Jump to content

Dr. Nyborg

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Jeg har bikka 40 og er helt ute av stand til å assistere tenåringen i kjøp av datamaskin. Hun trenger en stasjonær PC som klarer avansert bilderedigering, og muligens også litt spilling av minecraft. Pristak 10.000 (gjerne rimeligere), alt inkludert. Fins det gode tilbud på noe som matcher behovet i dag? På forhånd takk.
 2. Det er fristende å holde fingeren på avtrekkeren i håp om at oneplus nerd kommer på tilbud, men den er vel såpass populær at den maksimalt blir satt ned et par hundrelapper.
 3. Huaweien har markant mindre batteri, dårligere skjerm og kamera (?). Er billigere også da. (MÅ ikke ha ren android, men er skeptisk til Samsung, som har tweaket veldig, ift. lagg, pga. erfaringene som nevnt ovenfor. Men kanskje er ikke det grunn til slike bekymringer lenger?)
 4. Jeg ser samesung a51 nevnes. Jeg leser i tester at den faller igjennom på prosessorkraft, og at det oppleves lagg i menynavigering. Jeg hadde en toppmodell fra Samsung for noen år siden, og den plaget meg med lagg etter noen måneders bruk. Jeg ser at Samsung a71 også er på tilbud. Noe dyrere, men den er da også en raskere og generelt bedre telefon. Den har bra kamera og batteritid, ting som er viktig for meg. Bør jeg styre unna samsung, siden de har så mye "ekstra" i sin Android, eller er min frykt for treghet ubegrunnet, om jeg skulle finne på å gå for a71? https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/123625/samsung-galaxy-a71-smarttelefon-bla
 5. Takk for gode tips. Jeg skal lese meg litt opp på nevnte modeller, slik at jeg er klar til å jakte gode tilbud neste uke.
 6. Har alle xiaomis dette? Det er jo en total dealbreaker i såfall. Reklame i systemapper vil gjøre meg eitrende forbanna før fem dager er omme.
 7. Takk for alle tips så langt. Xiaomi har jeg aldri prøvd før, men vet jo at de har fått en del skryt tidligere. Kjører de Android one, eller har de sin egen vri på Android?
 8. God mandag. Min trauste Huawei p20 pro ligger for døden, og jeg må ut og jakte på noe nytt. Jeg ønsker å bruke minst mulig på ny telefon, men samtidig har jeg et par krav. Telefonen må ha et ok+ kamera, og mer enn 64gb lagring, da det fort fyller seg. Det er også ønskelig at telefonen er god på batteritid. Den bør være rask i menyer og apper, men trenger ikke å klare fancy spill og andre heftige saker. Jeg ser det skrytes veldig av 1+ nord, men jeg ser helst at prisen ligger nærmere 3k enn 4k. Huawei, uten Google, er ikke ønskelig. Eple er ikke ønskelig. Tips til telefoner jeg bør sjekke ut og ha på radaren til Black friday?
 9. Vanskelig å vite om noen av modellene er spesielt gode kjøp, eller det motsatte. Det nevnes reklamer rundt omkring. Hva betyr det? Er man utsatt for reklamer når man bruker telefonen? (mer enn det man utsetter seg for selv på nettsider og i apper)
 10. Hei Det er en xiaomijungel der ute. Mange forskjellige varianter av xiaomi Redmi note til litt over to tusen lapper. Har noen evner til å guide meg gjennom jungelen?
 11. Jeg kjøpte disse ørelurene. De har veldig mye positivt ved seg, men egenstøyen fra støykanseleringen på max er plagsom.
 12. https://www.whathifi.com/reviews/shure-aonic-50 https://www.pcmag.com/reviews/shure-aonic-50
 13. https://www.prisjakt.no/product.php?p=5020148 Strålende ørelurer, god pris! Prøv og kjøp!
 14. God dag. Har noen erfaringer med Shure AONIC 50? Jeg bor slik til at å prøve i butikk ikke er realistisk, så lenge det er så få butikker som fører de. Jeg ser de får skryt i tester, men at flere påpeker at ANC gir fra seg høyfrekvent støy. Jeg undrer meg på om dette er like "voldsomt" som hos eldre Bose.
×
×
 • Create New...