvis er hvor du har den fra). Men det er ikke din jobb å være forelder for dine foreldre. De må fikse sine egne liv, og du må fikse ditt. Så hva vil du med ditt liv om du tar både dama og foreldrene dine ut av den ligningen? Det er det viktigste, alt annet bør være underordnet. Husk følgende: Ingenting godt kommer ut av frykten for å miste noen. Og spesielt gjelder dette romantiske/seksuelle relasjoner. Ingenting tørker opp en dame som en mann som trenger henne mer enn hun trenger ham. Mitt tips: Flytt vekk fra foreldrene dine, men uten dama og til et annet sted. Ta henne opp på forslaget om å gå hver til sitt, og se på det som en anledning til å bli mindre avhengig av andres bekreftelse. Kortsiktig ubehag for langsiktig vinning.
 9. Men det hadde det ikke vært dersom de virkelig, virkelig trodde.
 10. At man er vaksinert er ingen unnskyldning for ikke å være tro mot skriften (for deg og meg, vel å merke).
 11. Kan en vanlig person bli utsatt for mobbing av en som er psykisk utviklingshemmet? Så klart ikke. Kanskje "plaget", ja, men å kalle det "mobbing" blir å strekke definisjonen på det ordet litt langt. Og det er i bunn og grunn den samme logikken (i hodene til disse folka). De er blodrasister. Og med det som tankefundament er det 100% logisk at en hvit (overmenneske) ikke kan utsettes for rasisme av en svart/brun (undermenneske).
 12. Fikk dere med dere festen til Obama og co? Ingen masker, ingen avstand, ingenting av det som pushes på proletariatet ellers. Merkelige greier. Personlig kan jeg vanskelig se for meg at Obama og Erna Solberg - uansett hva man ellers måtte mene om dem - med vilje og viten skulle ønske å utsette sine venner og sine nærmeste for umiddelbar livsfare. Men da må jo nesten konklusjonen bli at de selv ikke tror på det de mener at vi skal tro på - altså er de covid-fornektere på privaten.
 13. Fortsatt nei. Det har rett og slett begynt å gå litt sport i det å la være nå. Jeg vil se hvor langt covid-kulten er villig til å gå for å hanskes med sånne som meg, så får jeg heller vurdere fortløpende om sanksjonene blir for omfattende. Enn så lenge lever jeg fint med shaming-taktikker og litt apartheid-tilstander, men får ta en ny vurdering når det begynner å dukke opp omskoleringsleire og denslags.
 14. Hva er egentlig greia med folk som absolutt skal forby alle andres rusmidler av preferanse? Går det ikke bare an å nyte sitt eget rusmiddel i fred, og la alle andre gjøre akkurat det samme? Vanvittig lite sjarmerende tankegang i hvertfall.
 15. Ingenting ville vært mer "komfortsone" enn å dilte etter dama fordi man er redd for å være alene. For all del, kult å flytte til Trondheim og prøve noe nytt, men det mister jo hele poenget når man gjør det sammen med dama.
×
×
 • Create New...