Jump to content

Rookie phs

Medlemmer
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Åj takk for svar!🤩 Bruker man Billett Nordland eller Reis Nordland appen?:-) 1’erN/2’ern er navnet på bussen? Hvilken sone går den til Alsgård samt sentrum?:-)
 2. Går det busser fra Mørkved til Bodø sentrum direkte uten å måtte bytte buss? Prøvde å legge inn adressen til eks CrossFit Alsgård også fra Mørkved med buss, ser ut som jeg må bytte buss opptil flere ganger.. :((( Noen som er litt mer kjent enn meg?
 3. Helt enig med deg! Altfor lite info ute…
 4. Er det tillatt å lage egne FB grupper for de ulike studiestedene? Denne tråden er jo for alle tre studiestedene, så for å ikke «spamme» ned for ett studiested her nå før skolestart, hadde det helt sikkert vært gull å samlet alle i f.eks Bodø i én gruppe. Der kunne vi kunne kommunisert mer sammen før studiestart:-) Er usikker på om det er innafor å gjøre, så må høre her. Bare en tanke!
 5. Er det langt å gå fra Mørkved? Går det evt buss fra skolen til boxen?:-)
 6. Flere som ikke har fått overtakelse av hybel/leilighet før 17 august på Mørkved? Er det slik at hele den uken fra 17 aug er fadderuke? Så begynner skole/forelesninger uka etter? Syns det er veldig lite info ute på PHS sin nettside.
 7. Noen i Bodø som driver med CrossFit og skal melde seg inn noe sted? Vurderer CrossFit Alsgård om ikke det er noe enda nærmere:-) Noen som vet?
 8. Shitt!! Jeg fikk det samme og skjønner ingenting. Hadde 51,6 og var 15 på venteliste. Nå har jeg fått plass??!! LYKKE!!
 9. 17 juli 2016 var en søndag, ellers har datoen 17 juli fra 2017 og til nå vært en ukedag. Da får vi bare se imorgen! Blir spennende.
 10. Tror ikke det kommer på SO før på mandag🥺🥺
 11. Ja, men da var den 20 en mandag. Det er det ikke i år. Så tror ikke vi får vite noe før 20 som er en tirsdag nå. Men lov å håpe!
×
×
 • Create New...