Jump to content

Sakir

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vettu hva? Du aner ikke hva du går glipp av ved å være med menn som synes sånt er "kjedelig". Sex er digg! Tenk om du finner noen som er like kåte som deg. Dere kan ha det så mye gøyere sammen believe me. Ha sex overalt anywhere anytime. Thats how it supposed to be man. U feel me?
 2. har ikke sagt at det er løgn at det skal funke på vikene og at produsenten sa seg enig i at det var "løgn". jeg sa at all kurr i lengden er løgn. Inkludert minoxidil. Lider du av genetisk hårtap så slipper du ikke unna. At det funger på din viker er jeg glad for å høre. Det produsenten sa var at produktet fungere best på kronen. I tillegg til at de har fått rapportert bivirkninger hvor kunden har opplevd permanent håravfall på vikene etter at de har brukt minoxidil. Årsaken er at minoxidil forkorter/fremskynder hårsekkenes syklustid. De vokser fortere. Håret blir langt. Så faller det av. Så vokser de igjen osv. Når du slutter å ta minoxidil stopper prosessen. Derav permanent håravfall. Jeg ser at akkurat der jeg pleide å ta på minoxidil er der jeg har mistet mest. Det som jeg trodde var at det hjalp uansett å bare ta på overalt for å "forhindre" da de vil uansett ikke føre til ytterligere håravfall. Noe som direkte skyldes feil produktbeskrivelse. Man bør absolutt ikke påføre det på friske hårsekker er det som er poenget mitt.
 3. Jeg stusset over et par annulerte mål i La Liga i år og et annet tilfelle som nesten ble annulert i United kampen tror jeg i forrige helg. Skudd på mål. En motspiller står i offside posisjonen og i veien for keeperen. Det blir mål. Keeperen annulere etter VAR-sjekk. Er dette en ny regel? Altså spilleren står jo helt uten sin vilje der og da. Han gjør ikke kroppen sin større og beveger seg ikke. Står rett og slett på feil sted i feil tidspunkt. Keeperen klager ikke engang. Allikevel. Mål annulert. Kan noen gi eksempler på annulerte mål på den måten fra tiden før VAR?
 4. ikke på viker. Mitt livs største tabbe var når jeg trodde på det. Jeg snakket med produsenten som kunne si at produktet er ment for kun krone. Det er fakta. Det står til og med på nettsidene deres. Minxoilid og Finsteride har alvorlige sidebivirkninger som rammer veldig mange flere enn det som står i produktbeskrivelsen. Det finnes INGEN kurr mot hårtap. Alle håravfall produkter per idag er løgn i det store og lange bildet. Det finnes INGEN kurr mot hårtap. Hårtransplantasjon med bruk av hårfibber er det eneste reelle sustainable løsningen
 5. Hvor har du hårtap? på vikene? Eller bak? Hvis det er på vikene så fraråder jeg deg på det STERKESTE om å ikke ta det. Dette er faktisk veldig villedende produkt om du ikke leser nøye hva produsenten skriver på sine nettsider. Produktet er ment for baksiden av hodet. Det er der det gir mest effekt. Hvis du påfører på vikene så vil det føre til permanent håravfall. For å ikke nevne at produktet i de fleste tilfellene fører til enormt mye flass i hodebunnen. Min anbefaling er. GI OPP alle håravfall produkter. Prøv å ha håret så kort som det passer deg. Vurder om toppik hårfiber kan hjelpe med å dekke over tynne områder. Finn en sjampo som gjør håret myk og rent. Bruk kun den. Spis sunt. Kutt ut prosessert mat, olje, sukker og alkohol i størst mulig grad. Ikke stress. Prøv å glemme at du har hårtap. At the end of the day. Det er ikke din feil. Og i verste fall så tar du hårtransplantasjon muligheten som kan gi fantastiske resultater dersom du gjør det over 2-3 ganger og hos solide leger
 6. Jeg trenger i utganspunktet ikke de 11.000. Så jeg liksom råd til å rote det bort. Men samtidig. Hva er sannsynligheten for at jeg ikke får lyst til å fortsette etter det? Herregud. Gjør ingen forskjell de 4-5 tusen ekstra uansett. Takk for tips folkens. Dere har helt rett i det. Casher ut med en gang ?
 7. Liker å spille odds en gang i blant. Har aldri satses mer enn 100 på spill. Så jeg er ikke noe big player. Har veldig basic fotball forståelse egentlig. Denne gangen klarte jeg å øke til 11.000 på en ukes tid. Startet med å bette på høye odds med 10 og 20 kr per kupong. Vant 250 på en av de. Så har jeg i hovedsakelig satset på antall mål og seier på de store klubbene. Etter jeg nådde 3.000 så har jeg hver gang satset alt på lave odds. Har vært heldig som ikke har snublet. Nå har jeg 11.000 på konto og det frister veldig å gå for seier på store lag mot bunnlag sånn som Barca mot Espanyol(som er en liten derby hvor Espanyol kjemper mot nedrykk) og Real mot Alaves. I mean, bare det alene vil gi 5000 ekstra i gevinst. Bør jeg ta ut eller gå all in again?
 8. får kanskje replace ølen med redbuls og tar ølen heller etter mission accomplished ?
 9. er 29 år. tidligere spilt mye fotball. Har aldri gått så lange turer men wtf det er bare å ta med airpods og noen øl. 3 timer hver vei er jo en digg måte å reflektere over unødvendige ting på. blir koselig det.
 10. Jeg har søkt på nettet og det står at det skal ta mellom 5-6 timer. Men det står tur/retur og det irriterer livet ut av meg fordi jeg forstår ikke om det betyr at hele turen det vil si opp til toppen og ned igjen tar 5-6 timer eller at HVER VEI tar 5-6 timer. Dvs 11-12 timer totalt. Er det noen som kan forklare for meg? Og er det gode parkeringsmuligheter? Evt priser? Tusen takk på forhånd Kjører fra Oslo. Målet er å komme seg dit med bil. Opp til kjeragbolten og tilbake igjen til Oslo på kortest mulig tid
×
×
 • Create New...