Gå til innhold

marwe

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marwe

  1. Satte så timings manuelt og justerte volten manuelt. Da funket det. Takker for hjelp.

     

    Marwe

     

    Mye måtte du sette volten på?

     

    Satte den på 2.1. Fra før stod den på auto, så jeg er ikke helt sikker på den reelle volten. Av en eller annen grunn nektet pcen å starte opp når jeg satte volten på 2.2. Det asus hovedkortet oppfører seg svært merkelig, og har gjort det siden jeg fikk det.

     

    En annen pussig ting var at etter jeg satte volten på minne opp satte hk opp volten til cpu fra 1.325 til 1.425!! Pcen nektet å starte opp igjen når jeg satte det ned igjen, så jeg endte på 1.350. Virker stabilt nå, men som sagt, merkelig dette hovedkortet.

     

    Marwe

     

    Ps: ad moderator: håper emnetittelen er tilstrekkelig skarp og presis nå, haha.

  2. du er sikker på at s-ata kabelen er helt i orden?

    Min pc låste seg fordi jeg hadde en dårlig kabel(pga den var blitt bøyd, men så helt ok ut)! men problemet ditt oppstår BARE om du prøver å skrive filer til disken?

     

    Jeg er helt sikker på at det ikke er et kabelproblem. Pcen holder seg såfremt disken er idle. Når jeg forsøkte å formatere disken (nå har jeg formatert den på en annen maskin) og ved skriving av større mengder data stanser det helt opp.

  3. Overskriften sier det meste. Problemet består i at pcen låser seg helt når jeg prøver å formatere eller skrive filer til disken. Når jeg restarter maskinen klarer den ikke laste windows og jeg må slå av og på strømmen før det funker å boote opp igjen! Hovedkortet jeg bruker er p5n32e sli. Jeg har fra før 2 500 gb disker fra samsung. Det merkelige er at jeg prøvde disken på min htpc og da funker alt fint. Jeg fatter ikke hva som er problemet. Noen som har formening?

     

    Marwe

  4. For dere som måtte være interessert, så tror jeg feilen er rettet. Etter å ha brukt en eldre bios versjon rebooter ikke pcen i loop lenger. En annen sak er at jeg får opp feilmeldinger i testram (eller ramtest) og Arthos fryser maskinen etter kort tid når jeg kjører test av cpu og minne. Når jeg bare kjører test av cpu er det ingen feil.

     

    Tenker å prøve rammen på en annen pc. Får jeg feil der også er det rett på telefonen til shg.

  5. DCOM er vel et subsystem i WinXP, og hvis det har slått seg vrangt, så kan det kanskje være en ide å forsøke en "Repair install" av WinXP?

     

    Det som skjer er at du på en måte får WinXP installert over seg selv, og korrupte filer og registry entries blir rettet opp. Installerte programmer blir vanligvis ikke påvirket, og bruker-kontoer og -data forsvinner ikke.

     

    Hvilken versjon av XP har du?

    Og skjer disse feilene før eller etter du har lastet ned og installert alle updates fra Microsoft?

    9300519[/snapback]

     

     

    Takker for svar,

     

    Jeg valgte å formatere å innstallere en annen xp versjon. Den jeg hadde var en xp home oem versjon. Nå fyrte jeg igang en home retail versjon. Den har alle oppdateringer fom juli så jeg skal ikke mangle noe essensielt.

     

    Systemet virker også nå noe ustabilt men det har ihvertfall ikke gått i loop slik som før. (Jeg sjekket event viewer rett etter installasjon og der var en rekke feilmelding slik som før...kanskje dette ikke er uvanlig?)

     

    Nå har jeg riktignok fjernet noe ram og nettverkskort så vi får se etter dette er på plass igjen. Håper dere følger tråden og hjelper meg hvis det skjærer seg igjen!

  6. Ok, da fikk jeg startet opp i safe mode og sjekket event viewer. Ser ut til at det er noen problemer med noe som kalles DCOM. Når jeg ser på detaljene står det noe slik som "system cannot find the path specified...attemping to start the service winmgmt with arguments". Noen som forstår dette? Kan det være at problemet ligger i softwaren?

  7. Sannsynligvis står automatisk restart ved blåskjerm valget på. Har du forsøkt å starte maskinen i sikker modus og sjekket event viewer for å se om det er noen kræsjer som har blitt loggført der?

    9292740[/snapback]

     

     

    Har ikke prøvd sikkerhetsmodus enda. Hva er event viewer og hvordan får jeg dette opp?

  8. Jeg har gått til anskaffelse av fullstendig nytt inventar til min gamle pc. Det som skjer er at pcen rebooter seg om igjen og om igjen. Dette skjer etter at windows xp er loaded. Jeg får opp velkomstmeldingen men så rebooter pcen seg før jeg får opp ikonenen på skrivebordet.

     

    Specs:

     

    Asus P5N32-E/SLI, Nforce 680I SLI

    INTEL CORE 2 DUO E6850

    Corsair Twin2X2048-6400, 2x1024MB

    Chill Innovation CP-450A4, 450W, ATX2.2

    MSI NX8800GTS-T2D320E-OC, PCI-E

    Samsung SP T166 500GB, SATAII, 16MB (2 stk.)

     

    Noen som har noen formening om hva dette kan skyldes? Jeg fikk jo intallert både os og diverse før rebootingen ble et problem så jeg antar at det ikke skyldes for lite strøm? Jeg har lest om diverse problemer med det aktuelle HK, men ikke konkret om mitt problem. Det som har vært rapportert har vært alt fra problemer med ram til bruk av trødløs mus og tastatur.

     

    Håper noen kan hjelpe. Utrolig frustrerende!

     

    Marwe

  9. Du formulerer deg noe feilaktig. Svaret på spørsmålene dine fremgår motsetningsvis av en skrevet lovtekst. Hvis en handling, som er belagt med straff eller bøter, ikke positivt fremgår av en lovtekst evtentuellt forskrift med hjemmel i lov, kan man ikke straffes. Så det en henvisning til lovlighetene av en handling er ikke så lett å legge til grunn. Dette kan utledes av legalitetsprinsippet og av Grunnlovens § 96.

     

    Når det gjelder dine spørsmål er jeg ukjent med at det foreligger bestemmelser som forbyr kopiering av egne cder/dvder. Dette gjelder også for nedlasting av tilgjengelig matriale. Derimot antar jeg filldeling og andre publikasjoner av opphavsbeskyttet matriale positivt er forbudt i lov eller i medhold av lov. Orker ikke lete opp de aktuelle bestemmelser, men lovdata.no vil helst sikkert gi deg konkrete svar.

     

    Marwe

  10. Til bajsmaster:

     

    Den virksomheten som beskrives i din post er ulovlig. Smugling kalles det. Så lenge du ikke er i god tro, noe du opplagt ikke er, så er dette en handling som er belagt med straff!

     

    Regner med at forumets moderatorer ikke aksepterer at dette blir en arena for utveksling av metoder som omhandler å lure norske tollere. Ganske alvorlig faktiskt.

  11. Teknikeren: Bra poenget mitt gikk inn hos ihverfall en :) Det er smålig å henge seg opp i slikt.

     

    Sitat fra de "hellige" rettningslinjene: "..Det omfatter ikke diskusjoner angående piratkopiering, diskusjoner rundt hva

    som i følge norsk lov er lovlig og ulovlig"

     

    Admin: Lenge leve sensuren!!!

     

     

     

     

    Nuff said!

     

    Btw: har hørt at play.com er ganske bra, hehe!

  12. Tror ikke grensen er så skarp som du kanskje innbiller deg. Da kan du jo fortelle meg at du aldri har "lånt" software hos en kompis? Alle programmene på pcen din har du lincense på? Vel, rent juridisk, så er det heleri! Eneste forskjell på meg og deg er at jeg tjene penger på det? Hva er så forkastelig med det? Etter min mening gjør det meg rett og slett bare smartere enn deg. Jeg sitter med noe igjen for det arbeidet som legges ned. Og igjen, siden det primære poenget tilsynelatende ikke går inn hos enkelte, hva er det som gjør det så fælt å tjene penger på det de fleste av dere gjør gratis? Hva gjør det så mye mer ulovlig?

     

    Enkelte her har den fantastiske evne til å fremstille dette som noe rent forrettningsmessig. Sant skal sies, jeg har aldri solgt software noen gang, jeg så tilfelldigvis denne tråden, at noen ønsket billige dvder. Men tydligvis er det ingen som setter pris på denne gesten. Det er helt greit, jeg skal ta det til etterettning, og huske det neste gang jeg får innfall om å dele det som står til min disposisjon.

     

    At dette ikke baserer seg på det forretningsmessige aspekte vil du lett forestille deg hvis du bruker to sekunder på regnestykket, med utgangspunkt i den pris som tidligere ble nevnt.

     

    Uansett så kan du krype tilbake under den store, trygge steinen din. Du kan prøve å forestille deg økokrim som i en forrykende aksjon, sparker inn døren min etter måndesvis med avlytting, sporing ol. Den 120 gb store hden min og min 4x dvd-r brenner vil være bevisene som sørger for å felle meg i tiårets verste piratskandale. Så du spør, hvordan tør jeg stille meg frem slik jeg gjør?

     

    Jeg er gal!!!! ROFL

  13. Er inneforstått med forumet regler vedr. kjøp/salg, samt rettningslinjene som omhandler befattning med piratkopiert materiale. Dette skal jeg selvfølgelig overholde, syntes bare det er interessant å lese disse noe grunnløse påstandene som fremlegges. At det er "skammelig" å selge piratkopiert matriale er etter min oppfatning en lite gjennomtenkt omgang med begrep. Hva er skammelig med det? Jada, i henhold til gjeldene rettsregler er det ikke lovlig - men det er heller ikke lovlig å snakke i mobil mens man kjører bil. Dette er vel neppe å karaktrisere som "skammelig"? Regner med at de aller fleste her har lastet ned opphavsbeskyttet software, musikk eller film. Så det må jo da være grensen mellom det å reelt laste det ned, og det å tjene penger på det som er så forferdelig! Er det dette som er skammelig? Enkelt ting er bare ikke riktig, som for eksempel å betale 2000kroner for windows, men "be my guest", Bill Gates og Microsoft trenger sikkert mer penger!

     

    Serpensis: Paradoksalt nok felles du av din egen dumhet! Dette er jo klinkeklart. Du vet følgelig ikke hvordan begrepet defineres. Klart det er en sammenheng mellom fattigdom og kriminalitet - for å sette det litt på spissen.

     

    Avsluttningsvis kan jeg jo bare si at jeg er fullstendig klart over at pr definisjon er er det å distribuere opphavsbeskyttet matriale mot profitt det samme som å stjele. Men den som er uten synd kan jo kaste den første steinen....

  14. Til alle som har utnevnt seg selv til moralens voktere: Har det noen gang krysset de lille hjernene deres at ikke alle har like god råd som dere, til å bruke mellom 100-200kr for en dvd. Liker en film, noe mange gjør, ønsker en seg gjerne et par filmer i uken, men prisene gjør dette til en umulighet. Da kan det være et godt alternativ å kjøpe uorginalt til spott pris.

     

    Det er heller ikke alle som har bredbånd, dvd-brenner eller tid å laste ned/lage egene kopier. Kjipt for disse da!!

     

    Uansett, sett i sammenheng med hva en dvdr plate koster og hva arbeid det er med å brenne/laste ned/kopiere, så kan dere jo selv tenke dere den "enorme" fortjenesten.

     

    (denne posten relatere seg isolert sett ikke til kjøp eller salg, så mod; du kan spare deg!)

     

    Mvh

    Marwe

×
×
  • Opprett ny...