Gå til innhold

Stihg

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stihg

  1. For mange år siden hadde en kompis et spill på PCn.

     

    Spillet gikk ut på å sette ting inn i et rom, feks baller. Satt du feks en baseball på en bakke så rant den ned. og du kunne lage mange artige "feller". Ballen kunne treffe en "gynge" ting som fikk en annen ting til å skje. Gikk og ann å stille graviditeten, slik vet var lav gravitet.

     

    Hadde blitt glad hvis noen fortalte meg hva spillet heter :) husker vi hadde det kanonkjekt med det spillet :)

  2. Når jeg går inn på Public Hubs med hublista: http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2

     

    kommer følgende feilmelding: "Download failed: Unknown adress (http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2)"

     

    Jeg har avinstallert DC og instalert på ny 10 ganger nå men får den samme feilmeldingen!! (blir gal) Plutselig en vakker dag slutta DC bare å virke! Hvis noen har en ide om hva som er galt er jeg glad om dere forteller :)

  3. Jeg har lyst på en 15000 RPMs harddisk. Eneste problemet er at jeg ikke vet noe om tilkoblingsmulighetene til denne svære greia.

     

    Her er harddisken forresten http://www.psdata.no/ps.asp?it=130024&mlevel=070803

     

    "MAX (RC) series comes with a dual ported hot-swap SAS interface connector"

     

    SCSI SAS sier meg ikke mye. Hvordan vet jeg om hovedkortet støtter denne tilkoblingen? Eller hva må jeg lete etter?

    9120065[/snapback]

     

    Du må ha et SCSI SAS controllerkort (PCI eller PCI-E alt etter hva hk har av porter) for å få kjørt den disken der. HK ditt, med mindre du har et proft serverhk til 10k ellerno i den duren, har garantert ikke SCSI controller/native støtte for en slik disk. De løsningene koster en del lapper å få på plass.

     

    Her er de to SAS SCSI korta komplett feks fører.

     

    /DFN

    9120108[/snapback]

     

    Takk :) Ser ut som dette er for dyrt, så denne planen gikk i dass xD. Får heller satse på en 10k RPMs SATA harddisk :p

  4. index.php;

    Når det ikke står noe <div id=""> for den første "diven" som skal brukes på siden blir <div id="center"> brukt automatisk, men saken er den at jeg skal bruke <div id="meny_head">

     

    Setter jeg inn <div id="center"> før den første teksten på siden, blir det helt fucka opp!

     

    Samme gjelder header.php og sikkert alle filer. Kan noen forklare hva jeg må gjøre?

  5. Jeg har sett på ett par sider at det er noen kvinnelige kropper (ikke att jeg er inne på slike ting, men det er jo reklame) så står det møt disse damene nær der du bor eller noe.

     

    Så det jeg lurte på var hvordan de får dette til, selv vil jeg jo ha det på siden min (bare uten dem damene da) Ikke til å vise at jeg vet hvem besøkende er liksom, men bare slik jeg kan se det for meg selv. Kansje dem har ei liste over hvor all verdens ipadreser er fra og bare har satt den og den byen på de første siffera i ipadressen.

     

    Det er vel ikke 100% nøyaktig da men det gjør ikke noe, det jeg mener det sto Stavanger (jeg bor i Sandnes, veldig nærme Stavanger)

     

    Har noen peiling? håper dette er lovlig da xD

  6. Her kan vi diskutere cpuen i laptopper

     

    Hva er egentlig forskjellen paa pentium m (tror i alle fall det er en laptop prosessor), og centrio cpuer??

     

    Og er det sant att prosessoren i en laptop tilsvarer en vanlig prosessor i en vanlig pc dobbel hastighet? feks laptop cpu: 1.5 ghz, vanlig cpu 3ghz. Er de like gode da? Det kommer sikkert ann paa hvilken prosessor det er, men la oss si att det enten er pentium IIII eller AMD, og i laptoppen centrio. Hva tror dere?

  7. Her om dagen bestemmte jeg meg for å formatere pcn og legge inn windows på ny. Det som skjedde underveis da var at etter jeg hadde formatert og det var pakket ut alle filene slik det var klart for å legge inn windows, så klikka det, vet ikke hva det komm opp, data corruptet eller fatal error eller noe sånt men samma der.

     

    Etterpå leta jeg lenge etter en annen os cd, klarer meg ikke lenge uten pc skjønner dere. Det eneste jeg fant var en linux cd som jeg enda ikke hadde prøvd. Jeg klarte til slutt legge inn linux. Men etter en stund merka jeg att linux ikke var noe for meg, jeg hadde heller ikke internett pga det trådløse nettverkskortet mitt.

     

    Så klarte jeg rote frem en windows cd. Men når jeg skulle installere det ble bare skjermen svart når jeg boota fra cd. Da koblet jeg harddisken til fars pc som slave, og da klarte jeg komme inn i windows setup. Men når jeg skulle legge inn windows på harddiksen min kom det opp noe med at det ikke var en brukelig partisjon eller noe. Det gikk heller ikke ann å slette den.

     

    Og da kom jeg bar på en ting som jeg trodde kunne fikse det. Satt i linux cden, hadde tenkt å slette den merkelige partisjonen av harddisken. Men etter booting av cd ble bare skjermen svart. Så tenkte jeg f*** og hva skal jeg gjøre nå. Klarer ikke overleve lenge med linux uten internett, gidder heller ikke bære pcn ned i kjelleren for å få internett med ledning.

     

    Men men.. har noen tips til hva jeg kan gjøre for å få gode gamle windows tilbake? Hadde vært sjef med en ny harddisk men liker ikke å bruke penger på pc. Håper på nyttige svar

  8. ja slik ligger jeg ann: holdt på å formatera den bærbare harddisken min, plutselig datt den ned fra kabinettet (ikke så høyt), å når jeg setter den på står den bare der å lager en merkelig lyd, bare lurte på om det kanskje var noe gale med kabinettet til hadddiske n, da er det vel bare å åpne den så kan jeg sette den inni pcn h

    eller? uansett, er det noen som vet hvordan man legger passord på en ekstern harddisk, slik at det ikke går ann å komme innpå den??

    offtopic: ta en titt på signaturen min

    fint at mange ville svare

  9. ja slik ligger jeg ann: holdt på å formatera den bærbare harddisken min, plutselig datt den ned fra kabinettet (ikke så høyt), å når jeg setter den på står den bare der å lager en merkelig lyd, bare lurte på om det kanskje var noe gale med kabinettet til hadddiske n, da er det vel bare å åpne den så kan jeg sette den inni pcn h

    eller? uansett, er det noen som vet hvordan man legger passord på en ekstern harddisk, slik at det ikke går ann å komme innpå den??

    offtopic: ta en titt på signaturen min

×
×
  • Opprett ny...