Jump to content

Black_Panther

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Antar at den er på vei for de blir sendt fra Sverige også oppdateres den når den kommer til et lagerhus i Norge.
 2. Hmm vil helst kjøpe et fysisk spill for da kan jeg selge det etter å brukt det eventuelt. Har ganske lyst på miles morales og ser at det er billigere å kjøpe i butikk/nettet.
 3. Hvor lang tid tok det forresten for den å komme til dere som bestilte fra cdon? Må vel kjøpe meg et spill snart så jeg får spilt på den med en gang den kommer.
 4. Er jeg virkelig så uheldig? Jeg fikk verken sendingsbekreftelse forgje uke eller i dag, selv om jeg bestilte den 7. Juni bare minutter etter at de slapp.
 5. Er dette her andre runde de sender ps5 fra cdon? Husker at noen her sa de hadde fått sporingsnummer for en uke siden.
 6. Se der ja, gratulerer med den. Bestilte selv 14:47 samme dag men har ikke fått noe sporingsnummer. Lurer på om de velger tilfeldig for å unngå å selge til skalpere?
 7. Hallo, så jeg skal søke meg til en utdanning neste år og er interessert i å studere noe innenfor økonomi. Derimot vet jeg at det er mange som studerer økonomi og administrasjon, så jeg er litt bekymra for at det kan være vanskelig å skaffe seg jobb etter studiet. Dessuten så syns jeg logistikk virker mye mer spennende, så jeg er litt nysgjerrig på hvordan jobbutsikten ser ut for bransjen. Jeg har søkt litt på nettet, men jeg ser at folk skriver alt fra at det er stor etterspørsel til det er helt umulig å skaffe seg en jobb for de som kommer ut fra skolen, så jeg vil gjerne få det klart.
 8. Heisann. Så jeg har tenkt meg litt om hva jeg burde søke og informasjonsvitenskap er noe som virker interessant. Jeg har aldri drevet med programmering, men det er vel derfor jeg begynner på studiet slik at jeg kan lære om det. Derimot er jeg litt bekymra for at det vil være vanskeligere enn jeg ser for meg. Jeg har tatt s1 og s2 matten på videregående, men ville ikke kalt meg for matteflink. Kan jo så klart gjøre det bra i matte, men da føler jeg at jeg må jobbe enda hardere enn det jeg gjør i andre fag.
 9. Hallo, så jeg studerer nå grunnskolelærer 1-7 og er litt usikker på om det er dette jeg vil fortsette med. Jeg tenker kanskje å bytte studium neste år, men lurer på om jeg kommer til å søke med førstegangskvoten eller ordinær kvote? Vet at dersom jeg fullfører dette året vil jeg få 2 poeng, og er redd for at det blir vanskeligere for meg å søke med ordinær kvote. Jeg er forresten 18 nå og fyller 19 senere i året. Jeg vil jo gjerne se hvor lenge jeg klarer dette studiet og har hørt at man får hull i CVen hvis man dropper ut midt i.
 10. Hei, har nettopp begynt på grunnskolelærerutdanningen og vil gjerne høre fra dere hvordan hverdagene deres er som lærer på barneskolen. Hvordan er vanligvis timene og klassemiljøet? Hvor lang tid bruker dere på forberedelser, retting og alt annet av papirarbeid? Har hørt at yrket er ganske stressende og krevende, men også veldig givende.
×
×
 • Create New...