Jump to content

kristoffer.M

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei! Mitt navn er Kristoffer og er 15 år. Jeg nærmer meg alderen for oppkjøring av traktor og spør angående noe teknisk innenfor en type ATV, min har eier en Arctic CAT TBX 700 TX som er registret traktor(T3) gruppe og har en toppfart på 60km/t. Spørsmål: Jeg lurer på hvordan man skal senke toppfarten på ATV slik at sperren er på 40km/t og kan omregistreres som traktorkort for 16-åringer. ATV-en har ikke 2 eller flere nøkler for forskjellige topphastigheter. Noen som har erfaringer med en slik type ATV?
 2. Vis jeg går til "settings" - "update & security" - "activation" og trykker på knappen "change product key" til en annen windows lisens som home, hva vil skje? vil den tidligere windows nøkkelen ikke brukes lengre og den nye blir brukt?
 3. Det står også at enheten min ikke kjører i s-modus
 4. Vis jeg har en minnepinne med windows 10 home installert på, må jeg kjøpe en windows 10 home nøkkel?
 5. Så jeg installerte windows 10 home på en minne pinne og plugget den inne i den nye pcen, men produkt nøkkelen jeg installerte var en windows 10 pro
 6. Hei, jeg kjøpe nylig en ny pc og har installert windows 10 pro på Pcen, problemet er at jeg fikk det igjennom en venn som igjen kjøpte det fra ebay og jeg antar at produkt nøkkelen er en kopi fra den ekte nøkkelen. Jeg sliter med å ikke klare og installere programmer og annen utenfor microsoft sin egen butikk. spørsmålet er vis jeg allerede har windows 10 pro installert og kjøper en windows 10 home produkt nøkkel og installerer windows 10 home, hva vil skje da?
×
×
 • Create New...