Jump to content

Marella

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjære deg, det er jo plantene som lager oksygenet 😄 Jo mer plantene vokser desto mer oksygen produserer de. Og mengden CO2 i atmosfæren kan godt være 4-5 ganger høyere enn i dag. En konsentrasjon på 2000 PPM, altså 2 promille , ville vært helt uproblematisk for mennesker og dyr 😃 Men så høyt kommer det nok aldri.
 2. Hehe, panikken råder i det synkende skipet skjønner jeg 😂😂😂
 3. NASA for eksempel: https://electroverse.net/nasa-predicts-next-solar-cycle-will-be-lowest-in-200-years-dalton-minimum-levels-the-implications/ https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/23328940.2020.1796243
 4. Regner med at du da kjører Brokke-Suleskard i stedet for E 18 / E39 ? Mye mer interessant vei over der, veien langs Sørlandet er dønn kjedelig ! Parkering: https://peakbook.org/no/peakbook-element/55605/no/Øygardstølen+parkering.html Når du skal gå til Kjerag så bør du ta hensyn til været. Kjeragplatået ligger på godt og vel 1000 meter over havet, og er det lave skyer så vil du ikke se en tøddel. Da blir du nødt til å ta en tur til senere ?
 5. Da åpnes det endelig for reiser til hele Europa/Schengen fra 15. juli: https://www.dn.no/reiseliv/reiselivet-jubler-over-nye-reiserad-dette-er-gledelige-nyheter-vi-ble-truffet-forst-og-kommer-til-a-slite-lengst/2-1-833146 Meget bra !!!
 6. Det er flere forsikringsselskaper som godtar at du reiser utenlands nå, Gjensidige, Eika, Fremtind og Frende i alle fall. https://www.tv2.no/nyheter/11480967/ Men du får ikke dekket utgifter i forbindelse med coronasmitte eller -sykdom. Men hvor stor er sjansen for å bli smittet i Hellas for eksempel ? For øvrig så lover Hellas å dekke alle utgifter for turister som blir smittet under ferieopphold der: https://news.gtp.gr/2020/06/02/greece-cover-cost-coronavirus-infected-tourists/
 7. Jeg skal være der nede til slutten av oktober, driver med utleie av ferieleiligheter der. Så da regner jeg med at karantenen er over når jeg skal hjem. I motsatt fall vil jeg selvfølgelig overholde en eventuell karantene.
 8. Denne uken ? Hellas åpnet opp for turister fra hele Europa, unntatt fra noen få land med høye coronatall, fra mandag den 15. juni. Du skrev tirsdag den 16. om kvelden: "Spania, Italia og Hellas holder grensene stengt for nordmenn til minimum 18. august (Italia/Hellas)/15. august (Spania)."
 9. Her var det mye tull gitt ! Spania åpnet i dag for direktefly fra Norge. https://www.dagbladet.no/nyheter/na-apner-spania/72592148 Hellas er allerede åpnet for reisende, men i første omgang via Athen eller Thessaloniki. 1. juli starter direkteflygninger til blant annet Kreta, og også andre sekundære flyplasser rundt på øyene. Jeg reiser selv til Kreta 29. juni, men da altså via Athen.
 10. Jærkysten vet du ? Norges riviera og de lengste og fineste strendene landet har å by på. Orrestranda, med blått flagg: https://www.dagbladet.no/tema/det-ser-kanskje-ut-som-karibia-men-denne-stranda-ligger-mye-naermere/63262172 Bore, med surfeskole og campingplass: https://turanbefalinger.com/borestranden-norges-fineste/ http://www.borestrand.no/ Campingplass finner du også ved Ølbergstranda (Ølbør), som er mer skjermet ved pålandsvind og bølger: https://www.nafcamp.no/campingplasser/1809-Ølberg-Camping-og-Friområde Like ved Ølbergstranda finner du også Solastranda som ligger få meter fra enden av den ene rullebanen på flyplassen vår: https://www.visitnorway.no/listings/solastranden/14638/
 11. Du kan fritt reise til Hellas på ferie uten å være i karantene når du ankommer. Fra 1. juli går det også fly fra Europa til flyplassene rundt på øyene. Den greske turistministeren lover at hellas vil dekke alle utgifter dersom man skulle bli smittet av Covid 19 under ferie i landet: https://news.gtp.gr/2020/06/02/greece-cover-cost-coronavirus-infected-tourists/
 12. OK, får følge litt med da, dersom jeg gidder å være her....
 13. Nei, sorry det leste jeg ikke. Men det har ikke jeg heller, så da er vi i alle fall to ?
 14. Nei da kan du verken ha facebook-konto eller abonnement på noen avis. Du blir rimelig ensom da ?
×
×
 • Create New...