Jump to content

Rookie phs

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tror dere det vil være en fordel eller ulempe om antall søkere minker? Tenker mtp på snitt.
  2. Hvordan skal man klare å være tidlig ute når ingen vet sikkert om man kommer inn eller ikke? Jeg ønsker veldig gjerne å skaffe leilighet i nærheten av PHS avd Bodø om jeg skulle kommet inn, men hvordan bør man gå frem hvis man skal være tidlig ute, men samtidig ikke sikker på om man kommer inn eller ikke? Noen som har tips eller erfaringer å dele her?:-) Er det f.eks vanlig å «holde» av leiligheter om du tar kontakt med eier av leiligheten? Her er jeg helt blank, så tar imot all tips jeg kan få!
  3. Ser at PHS skal overføre 24 plasser fra Stavern til Oslo. Tror dere snittet i Oslo vil synke noe særlig grunnet overføring av plassene til Oslo?
  4. Hei, Til de av dere som ikke kom inn i år, hva var karakterene/poengscoren deres? Jeg skal søke neste år, men har per nå 50 i snitt og må vel få karakter 6 i fire fag for å klare å karre meg opp til 53/54 i poeng, selv da er jeg under poenggrensen som var 55 i år på PHS i Oslo. Tror dere den kommer til å øke mye neste år? Snittet i 2019 var jo 51,1. Helt sjukt hopp det har vært..
×
×
  • Create New...