Jump to content

Nobod

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 :)
 1. Hele problemet er at presidenten reklamerte for noe som kan være farlig for amerikanske liv. Administrasjonen hans og øvrige republikanere støtter ikke opp om alt han sier, men det er Trump som president som har ansvaret og det er han ikke villig til å ta. Støttespillerne hans har også et moralsk ansvar til å stå opp mot det som er åpenlyse løgner eller farlig for landet, men det skjer ikke i stor grad selv om det har løsnet litt opp i det siste med kritikk fra mange konservative republikanere også. Jeg tror at deler av administrasjonen er mer en brems på noen av Trumps ville ideer og alternative tolkninger av virkeligheten, men de kan heller ikke gjemme seg i fremtiden når det blir et oppgjør med alt de har gjort feil og støttet. Noe av det drøyeste er at familiemedlemmer er rådgivere som skal ha stor innflytelse på avgjørelser, det er sjeldent en god oppskrift.
 2. Tror han vet det siden han skrev dette også i posten etter
 3. Nobod

  Rasisme i Norge?

  Ok. Synes det er stor forskjell på å være et grunnleggende rasistisk land som veldig få land er nå, og å ha problemer med rasisme i landet. Norge har ikke et stort rasismeproblem men det finnes definitivt både fra individer og i systemet som rammer mange, og det er et problem som er viktig å ta opp og snakke om. Ellers får man aldri gjort noe med det. Problemet nå er at det henger igjen noen få folk i gamledager som lukker øynene og ikke tror på at det er rasisme i Norge. Da blir de språklige virkemidlene til de som sier fra sterkere, ellers blir man ikke hørt. Å både føle seg diskriminert og oppå det ikke blir hørt, det må være tungt.
 4. Synes ikke du det er farlig å bre om seg et ekstremt tankegods om at vi i vesten er under et angrep og at vi må handle for å hindre at det skjer? Det er veldig likt for eksempel det Fjordmann og ABB skrev og brukte til å rettferdiggjøre drap på uskyldige barn på. Samme med Manshaus og han på NZ. Ord er ikke farlige i seg selv men et slik sykt verdensbilde er farlig å normalisere på måten Helge Lurås gjorde her.
 5. Nobod

  Rasisme i Norge?

  Påstanden til Morromann som jeg svarte på var "Mørkhudede mennesker er her grunnet en solidarisk politikk, ikke fordi de er etterkommere etter slaver." Det er det jeg er uenig i, fordi det er en generalisering av alle nordmenn med mørk hud og insinuerer at alle er innvandrere eller barn/barnebarn av innvandrere. Som heller ikke er sant.
 6. Ja vel? Har du en kilde som ikke er bevist falsk nå eller er det bare falsk info igjen som du ble tatt for? Har nemlig ikke sett noen Black Lives Matter supportere oppfordre til drap på hvite slik det falske bildet du la inn her påstod Hvis man ikke kan argumentere for et poeng uten å poste falsk info her så stoler ikke folk på en slik påstand heller....
 7. "Om ikke kanskje majoriteten". Er det tull eller er det dette man kaller trolling? Du er ikke en gang i nærheten... Bare reinspikka vås å hevde at kanskje majoriteten av de som demonstrerer driver med hærverk, plyndring og vold. Da har du ikke skjønt bæret av hva det er som skjer eller hva dette er for noe. Å misforstå med vilje og bygge en mening på det er lett å se tvers gjennom.
 8. La meg si det sånn: Noen Vålerenga fans er bare ute etter å sloss og lage bråk og kvalme, men det blir helt feil å si at alle Vålerenga-supportere er det, eller at klubben de støtter oppfordrer til det. Black Lives Matter som organisasjon oppfordrer ikke til vold eller hatefulle ytringer, men det er millioner av folk som demonstrerer i deres navn. Man vil finne et helt spekter av ytringer og meninger innenfor det. Det er blitt en folkebevegelse med alt det innebærer.
 9. Skikkelig "ekstremistisk", ACAB er et popkulturelt uttrykk som har eksistert i flere tiår... Da er vel alle rappere og andre som noensinne har sagt ACAB ekstremister plutselig ?
 10. Nobod

  Rasisme i Norge?

  Ok. Fant ikke noe i kronikken som sier noe om "har du lest kronikken" så jeg tror ikke helt på deg; det var myntet på meg. Jeg sa aldri det. Men la gå... Har lest litt i denne tråden og ser at du har linket til kronikker og sånt du er uenig i, og hver gang så kaller du de for en mobb, ekstremister og lignende, og bruker veldig veldig sterke ord. Felles for dem alle er at de står opp mot rasisme. Jeg synes det egentlig beviser en del av problemet, for man er ikke en ekstremist eller "mobben" ved å ytre seg mot rasisme eller si meningen sin om det. Da blir jo veldig mange av oss også ekstremister hvis man bare skal kalle folk stygge ting hele tiden
 11. Nobod

  Rasisme i Norge?

  Så du snakker på vegne av alle mørkhudete, du kan altså LOVE at de er uenige og føler vemmelse? What. Hvor kom jeg med det?!
 12. Da har du ikke vært i kommentarfeltet på VG eller på Politikk & Samfunn her inne Trump er selve skoleeksempelet på usakligheter, mobbing og ukvemsord og han tilhører høyresiden...
 13. Nobod

  Rasisme i Norge?

  Det var da en skikkelig generalisering. Det finnes mørkhudete nordmenn av mange flere forskjellige grunner enn solidarisk politikk (antar at du sikter til innvandring med det). Overdriver du ikke litt her? Etablere amerikanske rasekonflikter? Leste ikke den kronikken sånn i det hele tatt og det tror jeg ikke så mange gjør, tror ikke du trenger å være redd for det.
 14. Hydroxyklorokin ble vel helt utsolgt i USA etter at Trump sa at han brukte det preventivt mot Covid 19? Legemiddelet som ikke har noen bevist effekt men faktisk kan være skadelig spesielt for hjertesyke. Her i landet har vi sett Carl I Hagen si at han og Eli tar legemiddelet fordi Trump bruker det og Carl mener at det virker siden han ikke har fått sykdommen... https://www.dagbladet.no/nyheter/savner-stortinget/72584171
×
×
 • Create New...