Gå til innhold

Rhaps

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rhaps

  1. Jeg har drevet å puslet med tanken om en norsk MOD til Flashpoint, med de kjøretøy og våpen som finnes i det norske forsvaret. Det hadde vært kult å fly rundt i flashpoint med norske uniformer og "norske" kjøretøy.

     

    Problemet er at jeg ikke har så veldig gode ferdigheter med å lage skins og 3D-modeller. Finnes det noen interesse for å sette igang med et slikt prosjekt, er det noen flashpoint fans som har de ferdigheter som trenges til å lage en MOD? Hvis du er interessert i å lage en norsk mod, så ta kontakt!

  2. Quote:


    Den 2002-09-02 00:49, Spaz skrev:

    Quote:


    Den 2002-09-02 00:15, Rhaps skrev:

    For det første, SP1 er ikke en leak. Winbeta.org har fått lov til å foreta en Pre-release.


     

    Sitat fra Winbeta.org angående SP1:

     

    "Not much info on it yet, as it was just leaked"

     

    Er ikke det en leak sier du? Ser sånn ut :wink:

     

    Ok, Jeg legger meg flat :smile:

  3. Det er veldig viktig at du reset'er bios med jumperen etter flashing. Prøv å flash på nytt, slå av pc, trekk ut kontakten, reset bios og fyr opp. Har været borti noe av det samme. Jeg måtte flashe tilbake til den "orginale" bios'en og så flashe på nytt.

     

    Lykke til!

  4. Jeg sendte en mail til EA norge og spurte om når spillet skulle slippes her til lands, dette fikk jeg til svar:

     

    Spillet blir desverre ikke lansert i Europa, pga liten interesse for online

    spill. Desverre!!

     

     

    Mvh(EA

     

    Hva skal dette bety? at det liksom ikke finnes interesse for Online spilling i HELE Europa? Hvor har EA fått dette fra? Dette er sikkelig kjipt, har venta lenge på det spillet, flere år, var med på beta-testing og greier, nå har spillet vært ute i over ett år, og jeg har venta, så kommer denne meldinga... Hva mener dere om dette?

  5. Spiller litt flashpoint.. men det har dabba av i det siste. Jeg har følgt litt med på hva som lages av mod'er til spillet, og der er det mye intresant å se, men det virker som om det er lenge til noen av dem blir ferdige. Jeg er spesielt begeistret for BW-mod (bundeswehr-mod) som skal inneholde alle våpen og kjøretøyer i det tyske forsvaret. Det betyr at så godt som alle kjøretøy og våpen den Norske Hæren besitter også er med. Eneste unntak er vel CV9030N (stormpanservogn),og BV206 (beltevogn). Nå er det noen svensker som driver å lager en CV90 til OPF, men den er jo en svensk versjon med 40mm kanon isteden for den norske som har 30mm.

     

    Så i bunn og grunn venter jeg på noen mod'er før OPF blir hot igjen... for min del i alle fall...

  6. Quote:


    On 2002-02-18 16:55, tv-freak skrev:

    Jeg får så sinnsykt dårlige resultater i 3d mark 2001se. Jeg får lusne 2011 3dmarks.

    Og jeg har ikke dårlig PC.

    Noen som vet hvorfor?



     

    Ja, det er nok skjermkortet ditt. Jeg får 8087 i 3D Mark 2001SE. Min pc er ganske like din, med unntak av skjermkortet. Når du handla pc'n din ville du fått mye bedre ytelse med å ha en litt treigere prosessor og brukt pengene på et bedre skjermkort.

  7. Hvis moderatorene skal statuere et eksempel her er det en del persjoner som oppfører seg mye dårligere en Extreme. Dere skulle heller ha gått etter useriøse spammere en å utestenge folk som faktisk diskuterer, men kanskje av og til blir litt revet med. Det må man tåle.

     

    Og det "frekke" svaret som du advarte mot syns jeg ikke var noe ille, jeg tror du bare venta på at extreme skule åpne kjeften.

×
×
  • Opprett ny...