Jump to content

moggi92

Medlemmer
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kjipt får håpe på at det vil komme til flere tver etterhvert.
 2. rart det da, for det fungerte jo på et lg tv
 3. og har prøvd på et annen sitt tv som har gjort det samme som meg lastet ned appen direkte fra tv og fikk atmos til og fungere og det var ikke apple tv 4K. dette her står jo lengre opp En høyhastighets Internett-tilkobling (25 Mbps eller raskere, 50+ Mbps anbefales) Et lydsystem som støtter Dolby Atmos Dolby Atmos er bare tilgjengelig med engelsk lydspor. Alle enheter må støtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (TV, mediespiller, lyd-/videomottaker, kabler, adaptere og annet tilkoblet utstyr).
 4. ja får til på netflix uten problemer men får ikke noe atmos på disney heller så skjønner ikke helt dette her. Og prøvde på et annen sin tv som er eldre enn mitt tv men lg tv og der fungerte atmos.
 5. står jo på dies side at du trenger, et lydsystem som støtter Dolby Atmo. Står ikke noe om at det kun støttes i apple tv 4K
 6. får vel bare vente litt i spenning og se om det vil fungere etter hvert, får full 4K og HDR på filmen bare ikke atoms
 7. lydformat står på auto, og dolby atmos kompatibilitet står på
 8. virker rart vist det bare skal fungere på apple tv 4K boksen. håper i hvert fall ikke det
 9. jeg har bare lastet ned appen direkte fra tv, min tv er 2020 modell, og har 8K kabel fra tv og inn i lyd planken
 10. Hei! har samsung tv Q80T og samsung lydplanke hw-q96r men får ikke dolby atmos til og fungere på hbomax, tv og lydplanken er støtter atmos får det til på netflix men ikke hbomax noen som har noen tips til meg på hvordan jeg kan få det til og fungere ?
 11. Hei! har kjøp meg gopro hero 9 kamera og har lite peiling på kamera og sånt, tanken min er og bruke det til og filme fyrverkeri så det jeg lurer på hvilken innstillinger er best til og bruke når du skal filme fyrverkeri med det kamera ?
 12. Hei! har samsung tv Q80T og samsung lydplanke hw-q96r begge to er dolby atmos komfortabel får atmos på netflix uten problemer. men får ikke atmos på disney plus. har kontaktet disney plus support men får ikke mye hjelp der i fra, noen som har noen tips til meg på hvordan jeg kan få atmos til og fungerer på disney plus og. ?
 13. Er nok bare måten bilde ble tatt på, står ikke off center i forhold til tv 😊
×
×
 • Create New...