Jump to content

sigzter

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bestilte 5800X 15.03, fikk grønn status og reservert, deretter stod det stille i et par dager. Ringte derfor inn til kundeservice, som påstod at jeg IKKE var en av de som fikk i første omgang, og måtte derfor vente til desember. Til tross for dette stod forkanten min fortsatt på grønn, uten noen som helst endring i status. I kveld ble status endret til «Behandles», og jeg har fått sporingsnummer hos Porterbuddy med estimert levering Mandag. Noen som er klokere enn meg på hva som foregår, og om jeg egentlig kan forvente å få levert på mandag? Edit: Og da ble den faktisk sendt! Gud er god!
 2. Skal sendes med porterbuddy her også. Men lite action enn så lenge... 🤔
 3. Bestilte 5800x hos Komplett i går 15.03, og har bekreftet på lager i ordrestatus. Står fortsatt på bestilt, og er ikke behandlet enda. Grunn til bekymring, eller bare Komplett som er trege?
 4. Reservert 5800X 😇😇 Fått låne reservekort av kompis (En av de uheldige som bestilte 3080 TUF ikke OC), så da blir det bygging!
 5. Jeg syntes det er flott at folk viser sin misnøye mot nvidia. Selv om dette viser seg å være et markedsstunt eller ikke, så syntes jeg de fortjener så mye pepper som mulig for en totalt mislykket launch. Personlig har jeg klart meg greit på macen de siste månedene, men hadde vært meeget trivelig å fått på plass et saftig skjermkort til cyberpunk etter eksamen! 😋
 6. ASUS gir åpenbart blanke i oss som har kjøpt TUF uten OC... 😭 Til og med nå som ting ellers begynner å se lysere ut. Noen som vet om offentlige uttalelser fra ASUS om produksjon av OC vs. non OC?
 7. Har samtlige som har bestilt fra Komplett før de stengte bestillinger fått en estimert dato? Hva er det seneste som har blitt estimert?
 8. Tror dere vi får se en eksplosjon av nye produserte kort nå som feriedagene i Kina er over? Kjedelig å må vente så lenge (Spesielt etter å ha sett Proshop sin status). Men i stedet for å klage, får man unne kineserene en velfortjent ferie. 😌
 9. Noen som har blitt tilsendt 3080 TUF (ikke OC) fra Proshop? Ordrenummer? Fikk dessverre ikke bestilt før senere på dagen, så ikke overrasket om jeg må vente til 2021... 😓
 10. Klarte å karre til meg et TUF kort, (ikke OC). Orker ikke bruke mer tid på nettsiden til Nvidia når de ikke har FE til launch engang...
 11. Har noen sett en eneste person som har fått kjøpt FE? ?
 12. https://www.proshop.no/Grafikkort/MSI-GeForce-RTX-3080-GAMING-X-TRIO-10GB-GDDR6X-RAM-Grafikkort/2876877 Samme her. Betyr "+" at de har over 15, eller nøyaktig 15? På tidligere kort står det uten "+".
×
×
 • Create New...