Gå til innhold

Raging_Bull

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raging_Bull

  1. Jeg har hatt QC15 i et par år, og brukt de på flere lange flyturer. For meg er disse de eneste headsettene jeg klarer å ha på i lengre tid! Alt annet blir slitsomt på ørene, men disse kan jeg ha på i timesvis. Ofte uten musikk, bare for å få støykanseleringen. Gjorde en del research før jeg kjøpte de, men fant ingenting annet som var i nærheten på det området. Jeg bruker de også veldig mye når jeg jobber (i åpent kontorlandskap), og jeg har blitt helt avhengig! Å jobbe uten er utrolig plagsomt.

     

    Angående det med dotter i ørene, så virker det å være veldig individuelt. Jeg har altdi hatt noe problem med det, mens et par kamerater som har prøvd de har kommentert på det. Så hvis du ikke har merket noe til det, ville jeg kjørt på og kjøpt QC15. Jeg er i alle flal utrolig fornøyd :-)

     

    Har heller aldri opplevd å gå tom for batteri. Har som regel med oppbevaringsesken, og det er bare å ha en del batterier liggende i den!

  2. Har hatt min Nexus 4 i tre dager nå, og jeg må si det er en helt fantastisk telefon. Vet ikke helt hva det er, men Google har gjort noe spesielt med telefonen som gir en utrolig luksusfølelse. Og alt glir helt utrolig smooth. Har flere ganger tatt med selv i å sitte og bare sveipe mellom hjemmeskjermer, fordi det går så glatt, og følelsen på skjermen er så deilig. Merker jeg blir i litt godt humør hver gang jeg tar opp telefonen, og det er et godt tegn. Hadde aldri helt den samme følelsen på Galaxy Nexus. Alt i alt, utrolig fornøyd. Og selv om software er det samme, må jeg si at Android begynner å bli helt vanvittig bra. Har hatt vanila siden 2.1 med Nexus One, og utviklingen som har skjedd har vært helt utrolig! Tror aldri jeg kunne klart meg med Touch wiz etc når jeg vet hvor fantastisk vanila faktisk er! For alle som er i tvil, kan jeg anbefale denne telefonen på det varmeste!

    • Liker 1
  3. Jeg har en yakju-telefon, og her kom oppdateringen i dag tidlig OTA.

     

    Liker det jeg ser foreløpig veldig godt. Digger den nye settingsmenyen man kan trekke ned med to fingre, samt daydream-funksjonen. Virker også genialt at man bare kan sveipe fra lockscreen og komme til kamera mm, men desverre har sikkerhetsinstillingene mine deaktivert det (fra arbeidsgiver). Den nye klokkeappen er ganske stilig også! I tillegg er det litt små kosmetiske forbedringer her og der :-) Alt i alt, ikke en stor oppdatering, men definitivt en bra oppdatering

  4. Jeg installerte windows først, or partisjonerte opp all plassen i to partisjoner. Deretter gjrode jeg som i guiden og valgte installere side ved side. (http://www.hardware.no/artikler/to_operativsystemer_paa_en_maskin/77098/6) Vet ikke helt hva som egentlig skjer da. Ser at Ubuntu har opprettet en swap partisjon på 11gb. Er dette en dårligere løsning enn eventuelt å sette opp en egen partisjon for linux. Har ikke noe behov for å slette Linux siden for å frigjøre plass.

     

    Utenom operativsystempartisjonene foretrekker jeg å ha en stor partisjon med alle data. Da må vel denne være i NTFS slik at begge kan lese. Går Ubuntu tregere da eller noe slik? Og jeg hadde en slik partisjon før jeg installerte Ubuntu, men den splittet tydeligvis opp den i løpet av instalasjonen!

  5. Har bestemt meg for å prøve å ta skrittet ut i den store og skumle linuxverden, og innstalerte nylig Ubuntu og XP i dual-boot. Guiden fra hw.no var til stor hjelp. Men jeg har et par spørsmål:

     

    Når jeg installerte xp partisjonerte jeg opp disken i en partisjon med 50gb og en med resten (ca430). Deretter installerte jeg Ubuntu på samme partisjon som xp, og satte slik at jeg skal velge i oppstarten. Men hva er det egentlig som skjedde da? Ser nå at data partisjonen min (den på 430, nå bare er 192gb) og hovedpartisjonen er 52. Hvor ble det av mine resterende gb?

     

    Også, når man kjører dual-boot er det noe man må passe seg for. Kan jeg feks bruke alle da samme filene i begge systemene? Er ikke noe rot med noe filsystemer eller noe slikt?

     

    Er det noen andre fallgruver når man har et slikt oppsett? Er helt ny med linux, selv om jeg liker det jeg ser veldig godt hittil!

  6. Installerte nylig Ubuntu, og jeg får til stadighet opp en notification om at "Disk failure is imminent". Hvis jeg trykker på får jeg opp en beskjed om at rellocated sector count har noe problemer. Se vedlagt bilde.

     

    Har en Dell XPS m1330 med en 500gb Samsung disk. Skulle også innstalere Vista her en dag, og da fikk jeg opp at disken var nær ved å file og den anbefalte å innstalere på en annen disk.

     

    Har ikke peilig på hva dette betyr, men ville vært litt kjedelig hvis disken plutselig ryker!

    post-55819-1279717628,148_thumb.jpg

    post-55819-1279717634,4141_thumb.jpg

  7. Jeg har meg selv som kontakt, og der er det facebook bildet mitt som er profilbildet. Men hvordan får jeg brukt dette bildet? Holder nede på det, og får opp en meny hvor jeg trykker use photo. Men så skjer det ikke noe mer.

     

    Edit: Er det noe måte å definere hvilken kontakt som er meg?

  8. I 2.2 når man leser tekstmeldinger så får man opp kontaktbildet til den man sender med. Men på seg selv står det me og en gråfirkant ved siden av. Hvordan kan jeg få lagt inn mitt eget kontaktbilde der?

     

    Kan godt hende det er akkurat likt i 2.1, men at jeg aldri la merke til den grå firkanten før.

  9. Har litt problemer når jeg skal koble den til pc. Kobler usbkabalen til både pcen og nexusen, og får opp at nexusen lader. Men nå skal det vistnok komme en usb connected notification, slik at jeg kan få opp nexusen på pcen. Det skjer aldri. Så er litt usikker på hvordan jeg skal få lagt over filer?

     

    Har en Dell XPS M1330 med Xp. Er tydelig at det er kontakt, siden telefonene lader.

     

    Edit: Viser seg å være et problem med pcen. Prøvde på en annen pc, og det funket. Kan det være at nexusen ikke støtter xp?

  10. Bestile min Nexus One på mandag. Den ble ikke sendt før på onsdag (sikkert grunnet gravering), men da tok det bare tre dager fra Indiana til Singapore! Imponerende. Første inntrykket er veldig bra. Særlig for en som aldri har hatt Iphone, Android eller noe tilsvarende. Nesten litt overveldende i starten med alle mulighetene. Og telefonen ser mye bedre ut enn på bildene!

  11. Hei. Jeg er trenger virkelig en ny mobil og har forelsket meg i Samsung Jet. Jeg bor for tiden i Singapore, og blir dermed nødt til å kjøpe den her. Problemet er om det er mulig å laste ned norsk ordbok til en telefon kjøpt her i Singapore. Siden det finnes en norsk versjon, så burde det vel teoretisk være mulig? Har spurt en del på butikker her, men de visste ikke så mye om det. Takker for all hjelp :)

  12. Hei

     

    Jeg har en Dell XPS 1330 som jeg etter langt og lenge fikk installert Xp på. På denne var det med en Media Direct partisjon som jeg dessverre ikke fjernet. Denne har også en egen knapp på pcen. Nå har jeg tydeligvis klart å trykke på denne knappen, og det medførte at pcen prøvde å starte Media Direct i stede for Xp. Dette skjedde et par ganger, hvor jeg prøvde å restarte. Til slutt kom det opp en blå advarsel med at den ikke klarte å starte en config fil eller noe slikt.

     

    Når jeg nå starter pcen kommer det en Media Direct loading screen, før jeg får denne feilmeldingen. Har prøvd å komme inn i sikkermodus, men får det ikke til (Trykker F8, men det skjer ikke noe)

    Har prøvd å sette inn en XP cd, og da fikk jeg et valg om å installere eller reparere. Prøvde først reparere, men da fikk jeg beskjed om at den ikke fant harddisken. Prøvde deretter installere og da kom jeg til den delen hvor man velger partisjon, og alle partisjonene kom opp som de skulle. Jeg er ikke særlig lysten på å formatere disken, siden jeg har en del filer jeg burde hatt ut.

     

    Hovedproblemet: jeg har snart eksamen, og har ikke har tid til å drive med dette nå. Men jeg har en fil på pcen jeg gjerne skulle hatt. Er det mulig å f.eks. starte linux fra en usb pinne slik at jeg får hentet ut denne filen? Jobbet på den senest i går, så jeg har ikke noe back up.

     

    Noe annet jeg lurer på er om jeg kan installere XP eller Vista på den andre partisjonen. Kan man ha to Windows på forskjellige partisjoner? Slik jeg ser det burde jeg da kunne installere Vista på min andre partisjon, deretter få hentet ut alle filene før jeg formaterer alt?

     

    Setter stor pris på all hjelp. Har veldig bruk for den filen akkurat nå.

  13. Hei. Dette ser ganske bra ut foreløpig! Kanskje bare jeg som er blind, men en prosent som viser hvor mye man har sett hadde vært greit:) En annen bra ting med twofifty var at hvis en film gikk ut, og så kom inn igjen på lista så var den fortsatt avkrysset. Vet ikke hvordan det fungerer her.

     

    Og jeg fikk ikke til å endre kategoriene. Fikk opp en 404 error.

     

    Bra jobbet! :)

  14. Jeg kjøpte nylig en XPS 1330, og driver å prøver å få til xp på denne. Problemet er at USB portene funker ikke i XP. Når jeg går inn i enhetsbehandlingen så står det en del elementer med gult utropstegn med, som jeg regner med er USB.

     

    Det som står er

    Universal serial Bus controllers

     

    Intel ICH8 USB Universal Controller - 2830

     

    Har instalert den chipset driveren i første post, men ingen ting skjer!

     

    Og har Dell sluttet å sende med veske til denne modellen nå? Vet noen som kjøpte i fjor fikk med en grei liten beskyttelsesveske.

  15. Jeg har nettopp fått min nye XPS 1330. Førsteinntrykket er meget bra. Det jeg lurer på er hva mediadirect egentlig er? Trenger jeg det? Har allerde begynt å hate vista kraftig, etter 15min bruk, så det blir nok XP ganske fort. Betyr det at media direct ikke vil funke? Er det i så fall noe jeg vil savne? Setter pris på alle svar :)

     

    Edit: Er det noe annet man bør være obs på før man instalerer xp? Ikke noe annet man absolutt må ha, eller som ikke vil virke?

  16. Hei

     

    En kamerat vant seg en Iphone i dag, og skal selge den. Jeg vurderer å kjøpe den, men vil i så fall betale det han eventuelt kunne fått ved å selge den til noen annen. Det jeg lurer på er hva som er standard pris her? Har sjekket finn, men det var mye rart der.

     

    Det er snakk om en ubrukt norsk Iphone 3g uten noe opperatørlås (8gb). Takker for all hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...