Gå til innhold

L1pslide

Medlemmer
  • Innlegg

    350
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av L1pslide

  1. 26 minutes ago, Theo343 said:

    Jeg har hatt en AKRacing Premium som nå gikk i stykker for andre gang. Den er satt til å tåle 150kg og jeg veier ca. 100 og er 185cm.
    Den knakk i metallsiden  på undersiden mot gaslift i 2017 og nå igjen denne uken.

    Jeg fikk i 2017 ny stol mot reklamasjon men jeg ønsker ikke styre slik med stoler lenger og vil derfor be om pengene tilbake og kjøpe noe annet.

    Om den nå koster 12k eller 5k er ikke så viktig, men jeg trenger den raskt og den skal ha vippefunksjon så man kan være litt i hvilestilling når man evt. ser video på PC.

    Secretlab.eu 

    • Liker 1
  2. 2 hours ago, MrCradock said:

    PS5 jeg fikk bestilt hos Netonnet på torsdag fikk jeg hentet på fredagen. Rimelig kjapt av Postnord. Nå har jeg låst den inn i safen frem til en kompis kommer og henter den.

    Men en ting som var litt skummelt. Den var ikke 100 % pakket inn. Hjørnene var åpne, slik at man så at det stod SONY i hjørnene. En observant person ville med en gang sett at det var en PS5. Heldigvis var den låst inn i et skap der jeg skulle hente den, så den lå ikke åpent tilgjengelig.

    Akkurat det samme med min PS5. De to på kveldsskiftet på Coop ville gi 10K på stedet haha.

  3. 4 hours ago, Mala said:

    Jeg ser helt klart den, og den smellen kan du kanskje få med Uncharted..men disse spillene koster vel slikk og ingenting om dagen?

    Men TLOU, dette MÅ du nesten bare kjøre på med. Og det er jo "gratis" med PS+ collection pakken og. Spillet er helt vanvittig bra, og teknisk sett så syns jeg det holder seg mer enn godt nok! Nydelig i 60fps også, mot TLO2 sine foreløpige 30.

    Regner med ND slipper en PS5 oppdatering for spillet ila. året :) Eg mener at det er helt, helt essensielt å spille TLOU før man overhodet vurderer oppfølgeren. 

    Går definitivt for TLOU1 først, etter å ha sett traileren. Det ser helt rått ut. Tusen takk for PS+ collection tipset, det var jo mye mye snacks der! Er det permanent som på PS4 hvor man fikk typ 1-2 spill per måned, eller rulleres det? 

  4. 7 minutes ago, Mala said:

    Det gir jo ingen mening dette her. Hvor er gleden av å skippe majoriteten av opplevelsen ? 😛

    Enbefaler selvsagt å begynne fra start på både TLOU og Uncharted. Når det kommer til Uncharted...så er i grunn det første spillet rimelig ræv, og sånn ellers syns jeg de 3 første spillene er noe oppskrytt. Det er for mange ræva gameplay aspekter her til at jeg vil se de er heeeeelt der oppe. 

    Haha! 😛 Spør fordi jeg aldri spilte RDR1 og endte opp med å bli forelsket i toeren. Mange ganger har jeg startet med det første spillet i en serie og mistet lysten, oftest på grunn av alderen på spillet/grafikken/osv. 

  5. 7 minutes ago, Theo343 said:

    Cool will do. Hva slags spill kommer du til å spille på PS5 fremover tror du?

    Hadde noen tanker om RDR Outlaws Collection (om det er en greie, elsket RDR2 og har aldri prøvd eneren), The Last  of Us, Apex (og forsåvidt COD, men må bli flinkere med kontroller), Uncharted (aldri spilt før), Miles Morales og den slags. Er bare å komme med forslag! :) 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...