Jump to content

mezoo

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ah ok Vet du om det går an og fjerne det? Slik at de ikke ser dem?
 2. Hva om noen overfører til min konto? Kan de se adressen min da? Går fint om de ser navnet mitt, har ikke oppført mitt navn. Men et kallenavn.
 3. Hei folkens! Jeg har laget meg en paypal konto. Jeg lurer på om adressen min vises for andre? Det går fint om navnet mitt og epost-adressen vises fordi de er anonyme uansett :)) Takk på forhånd!
 4. Hei folkens! Nå har jeg sitter og prøve å søke opp en film/serie jeg så for ca 1-2 år siden på netflix. Det er en asiatisk film som handler om en jente som er pen og populær på skolen. En jente i klassen som ikke blir sett på som pen er nok så sjalu på henne. En dag da den pene jenta går hjem fra skolen, ser hu den andre jenta stå på et tak og skal hoppe ned. Hun hopper den og den pene jenta hyler og løper for å hjelpe. Pluttselig er allt svart, og når hun våkner er hun i et annet hus? Huset et skittent og ikke i så bra stand slik hun er vant til. Hun skjønner ikke helt hva som foregår. Hun ser seg i speilet og får panikk! Nå har hun blitt hun «ikke pene jenta». Og da har de byttet kropper. Hun stygge jenta hadd gjort noen form for heksekunst for å bytte kropp med hun pene fordi hun hater livet sitt. Håper noen vet hvilken film/serie det er jeg snakker om! Husker den var sååå spennende og har veldig lyst til å se den igjen. :))
 5. Hahahha ja det hadde tatt seg ut ??
 6. Okei folkens kanskje jeg burde forklare litt nærmere så dere skjønner hva jeg mener ?? Og please dont judge me.. Jeg har bestemt meg for og starte en onlyfans for å tjene inn litt penger. Kommer BARE til å ta bilder av føttene mine, ikke noe annet. Skal være anonym og da må jeg jo ha en konto som personene kan sende pengene inn til.
 7. Men jeg vil jo ikke at personen skal vite navnet mitt eller vite hvem jeg er ? Men takk ueansett!
 8. Ikke noe kriminelt nei ? Vil bare ikke at personen skal finne ut hvem jeg er.
 9. Takk for svar Det er jeg som er «mottakeren» i dette tilfellet, så for meg har det ikke noe si om det er anonymt eller ikke. Er bare at personen som sender meg pengene, ikke skal se mitt navn eller finne ut hvem jeg er.
 10. Hahah kanskje jeg får prøve det da?
 11. mezoo

  Trenger sårt hjelp

  Åja det hadde jeg ingen anelse om! Da skal jeg se nærmere på saken
 12. mezoo

  Trenger sårt hjelp

  Takk for så raskt svar! Ja jeg begynner å angre på valget.. men det er gjort. Det er ganske dyrt med psykolog, og lang venteliste. Men vi får se, kanskje jeg prøver til. Takk igjen
×
×
 • Create New...