Gå til innhold

E Lu

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

E Lu sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Total 1.77 TB. Det største er Elder Scrolls Online. Selv om jeg spiller det lite er det alltid installert av samme grunn 70% av alle de andre spillene jeg har installert. De er såkalte "live service"-, flerspiller-spill. De er alle installert for nå de kjører en kampanje og venner har lyst til å spille i lag så må jeg være klar. Det nytter ikke å vente med å installere her nei, for da er hype-toget gått. Kanskje bør jeg få meg nye venner, som alle spiller samme spill eller kan vente til jeg har lastet ned? Eller kanskje større plass så jeg er klar?! Med andre ord, de installert for å være sosial!
  2. Selskapet (ved daglig leder) har strengt tatt sagt offentlig ("annonsert") at spillet kommer, men skal innrømme at jeg forventet litt mer substans basert på overskriften. Skal unngå å gå inn på det helt lingvistikk-tekniske her, men det handler vel mest om ærlighet og korrekt framstilling. Jeg tenker at disse typer overskrifter er en av grunnene til at vi ikke lenger har E3 der utviklere kan møte pressen og ha en ordentlig samtale. I stedet har vi nøye utformede, forehåndslagde, digitale presentasjoner laget for å unngå en hver form for missrepresentasjon av pressen, der det er kun de store publikasjonene som får tilgang til intervjuer. Med andre ord har vi tilsynelatende ikke lenger en to-veis kommunikasjonen der utviklere kunne få en mer personlig tilbakemelding, men i stedet får høre alt gjennom en markedsføringsavdeling som må gå igjennom alt av misvisende publikasjoner de finner på nettet.
  3. "Annonsert".. Snakker om journalisme. Det er vel ikke så rart de fleste utviklere vegrer seg for å snakke med pressen disse dager...
×
×
  • Opprett ny...