Jump to content

nyttmedlem

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Får taksten i løpet av dagen regner jeg med. Så får min samboer også skaffe seg en takst. Så vi får sammenligne og ta en gjennsomsnitt av hva 2 meglere foreslår. Jeg ønsker ingen konflikt. Jeg ønsker å finne løsninger som er gode for alle parter.
 2. Vi eier hus sammen, vi kjøpte hus sammen for 9 år siden. Jeg hadde 1.600.000 i cash som jeg spyttet inn i ett hus som da var verdt 2.600.000,-. Og så har det vært prisstigning alle årene, kanskje opp mot 6% hvert år. Vi bor i Trondheim.
 3. Hei Vi er samboere og jeg planlegger å flytte ut. Hvis jeg flytter ut må min samboer betale meg rundt 2.000.000,- kroner Det jeg lurer på er om jeg må betale skatt på det beløpet? Hvordan kan jeg unngå å betale skatt på det? Opprette et aksjeselskap og overføre pengene dit?
 4. Da fikk vi avklart det, takk for at du siterte lov teksten
 5. helt enig med deg om å må slippe annen trafikk forbi Dette var mer en tenkt problemstilling, jeg kjører ikke 30km/t der det er 60km/t, jeg holder fartsgrensa og kan gjerne ligge i 63km/t min kollega sier jeg er en umulig kverrulant...
 6. Skjønner, men da burde kanskje ikke hete "maks tillatt hastighet", men "kjør så fort som mulig opptil oppgitt hastighet"
 7. Jeg har ikke opplevd selv å få bot for å kjøre for sakte. Men i går satt jeg på med en kollega som var irritert på andre trafikanter. Min kollega mendte de kjørte for sakte. Dette var vel i en 60 sone, og de forran kjørte i 50. Jeg poengterte for min kollega at fartsgrensen er "maks tillatt hastighet", og at det er derfor er lov å kjøre 30km/t om man så ønsker det... Til det svarte min kollega at man kan få bot for å være hinder for trafikken.
 8. Hei Jeg har fått en NTD Decos 9 sub høytaler. Ettersom jeg ikke har så mye peiling på høytalere etc så er jeg på leting etter omtale av det produktet. Vært interessant å vite når den kom på markedet og pris den hadde ny. Har også som mål å finne ut hvordan jeg bruker en slik høytaler, for så å teste om den virker, samt hva jeg kan selge den for på finn.no, for skal jeg selge den må jeg teste om den virker... noen som har tips?
 9. Det stemmer at jeg ikke har lån på min del av boligen. Det kommer av at jeg tidligere i livet tjente bra og kjøpte men en leilighet som steg 150% i verdi over ca 8 år. Jeg solgte denne leiligheten og spytten inn min andel uten gjeld
 10. Hei Jeg har samboer og 2 barn sammen, begge barna er i barneskolealder. Forholdet til min samboer har utviklet seg negativt over lengre tid, og jeg vurderer å gjøre det slutt. Men pga barna er det mange hensyn å ta. For tiden er jeg arbeidsledig, og min samboer har fast jobb. Men jeg sitter på verdier i form av at jeg egentlig eier 60% av huset vårt. Jeg har ikke gjeld. Ved ett samlivsbrudd vil jeg hvis jeg skulle være "jævlig" ha krav på rundt 2.000.000,- kroner. Men det vil påføre min samboer ekstreme økonomiske påkjenninger, da min samboer har over 1 million i gjeld fra før av. Hvis jeg krever 2.000.000 så vil kanskje min samboer bli nødt til å flytte og finne seg ett annet sted å bo. Da vil barna miste kontakt med sine venner, og jeg vil ikke ødelegge for barna. De har det kjemptefint her, med masse venner... Men hvis jeg flytter ut å gjør krav på bare 1.000.000 så vil min samboer plutselig ha over 3.000.000 i verdier i huset. Da kan hu selge om noen år og sitte igjen med masse penger... Og jeg ikke ha råd til å kjøpe en hybel Alternativt om å ta ut 1.500.000,- og så sette krav om at hvis min samboer selger eller finner ny type så skal jeg ha ut resten av mine verdier. Men ser at dette er ikke ett godt alternativ. Da vil min samboer aldri fortelle meg at hun har ny type, eller de kan bo hver for seg, således hindre at jeg får ut min del. Noen som har vært gjennom lignende før?
×
×
 • Create New...