Jump to content

Yrbot

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yrbot

 1. Er det andre her inne på forumet som liker klyster eller tarmskylling?
 2. Jeg masturberer i alle fall 3 ganger om dagen, noen ganger mer. Merker jeg lett blir irritabel og ufokusert om jeg dropper å masturbere en dag eller to, det bygger seg opp sperm i ballene.
 3. Jeg er en mann i starten av 30-årene som helt siden tenårene har tent veldig på «anale gleder». Begynte tidlig å eksperimentere med buttplugger, dildoer og lignende ting i rumpa, og elsker den fulle følelsen der bak. Er det andre menn og kvinner der ute som deler denne interessen?
 4. Takk for din informasjon og tilbakemelding. Er det noen negative ting eller symptomer man bør se etter som tegn på at man bør redusere eller kutte ut aktiviteten? Det er ganske sjelden jeg har tid til dette nå uansett.
 5. Det handler nok om mest om hyppighet. Jeg tror det er lite sannsynlighet for at å gjøre dette innimellom er så farlig.
 6. Yrbot

  Anal-utvidelse

  Den har jeg hittil ikke prøvd.
 7. Har det ingen betydning om man begrenser hyppigheten? Hvilke negative virkninger skal man se etter? Selv har jeg ikke opplevd noen negative effekter overhodet.
 8. Igjen tror jeg det er vanskelig å si om det er for mye. Man må nesten kjenne på seg selv og sin egen kropp om man trenger en pause eller å redusere hyppigheten. Som sagt har jeg ikke selv merket noe til de påståtte negative effektene. Snarere har jeg merket positive effekter som mer energi og letthet i kroppen.
 9. Jeg kjenner til de bekymringene du nevner, men synes de er veldig overdrevne. Selv har jeg i perioder tatt klyster fra 3-5 ganger i uka uten å merke noen problemer med fordøyelse eller forstoppelse. Og i alle fall ikke noe tegn til infeksjon av noe slag. Antakelig er det nok slik at folk er ulike, og enkelte tåler ikke slik behandling. Men tror ikke man bør generalisere for mye. Tarmskylling har vært veldig populært i perioder som alternativ terapi, med den tanke å forhindre opphoping av gammelt slagg i tarmen ved å få den helt tom. Og dette tror jeg ikke er så dumt. Selv føler jeg meg ihvertfall oppkvikket og forfrisket av slik behandling.
 10. To artikker som inspirerte meg til å prøve, var disse to på Cupido: Klysterisk godt Kåt med klyster til alle tider Som beskrevet i siste artikkel, har klyster en veldig lang historie, også som erotisk fetisj. Her er et utdrag: Fransk 1700-tall er gullalderen for klyster, og det finnes også mye erotisk klyster-kunst fra denne tiden. Trenden i Paris var å parfymere vannet, og gjerne ta 3 - 4 klyster hver dag. Satiriske show fleipet med klysterbruken, og det var samtaleemne i salongene. Det er ingen god grunn til å være flau over dette, selv om det selvfølgelig er litt sært og noe man neppe snakker om noe særlig. Det ligger erogene soner også inne i tarmen, og når tarmveggene utvides av alt vannet blir man kåt. Med virkelig store vannmengder kan man få en ruslignende følelse, som av noen er blitt sammenlignet med å bli «høy». Det skyldes alle endorfinene som frigjøres når tarmveggen utvides så mye at det gjør vondt. Klyster kan dermed fungere som en fin liten virkelighetsflukt fra en stresset hverdag.
 11. Yrbot

  Anal-utvidelse

  Analsex har egentlig ingenting med kjønn eller legning å gjøre. Alle mennesker har lystnerver i anus, koblet til lystnervene man finner i penis og vagina. Å penetrere rompa med ulike gjenstander gir derfor en følelse av seksuell tenning. Men hvor intenst dette er, varierer fra person til person. Enkelte personer får mer nytelse gjennom analpenetrasjon enn gjennom vanlig sex med kjønnsorganene, slike personer kalles også for analerotikere. Selvfølgelig kan det være en flau ting, men man kan vanskelig endre hvordan kroppen fungerer av den grunn.
 12. Du har helt rett i at man må være forsiktig. Derfor har jeg lest endel om temaet i årenes løp, og vært forsiktig i min eksperimentering.
 13. Man bør stresse ned på forhånd, for eksempel ved å lytte til musikk, lese litt eller ta et glass vin. Man kan legge et håndkle på senga og ligge der, eller bruke en treningsmatte (eller lignende) og ligge på gulvet. Etter å ha gjort ferdig klysterbagen med væske henger man den opp. Den bør henge omtrent 1-1,5 meter over der du ligger. En kleshenger eller hylle kan fungere greit som opphengingspunkt. Man kan stå på alle fire, ligge på siden eller ligge på ryggen mens man mottar klysteret. Det viktigste er at man føler seg avslappet, og det kan være lurt å bytte posisjon underveis. Når man føler seg klar, kan man føre inn klysterpluggen som slangen er festet i. Det finnes mange ulike typer, men det er vanlig med oppblåsbare plugger man blåser opp når de er satt inn i endetarmen. På denne måten hindres vannet i å renne ut. En klype festet i slangen stenger vannstrømmen. Når man åpner den begynner vannet å renne inn. I starten føler man en kriblende følelse når vannet begynner å strømme inn, ganske deilig egentlig. Og man får lett ereksjon. Og så litt etterpå kommer det en snikende fullhetsfølelse og metthetsfølelse, slik den man får etter å ha spist masse.
 14. Yrbot

  Anal-utvidelse

  Er det andre her inne som tenner på å utvide analen med dildoer, buttplugger, store grønnsaker og lignende? Som liker å føle seg helt full og «sprengt» i rumpa?
 15. Takk for at du deler din informasjon, jeh forstår at du har satt deg inn i temaet som følge av forstoppelse. Når det gjelder ditt andre poeng, vannforgiftning, kan det hindres ved å tilsette salt i vannet. Jeg bruker en spiseskje salt per liter, det tilsvarer omtrent 9 g/L som er fysiologisk konsentrasjon. Da hindrer man tapet av elektrolytter. Når det gjelder svekkelse av tarm-musklene, så stemmer jo det. Men om man ikke gjør det for ofte er risikoen mindre. Dette med klyster er såpass lystbetont for meg at jeg ikke ønsker å slutte helt.
 16. Greit nok, men egen erfaring teller jo også en del, og jeg har ikke opplevd noen avhengighet eller andre problemer hittil.
 17. Kan du forklare hvordan man eventuelt utvikler en avhengighet av dette? Har du kjennskap til temaet?
 18. Jeg har en spesiell fetisj som jeg tenkte å skrive om her, utifra en nysgjerrighet på om andre deler den. Jeg er en mann på 33, som helt siden jeg var 19-20 år har hatt en sterk tenning på klyster, også kalt tarmskylling. Dette er en hemmelighet jeg har vært skikkelig flau over, men aldri helt har klart å slutte med. For de som er ukjent med dette, er det en medisinsk behandling som handler om å sprøyte vann inn gjennom rumpa og til tarmen. Typisk brukes dette mot forstoppelse og for å skylle tarmen ren. Når jeg i ettertid ser bakover i livet, forstår jeg bedre hvorfor jeg utviklet denne uvanlige fetisjen, men likevel har jeg alltid sett på det som en veldig merkelig ting. Som barn hadde jeg nemlig for vane å holde tilbake avføring. Dette medførte naturlig nok masse problemer og frustrasjon, og ikke minst forstoppelse. For å løse dette fikk jeg ofte avføringspiller i maten og stikkpiller inn i rumpa. Den gangen hadde jeg selvfølgelig ingen begreper om seksualitet, men likte følelsene dette ga meg (både bæsjetrangen og behandlingene jeg fikk). I tillegg spiste jeg mye i oppveksten og likte følelsen av å bli stappmett. Jeg hadde aldri hørt om klyster-sex før jeg leste noen artikler om det på Cupido da jeg var rundt 19 år gammel. På det tidspunktet var jeg veldig eksperimenterende på det seksuelle området, og hadde prøvd ut ulike anale sexleketøy en stund for meg selv. Jeg fant en nettbutikk og bestilte et sett med klysterutstyr. Det inkluderte en klysterbag til væske som henges opp, en slange som leder vannet inn i rumpa og en oppblåsbar klysterplugg til å hindre at vannet lakk ut av rumpa mens jeg ble fylt. De første gangene jeg prøvde det, synes jeg det var en helt utrolig opplevelse. Jeg følte meg intenst kåt og fikk et skikkelig kick. Det ble raskt en vane, og noe jeg gledet meg til å gjøre på kvelder og i helger. Etterhvert som jeg ble mer vant til følelsen, gikk det forbausende lett å øke volumet med vann. Det var en merkelig og intens opplevelse å se magen ese ut av alt vannet, slik at jeg så helt gravid ut. Fullhetsfølelsen, smerten og nytelsen var helt utrolig. Orgasmene mine ble også kraftig forsterket og følted annerledes og dypere. Etterpå, når jeg hadde sittet på do og presset ut alt sammen, følte jeg som oftest en sterk avslapning og eufori. Det var i 20-årene da jeg var student at jeg praktiserte klyster-sex mest, men har fortsatt med det innimellom til i dag.
×
×
 • Create New...