Gå til innhold

Spear

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spear

  1. Like før jeg kaster denne i veggen nå...

     

    Har en A150 med XP, min andre A150 faktisk..

    Akkurat installert XP og fjernet systemikoner på programmer jeg ikke bruker, fjernet windows-lyder (hater oppstartlyd, avslutningslyd osv...) og fjernet tegneserieoppsettet av XP til gode gamle klassiske "windows-standard" som det så fint heter under Tema-oppsettet.

     

    problemet er at etter et par reboots så kommer tegneserieoppsettet, windowslydene og enkelte av systrays'a tilbake.. jeg blir sprø!! Har akkurat byttet inn min 1 uke gamle A150 til en ny en fordi jeg trodde det var en feil ved den, men denne er jo akkurat lik!

     

    Noen som sliter med det samme eller som har noen løsning på problemet??

  2. Hei.

     

    Har et spm om ytelse på AA1.

    har fått meg A150 med XP, men merker det er så sinnsykt forskjell på ytelsen av den med og uten strømkabelen i.

    med kabel starter alle programmer raskt som bare det, men uten tar det kanskje 15-20 sek å bare åpne Firefox. Tilogmed nettsidene tar tid å få opp.

     

    Sliter også med tegneserie looken til XP. Jeg liker "windows standard" men ofte så kommer den forbanna tegneserie startmenyen tilbake etter en reboot eller to, så må jeg inn å endre på nytt.

     

    Noen som har noen tips til meg?

     

     

    Tror forøvrig det 6-cellers batteriet som kommer med den "nye" AA1 bare er på 2400mAh og ikke 5400mAh som tileggutstyr-batteriet, så det blir nok ikke helt den aller største forskjellen fra dagens 2200mAh batteri.

  3. Noen som kan anbefale meg en god portabel mp3/video-spiller. dvs at jeg har lyst å kunne koble den til en TV (via phonokabel eller.no), mens den bør være så liten at kan kan transportere den i lommen.

    Støtte for XviD-format er er must, og støtter den undertekster (.sub, .srt o.l.) er heller ikke det å forakte.

     

    Noen tips?

  4. Har en harddisk fra en laptop hvor partisjonen har kræsja som jeg trenger og hente ut noen filer fra. Er derfor på utkikk etter et adapter som gjør at jeg kan putte denne disken i en vanlig stasjonær.

     

    Noen som vet hvem som selger slikt i Drammen-Oslo området? evt. webshops?

  5. Skulle opprette en ny partisjon på den bærbare, og siden den bare har en disk, måtte jeg endre str. på disken først. Alt vel og greit inntil jeg må starte PCen på nytt... Ser den begynner på operasjon en - å endre str på den eksisterende partisjonen. Synes plutselig den har stått veldig lenge på et punkt, så bestemmer meg for å vente litt lenger. Etter lenge om og men, bestemmer jeg meg for å slå den av. PCen har fryst. Når den booter nå, så begynner den, men underveis av booten på XP kommer det opp en blåskjerm og den rebooter automatisk. Funker ei med sikkerhetsmodus.

     

    Har endel skoleoppgaver, bilder fra turer o.l liggende på den, så lurer på om d er noen måte og redde det på? Finns d no program eller.no som kan "rette opp" partisjonen? Skjønner at siste utvei er å formatere, men finnes d noen måte jeg kan redde datene som er på disken før jeg gjør det?

  6. Bygde meg i januar en ekstern disk som består av et ICYBOX kabinett og en Hitachi 250GB disk. Bruker en NTFS-partisjon på disken. Allerede etter et par uker skjedde det første gang... Tok med disken til en kompis, hvor maskinen ikke fant den. Fant den under diskbehandling i Win XP, men som en disk uten filsystem. Tok den med hjem igjen og nå var den slik her også. Hadde ingen andre valg enn å formatere den for å få den til å fungere igjen og all data var tapt. Nå har det samme skjedd 3-4 ganger i ettertid.

     

    Er jo mer unsafe å bruke denne som backup disk enn å ha det liggende på PCen.

     

     

    Noen som har vært borti eller kjenner til lignende saker (med løsning)?

  7. Ser at minnekort har blitt endel billigere i disse dager. Og lurer derfor på om jeg like godt skal kjøpe meg et high-speed kort. Ser Sandisk (Ultra II) har noen på 10/9MB i lese-/skrivehastighet og Kingston (Digital Elite Pro) har 5MB eller de "gamle" med 1,5MB hastighet. Blir evt. et 512MB av eldre type eller 256MB av de nye raske.

     

    Lagrer kameraet bildene så raskt i disse dager at man merker forskjell? Man merker vel forskjell når man stapper d i kortleser'n og fører over til PC, men bortsett fra det lissom?

  8. Hei.

     

    Det er jeg som har testet brenneren til Ettern.

     

    Den er av typen Plextor PX-712A.

    Problemet er at den på på hans maskin går veldig ujevnt, dvs bufferen tømmer seg hele tiden og bruker tid på at den skal fylle seg igjen. Dette skal ikke være nødvendig på en brenner med 8MB buffer, mens de fleste har bare 2MB. Tiltross for at han har spillter ny PC så fungerer den ikke opptimalt. Har testet brenneren både som master og slave på begge kontrollerene, samme problem. Har også sjekket at disse kjører i DMA og PIO mode. Selv min brenner med bare 2MB buffer ligger konstant på 98% (nero). Har også testet div kabler. Har prøvd både på 4x og 8x, siden dvd-platene ikke støtter høyre hastighet. Også oppgradert firmware i brenneren.

     

    Noen nye glupe idèer der ute?

×
×
  • Opprett ny...