Gå til innhold

Skofus

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skofus

  1. Hei.

    Jeg har satt opp raid på en maskin her. På HK står det att sånn jeg har satt det opp er Healthy og hele pakka.. men når jeg skal legge inn Windows XP sp2 så trykker jeg f6 for å legge inn driver.. men den tar liksom ikke driveren fra disketten etterpå.. Den står bare å summer litt før jeg kommer tilbake der den sier jeg skal sette inn diskett...

     

    noen forslag?

    Anyone?

     

    mvh

    Magnus

  2. Hei.

    I dag fikk jeg meg skjerm nr 2 (Samsung SyncMaster 931bf) og koblet den opp.

    Tenkte jeg skulle bruke begge skjermene jeg har, (har en CRT Dell ett eller anna).

    Hver sin skjerm går i hver sin ingang på skjermkortet (gainward 7950gx2) så begynte morroa.

     

    får ikke på noen måte valgt at jeg skal bruke begge. om jeg prøver i windows sine settings så hopper den bare tilbake til slik som den var før jeg engang prøvde når jge tar apply/ok, og i nVidia control center kan jeg bare velge "single mode" men har muligheten der da til å velge hvem av skjermene jeg skal bruke til det.

     

    Slettet så display driveren for så å legge inn nyeste forceware, og etter reboot når jeg satt me ingen driver inne var skjermen klonet. Så legger jeg inn forceware og da sitter jeg med samme problemet som jeg gjorde først.

     

    Er det noen som har noen tips jeg kan prøve så er jeg overlykkelig. og spesielt om noen har en løsning som funker! :w00t:

     

     

    mvh

    Magnus

  3. Hei.

     

    Jeg prøver å legge inne Skype på en bærbar jeg har her.

    Men når jeg kjører installasjonsfila skjer det ikke stort. Kommer opp "skypeinstaller" i prossesser, men ikke noe ellers.

    Har prøvd med versjon 2.5 og 2.1(ett eller annet) og det skjer det samme med begge.

     

    Trenger å få løst dette til i morgen (7.sep) så alle vettuge svar motas veldig gjerne! :D

     

    mvh

    Skofus

  4. Satt og surfet litt på nettet i går og kom over noen deler på komplett, delene skiller seg ut fordi de er så SYKT dyre:

     

    Ram til 36.995,-

     

    Skjermkort til 68.995,-

     

    Lurer på hvorfor de er så sykt dyre, kan ikke se noe veldig spes med Ram brikken bortsett fra at det er 4gb på en brikke

     

    takk for alle svar :D

    6649547[/snapback]

     

    Ville det vært noe spes mer ytelse å ta fra disse delene til gaming enn å kjøpe "vanlige" dyre komponenter?

  5. Folk flest bruker en PC som et verktøy. Selv om han kanskje er utrolig dyktig i Maya, så trenger han ikke ha snøring på maskinen. Det er bare et fåtall av de totale PCbrukerne som vet/gidder å vite hva som foregår under "panseret"...

    6654130[/snapback]

    ja, men trodde maya var veldig tung 3d redigering, som man burde bruke mye tid på data for og kunne bruke. Og antok at han da visste litt om data.. Men men, my bad :)

    6654421[/snapback]

     

    Nei er nok heller få som sitter med slike tunge programmer som faktisk kan noe om datamaskiner sånn ellers. De sitter me de tyngste programmeringsverktøy å slik men skjønner såvidt hvordan de skal få bilde på skjermen etter at skjermsparer har skrudd seg på. =/

  6. Du får lete gjennom posen litt grundigere, den MÅ være der inne :D

    6504294[/snapback]

     

    Feil. Det KAN være et vesen der inne som kun lever av å spise små plastdeler som av og til blir støvsugd inn i støvposen.

    6504398[/snapback]

     

    Finn det vesenet der inne og sprett det opp før det er for seint da.

     

    Er du 100% sikker på at du faktisk har støvsugd opp den tasten?

    Og du kan vel ikke ha mistet den ut av støvsugerposen etter 1. runde med leiting?

  7. "låner" denne tråden litt sia vi først er inne på temaet...

    Jeg har et ATI Radeon x800Pro AGP Vivo kort, som jeg for ett år siden flashet og klokket til tilsvarende XT kort. Hvor mye kan jeg egentli ta for det? Har gått som tog på skinner nå hele tia mens jeg har hatt det.. ca 1 år gammelt.

  8. Hei hei.

    Da begynte tiden å nerme seg å oppgradere maskina mi litt igjen. Tenkte da på å bytte ut hk og cpu for er begrenset me penger. Men så sitter jeg me ett x800 pro AGP kort og lurte på om det i det heletatt finnes ett AM2 eller 939 kort som har AGP port?`

     

    på forhånd takk

    PissBoy

  9. Som sagt over så er jeg ganske lei eheim pumpen min nå. Har vel hatt den stående å gå i ett år med knitringa si men har ikke gjort noe med det da... :blush:

     

    Men er det noen annbefalinger til ny stille pumpe som holder fint til et stort chiftec tower? Helst ganske billig men brukbar.

     

    En annen ting også.. har sett att folk prater om t-kobling. Lønner det seg? og hva bruker dere den til? :blush:

     

    mvh

    PissBoy

×
×
  • Opprett ny...