Jump to content

mezoo

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hahahha ja det hadde tatt seg ut ??
 2. Åå så bra! Takk for hjelpa
 3. Okei folkens kanskje jeg burde forklare litt nærmere så dere skjønner hva jeg mener ?? Og please dont judge me.. Jeg har bestemt meg for og starte en onlyfans for å tjene inn litt penger. Kommer BARE til å ta bilder av føttene mine, ikke noe annet. Skal være anonym og da må jeg jo ha en konto som personene kan sende pengene inn til.
 4. Men jeg vil jo ikke at personen skal vite navnet mitt eller vite hvem jeg er ? Men takk ueansett!
 5. Ikke noe kriminelt nei ? Vil bare ikke at personen skal finne ut hvem jeg er.
 6. Takk for svar Det er jeg som er «mottakeren» i dette tilfellet, så for meg har det ikke noe si om det er anonymt eller ikke. Er bare at personen som sender meg pengene, ikke skal se mitt navn eller finne ut hvem jeg er.
 7. Hahah kanskje jeg får prøve det da?
 8. mezoo

  Trenger sårt hjelp

  Åja det hadde jeg ingen anelse om! Da skal jeg se nærmere på saken
 9. mezoo

  Trenger sårt hjelp

  Takk for så raskt svar! Ja jeg begynner å angre på valget.. men det er gjort. Det er ganske dyrt med psykolog, og lang venteliste. Men vi får se, kanskje jeg prøver til. Takk igjen
 10. Så man trenger ikke å skrive inn sitt eget navn?? Takk for så raskt svar!
 11. Hei! Jeg er i en ganske kjip situasjon. Jeg kan fortelle en quick backstory så dere skjønner mere om situasjonen. Jeg har slitt med sosial angst siden barneskolen og har dermed gått glipp av EN DEL skole. Gikk nesten glipp av halve ungomsskolen, men var heldig og fikk plass på vgs ved særskiltgrunnlag. Jeg besto såvidt vg1 men klarte det. Vg2 derimot... gikk rett i dass og ble til et friår. Nå så har jeg startet på nettskole, hudpleie. Og det er kjempe vanskelig.. Det er ingen undervisning, skolebøkene er gamle og veldig kompliserte og vanskelig å lære seg av. Jeg sliter veldig med å i det heletatt lære noe. Hudpleier er drømmejobben min, og jeg vil virkelig ha en utdanning. Men det er så vanskelig, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre videre. Skolen har kostet meg masse penger, og jeg føler ikke jeg lærer noe. Kanskje jeg har dårlig konsentrasjonsevne? Har noen tips eller noen gode ideer til hva jeg kan gjøre for å klare dette Jeg har så lyst til å klare dette! Takk på forhånd!
 12. Hei! Jeg lurer på om noen her vet om noen sider der man kan gjøre anonyme pengeoverførelser?? Slik at min konto er anonym og personen som overfører pengene ikke ser navnet mitt. Er det mulig?? Takk på forhånd :)
×
×
 • Create New...