Gå til innhold

Ostremaaaa

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Ostremaaaa sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Jeg har lenge lett etter en sang jeg hørte for lenge siden på min iPod som ble ødelagt slik jeg ikke kan finne sangen igjen. Det er veldig vakt minne, men føler det var noe Disney lignende produksjonssang. (Kan selvfølgeli være noe helt annet også!) det var unger sikkert son 12-14 år som sang, og musikkvideoen var spilt inn noe som jeg mener å huske var på locationen til camp rock- lignet hvertfall, og noen satt i en trapp og sang. teksten går noe i desse baner: Dream is like a kiss, it will make you smile and the world (smile at you?) (( If you dont take a chance it will never Get vetter, it will never Get better, together))... when we’re not together he and ... cause it never gets better, it never gets better Together in this ... together with .. will be the best day of your life Disney sang, er på en leirplass mange unger som synger (minner om camp rock plassen) ...= sang tekst eg ikjje kommer på, iknje det at tekste på det som eg he skreve nå riktig Dream is like a kiss it will make you smile and the world will smile with you, if you wont take a chance it will never get better. Forever with the ... together, we’re the ... it’ll be the best day of our life har prøvd å søke på teksten men fikk ikke opp noe- håper noen av dere kan hjelpe og vet hva jeg snakker om! Tusen takk på forhånd!:))
  2. Oi, ja det ringer en liten bjelle- var ikke det jeg husket men ja, jeg tror det er det! Tusen takk!
  3. Hei! Er det noen som husker en barne-tv serie som handlet om en heks, og evt også en jente men litt usikker der.. heksa bor inne i skogen og en dag tro jeg jenta finner veien inn i skogen- føler hu blir til en ku, eller hu møter en snakkende ku.. innbiller meg også at det er en ond fugl med her, som er sammen med heksa… men alt er veldig defust og er ikke sikker på så veldig mye her. Alt jeg husker er en heks og en ku- en sopelime og en stor gryte med trylleformel… kan dere hjelpe selv om det ikke er så veldig mye å gå på… tror det gikk på nrk super men vet ikke det heller…. takk på forhånd :)!
  4. Hei! Er det noen som husker en barne-tv serie som handlet om en heks, og evt også en jente men litt usikker der.. heksa bor inne i skogen og en dag tro jeg jenta finner veien inn i skogen- føler hu blir til en ku, eller hu møter en snakkende ku.. innbiller meg også at det er en ond fugl med her, som er sammen med heksa… men alt er veldig defust og er ikke sikker på så veldig mye her. Alt jeg husker er en heks og en ku- en sopelime og en stor gryte med trylleformel… kan dere hjelpe selv om det ikke er så veldig mye å gå på… tror det gikk på nrk super men vet ikke det heller…. takk på forhånd :)!
  5. Hei! Er det noen som husker en barne-tv serie som handlet om en heks, og evt også en jente men litt usikker der.. heksa bor inne i skogen og en dag tro jeg jenta finner veien inn i skogen- føler hu blir til en ku, eller hu møter en snakkende ku.. innbiller meg også at det er en ond fugl med her, som er sammen med heksa… men alt er veldig defust og er ikke sikker på så veldig mye her. Alt jeg husker er en heks og en ku- en sopelime og en stor gryte med trylleformel… kan dere hjelpe selv om det ikke er så veldig mye å gå på… tror det gikk på nrk super men vet ikke det heller…. takk på forhånd :)!
×
×
  • Opprett ny...