Gå til innhold

artifushion

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av artifushion

  1. Hei,

     

    Jeg gikk i nylig anskaffelse av ny pc, men har noe problemer. Når jeg går fra maskinen og den står i idle så kobler USB'ene fra. Nå siste gangen var jeg borte 40 minutter fra maskinen. Det hjelper ikke å ta kablene ut og inn. Hva kan være galt?

    Jeg har prøvd å endre på power settings og litt av hvert, men til ingen nytte.

     

    Setter pris på all hjelp

     

    Hovedkort: MSI p67a-gd65 (b3) Socket 1155

    CPU: i7-2600-k

    Ram: Corsair Vengeance 1600mhz CL8 4*4gb

    Skjermkort: Asus Geforce GTX 570

    PSU: Thermaltake Toughpower 750W

  2. Fikk min Dell XPS 15 for et par dager siden, men det er forferdelig lavt volum på den. Alt er satt på max, men når jeg kjører videoer eller lignende på full guffe så vises det rundt 30-40 % lyd i volum-mixeren.

     

    Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre for å få lyden til et nivå der man faktisk kan høre noe?

  3. Hei.

     

    Jeg er 22 år gammer, og var i lag med eksen i halvannet år før det ble slutt i begynnelsen av juli av ymse årsaker. (Ikke noe utroskap eller slikt). Fant også ut i samme periode at hun var gravid. Hun har en sønn på 3 år i desember fra før av.

     

    Må være ærlig innrømme at jeg ble 'lettere' skremt på tanken å bli pappa, spesielt når jeg og eksen ikke er i lag lenger. Og tanken på å måtte forklare situasjonen til familie og venner gjorde ikke situasjonen bedre.

     

    Men nå i det siste har ting løsnet, og jeg ser egentlig litt lyst å tilværelsen og hvordan det skal gå videre framover. Jeg har nå begynt å fortelle det til familie og mine nærmeste venner, og faktisk så har ingen blitt sint (etc), men heller støttende og positivt undrende. Kanskje litt negative tanker jeg hadde, men trodde ikke de skulle reagere så fint.

    Jeg fryktet også hvordan mine nærmeste venner skulle reagere, men det har også gått veldig fint. Mine to nærmeste venner har tatt det med ganske ro, spesielt ei venninne av meg som jeg kan snakke med om absolutt alt.

     

    Både jeg og eksen min er studenter, jeg i Stavanger, hun i Haugesund, slik at det er mulig for meg å besøke ungen ofte, noe som er viktig. =)

    Men vi har et godt forhold. Nå som det er slutt så krangler vi ikke, og snakker faktisk sammen.

     

    Nå som realiteten og aksepten fra venner og familie har sunket inn så gleder jeg meg faktisk til ungen kommer i februar en gang. (Men holder av på den største gleden til vi er sikker på at ungen kommer)

     

    Så, vil 22.02.09 bli en god-dag? =)

  4. Var ute her om dagen og fotograferte litt. Fant denne møkktralla og badekaret, brukt som 'vannskål' for noen hester. Syns det ble litt stilig så satt å puslet litt med det i photoshop.

     

    EDIT: Har lagt opp en croppa versjon også. Bedre utsnitt kanskje?

     

    Canon 400D

    Canon 28-135mm

     

    EXIF:

    F/5

    1/6 sec

    brennvidde på 33mm

    ISO-400

     

    IMG_4683_post_small.jpg

     

    IMG_4683_post_small2.jpg

  5. Jeg skal koble til min ftp-server hos one.com, men når jeg skal uploade så får jeg ftp connection time out.

     

    Jeg prøvde nå nettopp med min gamle laptop som kjører XP og der virket det fint, men på maskinen jeg sitter på nå har jeg Vista. Det virket tidligere, men har formattert og nå virker det ikke. Har ikke noen firewall akkuratt nå, og sitter bak switch, ikke router.

     

    Takknemmelig for alle svar.

  6. Takk for langt innspill. Grunnen til at valget mitt endte opp på denne skjermer er først og fremst størrelsen. Stua mi er ikke så veldig stor, slik at man vil aldri sitte mer enn 2.5 meter fra tv'en, og da tror jeg at man får utnytte av 1080p. Iallfall håper jeg. Hehe.

     

    Og så er det prisen. Syns 8500 kr er ganske akseptabelt, men man må nok opp en del lapper for like god skjerm i større utgave.

  7. Vet ikke.

     

    full hd = 1920 x 1080

     

    hd ready = 1280 x 720

     

    Og hva er egentlig FULL-hd?

    En standard for TV-er som kan motta digitale data med (som regel HDMI-kontakt) med kopibeskyttelse og en oppløsning på 1920×1080. Tilsvarer oppløsningen på HDDVD (hvil i fred) og Blu-ray. Er i ferd med å omdøpes til HDready1080, da ennå høyere oppløsninger er under utvikling.

     

     

     

    Full HD og HD-ready er jo bare salgsgimmick. Tull og tøys å kalle noe for full HD og HD-ready. Full HD, ja hva er det. Det finnes mange forskjellige HD oppløsninger, og 1080p er ikke nært opptil det høyeste. 2160p finnes.

  8. Heisann.

     

    Jeg har planlagt å gå til innkjøp av min første store tv, og har funnet en flott en fra phillips som jeg synes ser ganske grei ut, iallfall på det tekniske.

     

    Phillips TV hos mpx

     

    Tv'en er en Philips 37PFL5603D.

     

    Det jeg liker med denne er at den støtter 1080p og konstrastforhold på 44000:1, pluss at den ser pen ut. Prisen er heller ikke så utrolig ille. 37" passer for meg i min stue, så ønsker ikke noe større.

     

    Innspill?

×
×
  • Opprett ny...