Gå til innhold

Barsen

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Barsen

  1.  

    perpyro skrev (14 minutter siden):

    Javel.
    Men hvem var de jødene og når fikk de se han og omtrent når var det?
    Regner med du har kilder for disse påstandene for personlig tror jeg jesus var en myte holdt i live av mennesker med en agenda eller i beste fall en kvakksalver dreiv med healing av typen Peter Poppof holder på med i dag.
    Det finnes jo tross alt ingen historiske kilder som har møtt jesus.

    Det har med jødene å gjøre, og de forskjellige stammene. De skulle være utvalgt på forhånd, for å være sammen med Jesus når han kommer tilbake. Det er bibelsk.

    Jesus ble jo avrettet av den romerske stat i full åpenhet. Det var staten som sørget for det. derfor er det bare tullete at statsmakter og regjeringer i dagens samfunn forsøker å undergrave og fornekte det. Statene har bare vært onde gjennom hele historien. De går alltid for langt, avvæpner befolkninger, sulter dem ut, og begår massehenrettelser. Evangeliet og de kristne er de eneste som har sørget for å stagge dem.

    Ateister er naive og har liten kunnskap. De er farlige for Rikets sikkerhet. Nå har de snart ødelagt Norge med innvandring. Sverige er ferdig. Det er på tide at disse umodne og kunnskapsløse menneskene gir noe rom for mere skikkede, sånn at vi ikke går til grunne som nasjon. 

  2. theNiceOne skrev (20 minutter siden):

    ...men du har peilingen alle andre mangler? Eventuelt er du så overbevist av din egen sterke tro at du ikke klarer å forstå at den ikke nødvendigvis er absolutt sannhet.

    Jeg forstår jo at bibelen er et dokument. Noen har skrevet ned det de har sett og hørt. Man skal nok to hakk opp før man forstår dette. 

  3. perpyro skrev (3 timer siden):

    Jesus skal i følge Matteus 16. 27,28 ha sagt :"27 For Menneskesønnen skal komme i sin Fars herlighet sammen med sine engler, og da skal han lønne hver og en etter det han har gjort. 28 Sannelig, jeg sier dere: Noen av dem som står her, skal ikke smake døden før de ser Menneskesønnen komme med kongsmakt.»"

    Hentet fra bibel.no

    Virker på meg en ganske tydelig beskjed om tidsperspektivet på profetien.

    Han snakket om noen få utvalgte jøder som skulle se Jesu gjenkomst før resten av verden. 

    Ateister og muslimer og alle de der, blir snart feid vekk. De har ikke peiling på dette.

  4. perpyro skrev (19 minutter siden):

    Om han skal gjøre det, hvorfor ullne profetier om det uten noe tidsperspektiv slik at det i tusenvis av år kan profeteres om at han kommer snart?
    Apostlene ventet jo jesu tilbakekomst i deres livstid jo.

    Jeg tror ikke det står noen plass at apostlene til Jesus baserte sin forståelse på en antagelse om at Jesu tilbakekomst skulle skje i deres levetid. Mtp at det fra Moses til Jesus var rundtomkring 1500 år og at det fra Adam og Eva til Noah osv var noen tusen år (jeg vet selvfølgelig ikke eksakte tall) så er det sannsynlig at man gjerne må forvente hundrevis av år og kanskje noen tusen år, mellom hver gang ting skifter iht de historiene som står i bibelen. det er uansett ganske tydelig at ting tar noen hundre år, eller noen få tusen år, og ikke titusenvis av år, hundretusenvis av år, eller lignende gigatall. 

    Mitt lille poenge nå var at selv om det har gått 2020 år og folk begynner å gå lei av å tro på dette, så er det ikke unormale tidsepoker iht bibelens tidligere begivenheter.

    Men dere er vel ateister og tror vel ikke på så store ting.

  5. trn100 skrev (På 1.9.2020 den 13.16):

    Hvem er denne til? Om den er til diskusjon.no bør den kanskje flyttes til Tilbakemeldinger?

    Ellers er nok dessverre reklame noe vi må leve med om vi ønsker at Internett ikke skal bli en betaltjeneste. Noe kan man dog filtrere bort ved å bruke Adblokkere, men ikke blokker sider du liker å lese. Da kan de også fort bli betaltjenester.

    Jeg ber om at de som er med på dette slutter med det. Den er altså ment til de falske menneskene. Men det er helt sikkert for mye å forlange at de skal forstå det..

  6. Pallehysa skrev (Akkurat nå):

    Som er totalt bortkastet om du ikkje har Windows 7 eller eldre. Windows 8 og 10 har innebygd antivirus, i Windows Defender.

    Nja, det er bare det at jeg har tapt så mange gode maskiner på å høre på sånne råd som du her kommer med..og se på TS, han sliter allerede. Jeg har derfor valgt å ikke tro på myten om at den gratis varianten i windows 10 er alt man trenger. og jeg har heller ingen problemer. Jeg er nemlig ikke så sikker på at pengene er bortkastet.

  7. Heroes skrev (2 minutter siden):

    chrome

    Det koster peng dessverre..men jeg leser på nettet om andre med samme problem som ditt. De betaler ikke for antivirus. Jeg bruker norton og betaler 700,- i året og har aldri noe problemer med maskinen. Jeg vet at jeg får sånne problemer som du nevner hvis jeg ikke betaler..derfor betaler jeg. 

    Derfor har jeg ingen gode råd til deg. Men personlig så ville jeg betalt meg ut av det ved å kjøpe og installere et antivirus program. 

    Nå kan det godt hende at noen kommer og skriver at det bare er å gjøre noe med chromen og vipps så er problemet ute av verden, så ikke ta min kommentar som noe annet. Jeg vil jo ikke blakke deg.

  8. Heroes skrev (Akkurat nå):

    Sjekke i prosess manager? og se om ekstra programmer kjører? noe spesielt jeg burde se etter? 

    Du vil ikke kunne se programmene Bill spammer maskinen din med, men du vil kunne se prosessorbruken..er den vesentlig høy er det fordi han kjører angrep som skal slite ut maskinen din. Dette fordi du ikke betaler for antivirus..så du skal forstå at ting ikke er gratis (joda, dette er fakta). Men betaler du for et antivirus program? Hvis du gjør det, så kan det være en annen grunn til at du er mislikt.

    Han har ødelagt mange datamaskiner jeg har hatt..fine maskiner. Så betal hvis du ikke har betalt, og alltid sjekk prosessorbruken på maskinen (er mitt råd). Husk at de er alle med på det. Chrome, microsoft osv..får de ikke inn penger fra deg så angriper de.

  9. Heroes skrev (7 minutter siden):

    Hei, kjæresten min har siste ukene plutselig fått veldig sein internet på sin laptop. Jeg har prøvd ulike nettverk, men funker ikke noe bedre. Jeg har også kjøpt en external wifi resciver som jeg koblet til USB inngangen ikke noe forandring. 
    Det skjedde plutselig og internet funker bra på andre enheter. 

    jeg har prøvd ulike løsninger som jeg har funnet på nettet. skiftet DNS server til 8888.8844. gått på activity center for skrudde av location. 
    jeg har også updated nettverks kortet på laptopen, det hjalp ikke(hun sier det kanskje hjalp i 2-3 dager) men hadde ingen permanent effekt.
    jeg får internet på hastigheten 0.04mbit samme i upload. Jeg har akuratt startet i en jobb hvor jeg har hjemmkontor så problemet har nå blitt litt krise....
    er windows 10 som blir brukt på datamaskinen.
    På forhånd tusen takk for hjelpa :) 

    Er du flink gutt og betaler for antivirus? Hvis ikke kjører de motangrep som kan være små programmer som Bill Gates bruker når han skal ødelegge laptopen din. Sjekk prosessorbruken på pc'n. Sjekk om han prøver å ødelegge maskinen din. 

  10. Psykake skrev (21 minutter siden):

    Å vise tegn til intelligens og være intelligent er to forskjellige ting.

    En fluehjerne består av under 150.000 neuroner. 

    Til sammenligning virker såkalt "lykkedyr" eller "stankelbein" stokk dum. Den skjønner jo ingenting den. Så kommer fluen vet du, og tar en brå sving etter kaffekoppen din. kaller du det uintelligent? Faktisk virker det som om den blir "sint" når man smekker til kameraten til fluen. Da virrer den rundt i sinne noen sekunder, rundt gjerningspersonen. 

    Nei..den er nok ikke hva det er meningen at vi skal tro at den er..den rekognoserer for djevelen, det er ganske sikkert ja.

  11. Psykake skrev (Akkurat nå):

    Jeg har aldri observert en flue som fremstår som at den er fjernstyrt eller har en antenne beregnet til dette formålet. 

    Så enten har du observert en fjernstyrt flue som av uvisse grunner spionerer i huset ditt, eller så har du observert en helt vanlig flue og latt fantasien løpe løpsk. 

    Skulle jeg ha lagt penger i dette ville jeg ha satset på sistnevnte. 

    Hva er en helt vanlig flue da? En som flyr rundt i 7 minus grader uten problemer? 

  12. Også så rart design..sony skjønner tydeligvis ikke at en spillkonsoll skal appelere og tiltrekke..som spill skal gjøre. De følger trenden i verden..man lager noe bra, noe som fungerer (ps1) og gjør alt man kan for å unngå å la det nyere produktet ligne på det gamle. Det er en trend i verden. Man skal tenke nytt og aktivt unngå alt som faktisk fungerer og har vist seg å være suksessfullt. 

    Bilbransjen gjør det samme, lager biler som ser ut som sko såler, blomstervaser, damesko og akvarium, alt for å unngå det som var bra, som bilene på 60 tallet. 

    Nå gjør sony det samme med sitt produkt..her skal det lages spillkonsoll men neida..den skal ikke ligne en spillkonsoll, den må ligne en glasert havstein med en touch av matemballasje. Det må for all del ikke se ut som noe attraktivt, som f.eks en spillkonsoll som de i fordums tid hadde suksess med. 

    og spill produsentene. de skal lage spill..men det skal på ingen måte ligne på noe som helst som folk syntes var artig en gang i tiden.

  13. Psykake skrev (21 minutter siden):

    Jeg anser ikke fluer som spesielt intelligente. 

    Vel, de "følger med" hånden til mennesket som hever den. Fluen avslutter sin "oppgave" som vanligvis er å gjøre en bevegelse med forbeina. Den "ser" mennesket løfte hånden og avventer et eventuelt angrep. Jeg har også sett den sette seg på fabrikklogoen på min skjerm gjentatte ganger uten at det var noe der som skulle tilsi at akkurat det stedet skulle være attraktivt, annet enn at den får anledning til å stirre rett på meg (logoen er jo i midten). Jeg har også observert at den har lært av feilen til andre fluer. En åpen pakke med noe mat var lagt ut som en felle som fungerte slik at fluene gikk inn under plasten, hvorpå jeg da kunne knuse fluene når de var fanget under plastikken. Sjefsfluen iaktok dette og valgte så å "kalle på" flere fluer og informere dem om at de ikke måtte gjøre samme feilen, ingen av de andre fluene gjentok feilen..sjefsfluen satt på logoen hele kvelden mens de andre fløy rundt skjermen og parret seg i luften. 

    Det høres ekkelt ut..men jeg har ikke problemer med masse fluer inne, det var snakk om en kveld hvor jeg hadde glemt å ta bort noen tomme bokser med fruktbasert drikke. Det ble et problem den kvelden. 

    Det var altså ikke hestemøkk inne i leiligheten som tiltrakk seg fluene eller meg som person spesielt..men det er helt klart intelligens hos fluene selv om du ikke anser det.

  14. Iki skrev (6 minutter siden):

    Det er fint å se at du har peiling på dette.

    Jeg har ikke helt fått med meg dette, men hvor mye taper Sony på Playstation avdelingen sin per år?

    Er det mye zombier, skyting og vold i Gran Turismo?

    Jeg har ikke peiling. og om noen liker denslags spill så rakker ikke jeg ned på dem. Har selv ikke playstation 4 og spiller ikke sånt. Jeg vet bare at siden de ikke lager noe jeg vil ha, så må de jo tape noe. Jeg kunne jo vært en kunde.  

  15. Bare for å starte med å si, jeg tror ikke at en husflue er et romvesen. Jeg har lenge studert fluens adferd innendørs og kommet frem til en konklusjon. 

    Konklusjonen er at vanlig husflue viser tegn på intelligens. Det er akkurat som den flyr rundt i huset for å rekognosere før den setter seg et sted nær personen for å overvåke eller iakkta. Mine forsøk tyder på at fluen har robot-lignende adferd. Den går lett "i stykker" i forhold til andre insekter. Her forleden klarte jeg å "nesten" fange en flue med neven og jeg presterte å halshugge den..hodet dens falt av og kroppen datt rett ned. En gresshoppe ville fortsatt å sprelle, men fluen virket "mekanisk" defekt. 

    Hodet dens er visst full av øyer som visstnok kan se veldig godt. Den tiltrekkes av eletronikk, pc skjermer osv. Hvorfor det? 

    En annen ting jeg merker meg er at en tom boks med cider kan tiltrekke fluer fra langt ifra. Er luktesansen mer avansert enn andre dyr? 

    Jeg har ofte lurt på om fluen er radiostyrt av noe annet, det ser ut som den har en slags antenne på hodet. 

    I vinter kom det en kjempestor grønn flue flyvende rett inn (midt på vinteren), og begynte å fly rundt i alle rom, jeg visste at den ville inn på badet før den forlot boligen så jeg bekjempet den før den greide det. Dette høres sikkert merkelig ut for de fleste, men det virker usannsynlig at en flue, om den er ett vanlig insekt, er i stand til å fly ute midt på vinteren og fly inn i en bolig for å "rekognosere".

    Er det noen som har noen formening om det?

  16. Kan dere være så vennlige å slutte å spille in reklamespam(søppel)filmer for selskapene? Det florerer for tiden uhorvelige mengder reklamespam på nettet, små videosnutter med ett dumt menneske som fungerer som en sirkusklovn for et stort selskap uten at det er nyttig. Både i media og overalt ellers på nettet florerer disse filmene som dukker opp foran andre videoer, foran artikler, foran alt mennesket egentlig vil. 

    Man bruker 6000 år på å utvikle internett og etter 50 års bruk er det fylt med menneskelig avføring og spam for å tjene penger for selskaper ingen liker. 

    Kan dere ta grep og gi dere? Vi går nå inn i oppvåkningens tid der sånne folk ikke hører hjemme. Vær så snill og ikke plag andre med det unyttige tøvet dere holder på med når dere lager spam og påfører menneskeheten. 

  17. Brillemannen skrev (1 minutt siden):

    Synd.. Men dem skal vel selge mange av dem i sin psn store.. Heldigvis er nye xbox enda med støtte for de eldre modellene (ihvertfall en del spill), så gamle plater kan enda brukes  og samles (omsetts ;)).

    Kunne tenkt meg full bakover kompatibilitet, med slike kraftige prosessorer burde en fullstendig offisiell  innebygget emulator vært mulig i software for de eldre konsollene ..

    Bakover kompatibilitet handler kun om å ikke miste kunder som har brukt tusenvis av kroner på spill (ps4) så de ikke skal føle seg lurt eller få følelsen av å eie noe som er gammeldags altfor raskt. Sony er avhengig av å selge spill som allerede finnes og det er den eneste grunnen...selskapet er egentlig ikke interessert i å perfeksjonere bakover kompatibilitet som en egen nisje.

×
×
  • Opprett ny...