Jump to content

evangeliet

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Føles litt stephen king ut, men jeg har ikke peiling. Og det var selvfølgelig titanic.
 2. Hvordan gikk det? Etter egen erfaring ville jeg tro han ble ganske rennende i magen.
 3. Det får vel bli en æresak. Men hva med denne?
 4. Siden det allerede har blitt brukt google i denne tråden er det elvis presley i filmen "Charro". Aldri hørt om, med andre ord.
 5. For ikke å glemme at man må registrere seg for å stemme, og at det gjerne er lange køer. Og at de holder arbeiderklassen under ved å ha åpne lokaler kun på dagtid osv. grusomt opplegg.
 6. Jobbtittel: Servitør utdanning: vgs erfaring: 3 år alder: 21 Timelønn: 160 kr Ekstra: Gratis lunsj og kaffe. Men på arbeidskontrakten min står arbeidsmengden oppført som "etter avtale", så jeg har ikke rett på sykepenger eller permisjonspenger enda jeg ble permitert da koronahysteriet kom her til lands <333
 7. men herregud da, kan du ikke bare lese tankene deres??
 8. Nei, det blir jo å snu det på hodet. Men dersom man ikke åpenlyst hater trampoliner, aksepterer man at de eksisterer. _____ Når dagligvarebutikker gjemmer sykkelstativet BAK handlevognskuret. Når pantemaskinen er full. Folk som står i kø mellom to kasser. Gjenbrukshandleposer som er for store. At krydderhylla på butikken ikke er i alfabetisk rekkefølge.
 9. Bare det faktum at det er lov til å bære våpen ... offentlig ... med hensikt om å skremme eller intimidere ... Sitter ikke rett med meg altså. Og litt sensur er helt greit så lenge det er hatefulle ytringer det er snakk om. Kardemommeloven, etc. min personlige mening.
 10. Så jeg tok med kreket til dyrlegen for rundt to uker siden, og har fortsatt ikke klart å dosere ut alle flåttdråpene. Og den tuben er relativt liten. Så jeg lurer henne opp i fanget, koser litt, skviser noen dråper på nakken - Og så blir den helt spinnert. Frem og tilbake i stua, opp på møbler, mens den rykker i pelsen. Ikke vil den snakke med meg, heller. Stoler ikke på meg før dagen etter. Forrige katta jeg hadde brydde seg ikke i det heletatt. Denne katta er fra et omplasseringshjem, og den er ganske tam ellers. Gjør de dråpene vondt, svir de, eller noe sånt? Eller er det bare at det er en ekkel overraskelse å plutselig ha noe kaldt og vått som renner nedover nakken?
 11. Hvis du ikke er anti-facist er du jo per definisjon ... pro-facist?
 12. skilt i hjemmet. "home", "gather", "Family". "dear god, if you can't make me skinny, at least make my friends fat". Tilfeldige dekorative ting med fransk skrift på. Foreldre som bruker "men jeg har barn" som en unnskyldning til å snike i køer. Driter vel i at du tok med snørrungen på butikken, det er ikke mitt problem. "anti-antifa". Herregud, bare si at du har lyst til å rimme hitler.
 13. Skrivefeil!!! åååå, voksne folk som ikke veit når de skal bruke "i forhold til" "i henhold til" "med tanke på" etc. Utrolig mye av dette ute å går nå som folk vil høres smarte ut når de snakker om koronaviruset. Les ei bok eller gi opp. personlig har jeg gitt opp, kommuniserer for det meste på engelsk uansett.
 14. nei. De rike der borte har alt for stor innflytelse.
×
×
 • Create New...