Gå til innhold

Wophs

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Wophs sine prestasjoner

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Selger en bokpakke til en rimelig pris med de fleste av bøkene man trenger til B1 så kan man spare litt fra stipend. Sterkt redusert pris. Kan møtes ved sentrale t banestasjoner i Oslo. Ta kontakt på melding v interesse. 🙂
  2. Ja man får varmet opp. Anbefaler å ha en plan for oppvarming før dagen kommer (gjerne noe du har gjort før benk, pull ups osv). Er sånn 10 minutter, men det går fort. Det kan føles hektisk, fordi alle gjør forskjellige ting for å varme opp, så man må fokusere på seg selv. Grattis til dere som besto opptaksprøvene!
  3. Noen spørsmål føles som vanlig jobbintervju, så da kan det være lurt å tenke S.T.A.R (Situation Task Action Result). Det er lurt å tenke over erfaringer fra tidligere jobb, studie eller militæret og lignende. Enig. Du trenger ikke manus, men er nok ikke dumt å skrive ned noen mulige spørsmål på forhånd som ved et jobbintervju og tenke gjennom de på forhånd.
  4. Kjørte vanlig løping men tok også selve testen på egen hånd og testet flere ganger. Testet en gang innendørs og et par ganger utendørs ved å måle opp bane selv og ta tiden. Funket bra og greit å ha kjørt gjennom testen.
  5. Vi hadde styrke, løping og svømming. Vi heiet på hverandre på gruppa og snakket ilag mellom øvelsene. Det går veldig fort mellom øvelsene. Er veldig gøy å møte folk på testene, og bare spør de som jobber der om du lurer på noe.
×
×
  • Opprett ny...