Gå til innhold

Sakir

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sakir

  1. Gjest 02d7c...2fa skrev (6 timer siden):

    Hmm, rart det fungerte mot mine viker.

    Du snakket med produsenten ja, som selv sier det er løgn? Du troller.

    Anonymous poster hash: 02d7c...2fa

    har ikke sagt at det er løgn at det skal funke på vikene og at produsenten sa seg enig i at det var "løgn". jeg sa at all kurr i lengden er løgn. Inkludert minoxidil.  Lider du av genetisk hårtap så slipper du ikke unna. At det funger på din viker er jeg glad for å høre. Det produsenten sa var at produktet fungere best på kronen. I tillegg til at de har fått rapportert bivirkninger hvor kunden har opplevd permanent håravfall på vikene etter at de har brukt minoxidil. Årsaken er at minoxidil forkorter/fremskynder hårsekkenes syklustid. De vokser fortere. Håret blir langt. Så faller det av. Så vokser de igjen osv. Når du slutter å ta minoxidil stopper prosessen. Derav permanent håravfall. Jeg ser at akkurat der jeg pleide å ta på minoxidil er der jeg har mistet mest. Det som jeg trodde var at det hjalp uansett å bare ta på overalt for å "forhindre" da de vil uansett ikke føre til ytterligere håravfall. Noe som direkte skyldes feil produktbeskrivelse. Man bør absolutt ikke påføre det på friske hårsekker er det som er poenget mitt. 

  2. Jeg stusset over et par annulerte mål i La Liga i år og et annet tilfelle som nesten ble annulert i United kampen tror jeg i forrige helg.

    Skudd på mål. En motspiller står i offside posisjonen og i veien for keeperen. Det blir mål. Keeperen annulere etter VAR-sjekk. Er dette en ny regel? 

    Altså spilleren står jo helt uten sin vilje der og da. Han gjør ikke kroppen sin større og beveger seg ikke. Står rett og slett på feil sted i feil tidspunkt. Keeperen klager ikke engang. Allikevel. Mål annulert. Kan noen gi eksempler på annulerte mål på den måten fra tiden før VAR?

  3. Gjest 02d7c...2fa skrev (8 timer siden):

    Vel ja, recrea forte skal virke både på viker og krone :) 

    Anonymous poster hash: 02d7c...2fa

    ikke på viker. Mitt livs største tabbe var når jeg trodde på det. Jeg snakket med produsenten som kunne si at produktet er ment for kun krone. Det er fakta. Det står til og med på nettsidene deres. Minxoilid og Finsteride har alvorlige sidebivirkninger som rammer veldig mange flere enn det som står i produktbeskrivelsen. Det finnes INGEN kurr mot hårtap. Alle håravfall produkter per idag er løgn i det store og lange bildet. Det finnes INGEN kurr mot hårtap. Hårtransplantasjon med bruk av hårfibber er det eneste reelle sustainable løsningen  

    • Liker 1
  4. jae-ols skrev (På 13.6.2020 den 19.02):

    Jeg har hårtap, ikke mye og har fått resept på Recrea Forte. Det er et hårprodukt som skal stanse håravfall. Og du skal få håret tilbake. Det må brukes over mange måneder før det angivelig virker. Har folk tro på at dette fungerer? Eller er det bare å la naturen gå sin gang? Jeg er litt skeptisk men er villig til  å prøve. Vært kjekt å vite om noen har erfaringer med dette produktet. 

    Hvor har du hårtap? på vikene? Eller bak? Hvis det er på vikene så fraråder jeg deg på det STERKESTE om å ikke ta det. Dette er faktisk veldig villedende produkt om du ikke leser nøye hva produsenten skriver på sine nettsider. Produktet er ment for baksiden av hodet. Det er der det gir mest effekt. Hvis du påfører på vikene så vil det føre til permanent håravfall. 

    For å ikke nevne at produktet i de fleste tilfellene  fører til enormt mye flass i hodebunnen. Min anbefaling er. GI OPP alle håravfall produkter. Prøv å ha håret så kort som det passer deg. Vurder om toppik hårfiber kan hjelpe med å dekke over tynne områder. Finn en sjampo som gjør håret myk og rent. Bruk kun den. Spis sunt. Kutt ut prosessert mat, olje, sukker og alkohol i størst mulig grad. Ikke stress. Prøv å glemme at du har hårtap. At the end of the day. Det er ikke din feil. Og i verste fall så tar du hårtransplantasjon muligheten som kan gi fantastiske resultater dersom du gjør det over 2-3 ganger og hos solide leger 

  5. Liker å spille odds en gang i blant. Har aldri satses mer enn 100 på spill. Så jeg er ikke noe big player. Har veldig basic fotball forståelse egentlig.  Denne gangen klarte jeg å øke til 11.000 på en ukes tid. Startet med å bette på høye odds med 10 og 20 kr per kupong. Vant 250 på en av de. Så har jeg i hovedsakelig satset på antall mål og seier på de store klubbene. Etter jeg nådde 3.000 så har jeg hver gang satset alt på lave odds. Har vært heldig som ikke har snublet. Nå har jeg 11.000 på konto og det frister veldig å gå for seier på store lag mot bunnlag sånn som Barca mot Espanyol(som er en liten derby hvor Espanyol kjemper mot nedrykk) og Real mot Alaves. I mean, bare det alene vil gi 5000 ekstra i gevinst. Bør jeg ta ut eller gå all in again? 

  6. Marella skrev (24 minutter siden):

    Regner med at du da kjører Brokke-Suleskard i stedet for E 18 / E39 ?
    Mye mer interessant vei over der, veien langs Sørlandet er dønn kjedelig !

    Parkering: https://peakbook.org/no/peakbook-element/55605/no/Øygardstølen+parkering.html

    Når du skal gå til Kjerag så bør du ta hensyn til været.
    Kjeragplatået ligger på godt og vel 1000 meter over havet, og er det lave skyer så vil du ikke se en tøddel.
    Da blir du nødt til å ta en tur til senere ? 

    takk for tips :)

  7. Snylter skrev (1 minutt siden):

    Med denne holdningen anbefaler jeg at du holder deg på fotballbanen.

     

    Dubious skrev (4 minutter siden):

    Noen øl er en dårlig kombinasjon på en slik tur
    Skal man drikke så burde man starte med en mye enklere tur, eller aller helst, bli hjemme

    får kanskje replace ølen med redbuls og tar ølen heller etter mission accomplished  ?

  8. JØI skrev (Akkurat nå):

    Hvor god form er du i? Hvilke andre turer har du gått? Besseggen? 

    Kjerag begynner rett opp. Daler rolig ned, før det er rett opp, så noe ned og så noe opp igjen og så flatt. Om jeg husker tre år bak i tid korrekt. 

    er 29 år. tidligere spilt mye fotball. Har aldri gått så lange turer men wtf det er bare å ta med airpods og noen øl. 3 timer hver vei er jo en digg måte å reflektere over unødvendige ting på. blir koselig det.

  9. Jeg har søkt på nettet og det står at det skal ta mellom 5-6 timer. Men det står tur/retur og det irriterer livet ut av meg fordi jeg forstår ikke om det betyr at hele turen det vil si opp til toppen og ned igjen tar 5-6 timer eller at HVER VEI tar 5-6 timer. Dvs 11-12 timer totalt. Er det noen som kan forklare for meg? Og er det gode parkeringsmuligheter? Evt priser? Tusen takk på forhånd :) 

    Kjører fra Oslo. Målet er å komme seg dit med bil. Opp til kjeragbolten og tilbake igjen til Oslo på kortest mulig tid

×
×
  • Opprett ny...