Jump to content

EB007

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Takk @Krikert. Godt med en lov å vise til, det er forøvrig kamera utenfor og ved inngangen. Dette er skiltet med store skilt. Jeg følger rådene om å overse styret, blir jeg arrestert er det også en erfaring. @Tåkefyrste, spot-on. Han har behov for markering og misliker å bli sagt imot. Det er ikke første gang vi er uenige.
  2. Takk for svar. Skiltet er relativt lite, 7 cm. bredt og du må gå nært for å lese teksten. Er kun innvendig kamera, "tyven" må gå inn døra før kameraet fanger det opp. Er ikke snakk om noe offentlig område. Spurte formannen om hvilken hjemmel han hadde til å kreve det fjernet, da ble han bare sint og gjentok at det måtte fjernes ellers ble politiet tilkalt. Alle har forskjellige navneskilt på dørene, noen har kikkehull osv. slik at estetikken ikke blir et argument. Datatilsynet sier riktignok at private ikke må ha skilt, men det anbefales. Tror dere andre at politiet vil komme på besøk? Kan jeg spørre de om råd uten at det blir tatt ille opp?
  3. Hei, jeg har hatt alarm og kameraovervåkning i selveier leiligheten min de siste 2 årene. Forleden dag fikk jeg 2 personer fra styret på døren, de ønsket at jeg fjernet skiltet. Vel, de krevde det, hvis ikke ville formannen tilkalle politiet. Slik ser skiltet ut: Jeg ringte selv politiet, de snakket med formannen og ba meg om å bare fjerne det for å skape ro. Ut fra det jeg har funnet ut er det ikke noe i veien for dette, snarere tvert i mot. Ønsker at håndverkere etc. som er på besøk ser skiltet før de går inn. Kan sameiet «nekte» meg å ha slikt skilt ved ringeklokken til min leilighet? Det er 2 andre leiligheter som må passere meg. Nevner at sameiet har montert kamera utenfor og ved inngangen og skiltet. Vil politiet kunne komme og fjerne skiltet? Eller gi meg pålegg om det? Uten videre begrunnelse?
×
×
  • Create New...