Gå til innhold

cacb

Medlemmer
  • Innlegg

    309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

cacb sine prestasjoner

131

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvorfor må de ha nye Patriot-systemer nå hvis de de hadde fungerte så bra? Hvor ble de av?
  2. Du kan se en omtale av disse forhandlingene her . Avtalen var et signert utkast men ble aldri ratifisert fordi daværende statsminister Boris Johnson kom på uannonsert besøk, og dermed var den avtalen torpedert.
  3. Dette var veldig løst. Hva slags støtte helt konkret? Realiteten er at NATO er langt på vei demilitarisert og har ikke industriell kapasitet til å levere hverken artillerigranater eller noe annet som kan endre på situasjonen. At tyskland gir fra seg flere Patriot-batterier, betyr bare at NATO blir enda mer demilitarisert, disse systemene vil bli destruert på samme måte som de Patriot-systemene Ukraina hadde. Forøvrig overbeviste ikke de Patriot systemene de hadde noe spesielt, de har ingen sjanse mot hypersoniske missiler som Kinzahl eller Zircon.
  4. Mener du at regimet i Kiev har mulighet til å vinne denne krigen? I såfall, hvordan?
  5. Hvis du vil delta i en seriøs diskusjon er det en dårlig idé å tillegge den du kommuniserer med synspunkter de hverken har eller har hevdet. Det kalles stråmannargumentasjon og er ikke en seriøs debattform. At du trekker inn andre verdenskrig er utenfor hva jeg diskuterer. Det er den aktuelle militære situasjonen akkurat nå som er mitt budskap. Kiev-regimet har ikke lengre noen utsikter til å vinne fram på slagmarken, slik planen opprinnelig var. Selv vestlige MSM-medier innser nå at situasjonen går mot kapitulasjon. BBC f.eks. Ukraine could face defeat in 2024
  6. Vi er en liten gruppe eneboliger som er plassert litt isolert. Altibox kom på døra høsten 2019 og jeg slo til umiddelbart siden vi kun hadde ADSL og Telenor hadde annonsert slutt på vedlikehold av kobberkabel. Tilbudet var slik som du forteller, kr. 0 for installasjon (det er dyrt nok per måned...). Det tok noen tid og de som drev med fiberen merket 2 ulike steder kabelen kunne gå inn, begge svært upraktiske sett fra vår side. Jeg passet på å være tilstede da vi skulle kobles opp, og fikk dem til å grave en grunn grøft til baksiden av huset og ta inn kabelen der (boret gjennom veggen). Ikke noe problem, og det ble en god løsning med "hjemmesentral" der TV'en er, noe som er et poeng om du skal gjøre ting enklest mulig. Forøvrig satte jeg hjemmesentralen i bromodus og får internett via eget mesh. Kabling innendørs må du ta selv, eller betale noen for å gjøre det.
  7. Gratulerer, de anser vel deg som betalende salgsrepresentant , men uansett bra det gikk.
  8. Jeg har også 2 stasjonære som deler tastatur. Men jeg gjør dette med barrier ("Barrier is software that mimics the functionality of a KVM switch"), og der har jeg opplevd at norsk tastatur har skapt problemer med enkelte taster inntil jeg fant ut hvordan jeg kunne konfigurere dette korrekt. Prøv å koble til PC-ene direkte med tastatur (ikke via KVMP-switch) og se om det gjør en forskjell. Det kan tenkes ditt passord bruker bokstaver som skaper problem via KVMP-switch.
  9. Vel. Ledelsen i Ukrainas arme har reorganisert den 153dje mekaniserte brigade til å bli en infanteri-brigade.
  10. Siden Januar har Ukraina tapt 80 000 soldater, 1200+ tanks og andre armerte kjøretøy. Dere kan selv regne ut hvordan dette går.
  11. Jeg har et TP-link Tapo kamera på mitt TP-Link Deco nettverk, men jeg bruker ikke skytjenesten til TP-link for kameraet. Jeg skrev istedet et bash-skript som kjører helkontinuerlig på en Ubuntu-maskin i mitt nett. Skriptet lagrer videoer lokalt på en NAS disk. Kun videoer med detektert bevegelse lagres, resten kastes. Litt om skriptet: ffmpeg brukes til "capture" (via RTSP) av 10 videoer á 60 sekunder som lagres i en midlertidig "capture" folder. Når disse er komplette, flyttes de til en "process" folder der et annet skript bruker dvr-scan til å detektere hvilke videoer som inneholder hendelser av interessant art. Videoer med hendelser arkiveres i en egen folder, mens de uten hendelser blir slettet. Det har blitt endel rådyr-videoer på denne måten Slik bygger jeg et arkiv med relativt høyoppløslige videoer lokalt, helt uavhengig av sky-løsninger. Si ifra om noen er interessert i flere detaljer.
  12. Du kan lære mer om Douglas McGregor i samtale med Professor Glenn Diesen ved Univeritetet i Sør-Øst Norge nå i Mars https://www.youtube.com/watch?v=F56kmXlKfdw
  13. Litt balanse kan være på sin plass US Army Colonel Douglas McGregor "Zelensky and his regime is an equivalent of a fatally wounded animal that is dying. And as the result he will strike with whatever it has at this point, rather than essentially surrender, give up and negotiate. So, think of Zelensky's regime as a dying entity."
  14. I Norge tilbyr domeneshop epost for en slikk og ingenting. Har god erfaring med dem. Siden jeg velger å arkivere eposter lokalt bruker jeg POP3, men IMAP er selvsagt også mulig.
  15. Jeg mener det er mulig å opprette gjestenettverk (eller tilsvarende) på Deco. Vi har ikke leieboere så jeg har ikke studert dette, men kan være aktuelt for Flamingooo muligens. How to set up a Guest Network for Deco "When Deco works in the Router mode, the Guest network and Main network are isolated"
×
×
  • Opprett ny...