Gå til innhold

Dirigo

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dirigo

  1. Theo343 skrev (På 28.3.2021 den 1.09):

    En vakker tanke, men utopi.

    Det er en utopi at man ikke trenger å drepe et fullstendig forsvarsløst menneske? Nei, det er såre enkelt - fortell kvinner at de skal ta ansvar for handlingene sine, så vil du se aborttallene stupe.

    • Hjerte 1
  2. Så har det skjedd igjen: FrP tråkker på sine egne. Denne gang handler det om at partiets liksom mest ihugga innvandringsskeptiker skjeller ut andre som også er anti-innvandring på FB, i forbindelse med et intervju med den notoriske løgneren og følelsesstyrte femtekolonisten, Leo Ajkic. Helgheim synes det var så stas å bli intervjuet av denne døgenikten, og tålte ikke at folk tok til motmæle til dette knefallet. Han fikk til og med støtte av andre FrP-politikere:

    image.png.d2caf2f503098c46a9bcec15e5f0b836.png

     

    De som fortsatt stemmer FrP må være selvutslettende sadomasochister. Alt er bare bedrag og svindel med det partiet. De er ikke ett mikrogram bedre enn de andre forræderne.

  3. Solberg demonstrer nok engang hvilket avsindig maktmenneske hun er. Hun visste nøyaktig hva hun gjorde, men hun ga faen - fordi hun vet at hun slipper unna med det. Med en skattefinansiert lønn på 1.6M er en hvilken som helst bot hun får kun en skvett i potten.

    Maktfolk gjør hva pokker de vil om de så befinner seg i politikken, media, finans, akademia - hvor som helst. Drakoniske lover og regler er kun ment for den lille mann. Han har ingen påvirkningskraft; han skal bare adlyde autoritetene og ellers holde kjeft.

  4. N-4K0 skrev (19 timer siden):

    støtter jeg kvinners rett til å bestemme over egen kropp og så lenge det er snakk om foster som ikke er levedyktige på egen hånd

    Klassisk idiot-argumentasjon fra barnemorderne. Barn utenfor mors livmor klarer heller ikke seg på egen hånd. Det må investeres penger, areal, omsorg og mye tid på barn. Med den logikken deres kan man jo lett rettferdiggjøre massemord av fødte barn óg. Fordi de klarer jo ikke seg på egenhånd før de når tenårene (mange klarer ikke seg selv før senere enn det til og med), så da kan vi jo bare slå de ihjel eller drukne de i badekaret, da.

  5. Kris85 skrev (4 timer siden):

    Trist at folk ikke kan forstå at et nei er et nei.

    De fleste gjør det, men så er det mange kvinner som dagen derpå har litt dårlig samvittighet - og da er det kort vei til anmeldelse. De fleste voldtekter i Norge kommer av damer som angrer på sexen. Det kan være fordi de føler seg brukt etter en one night stand, at de var utro, eller at de vil hevne seg på kjæreste/samboer/ektemann.

    Såkalte overfallsvoldtekter, eller andre voldtekter gjennomført med vold og tvang, er det hovedsakelig våre nye landsmenn som står for. Men hvorfor ha sympati med kvinnene når de selv har stemt på partier som vil ha disse fremmede menneskene inn i vårt land?

     

    • Liker 2
  6. Erdogan har trukket landet ut fra en konvensjon som visstnok skal bekjempe vold mot kvinner.

    Det synes jeg er veldig, veldig bra av Erdogan og hans styre. Slike opplegg er bare ment for å opphøye kvinner til å være mer viktige enn menn. Den er kun ett av tusenvis av navlebeskuende, feministiske løgn-konstruksjoner som er designet for å ta oppmerksomhet vekk fra reelle problemer. Den overveldende majoritet av vold begås mot menn; det er den volden som må løftes opp og bekjempes.

    • Liker 1
  7. Abigor skrev (11 minutter siden):

    Forventer du at andre tror på eventyret ditt at disse to bildene har samme verdi?

    At du mener at ufødte barn ikke har noen verdi. og at feminister følgelig kan gi alle kvinner rett til å drepe dem på det mest barbariske vis, forteller alt om deg.

    Du er ond.

    • Liker 2
  8. Red Frostraven skrev (6 timer siden):

    ..."retten til liv"...

    ...jeg liker ikke å høre dette uttrykke på denne siden av verken år 1000 eller 1900.

    Nei, slike som deg foretrekker jo retten til å drepe over en milliard ufødte barn. Dere feminister er fundamentalt sataniske der dere tar abort for moro skyld og skryter av det i sosiale medier.

    • Liker 4
  9. j-- skrev (23 minutter siden):

    Er det vanskelig for deg å forstå at noen ønsker å redusere hvor mye man skader miljøet og hvor mye fotavtrykk man etterlater?

    Hva så om vi etterlater et lite "fotavtrykk"? Gud skapte jorden for oss mennesker. Vi er på toppen av næringskjeden. At det dør noen bananfluer og noe plankton hit og dit er svært uinteressant.

    Uansett, så er kloden - akkurat som menneskekroppen - ekstremt flink til å hele seg selv. Det ørlille vi påvirker naturen og klimaet negativt er så neglisjerbart at det egentlig ikke er verdt å nevne. Planeten rydder opp selv.

    Og som sagt til det kjedsommelige: det er ingenting vi i Norge kan gjøre med henblikk på å redusere CO2-utslipp som vil gjøre én eneste forskjell. Om du da i det hele tatt går ut i fra det idiotiske premisset om at CO2 er skadelig for klimaet, da.

  10. Psykopatene i MdG legger ingenting i mellom lengre; nå sier de at de vil ha styringsrett over hva du og familien trykker i dere.

    Det er virkelig for jævlige tider vi lever i. Friheten settes på prøve mer eller mindre hver dag, mens folk flest ikke har tid, energi eller mulighet til å opponere mot drittsekkene.

    Må MdG og resten av søppelet på Stortinget synke ned i gjørmehullet de kommer i fra.

     

     

     

    • Liker 9
  11. Jada, flott av Molde, spesielt med tanke på at de er utenfor sesong, men synes folk kan ta det litt med ro i hyllingen. De har tross alt ikke gjort mer enn å slå et middels lag i Bundesligaen, og det har ikke ført dem til lengre enn en åttendelsfinale i B-turneringen EL. 

    Folk som sier at dette er en av norsk klubbfotballs største bragder må jo være født bak en låvedør. Dette er ingenting mot hva Rosenborg gjorde år inn og år ut i sine glansdager under Eggen.

  12. Vi må belage oss på "kontinuerlig" vaksinering i årevis pga. viruset slutter ikke å mutere.

    Det er helt sinnssykt. Vi går rett og slett inn i en ny epoke i verdenshistorien. Lockdown- og politisamfunnet har ingen intensjoner om å nedskaleres. Som jeg har sagt før: verden har blitt til et fengsel. Si adjø til frihet og egne valg. Nå får du ikke gå på skole, jobbe og forflytte deg som du vil. Viruset truer over alt og politikerne, media og big pharma har all makt.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...