Jump to content

EsterBose

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skulle ønske min venteliste ble oppdatert å Vært 5 helt siden 20.juli
 2. Jeg tror at de ærligste folkene som sier det de mener er barn, sinte folk og fulle folk ?
 3. Jeg får stadig rasistiske kommentarer å dra tilbake der jeg kom fra på sosiale medier. (opplevd i noen utesteder tidligere av fulle folk.) Jeg er 24 år, født i Norge og bodd her hele livet mitt, med afrikansk bakgrunn. Så jeg lurer på om en mot-argument kan være om samene bodde her først og «nordmenn» egentlige ikke eier landområdene i Norge?
 4. Jeg har et ganske stort dilema der jeg må velge by/skole å studere i innen kort tid og er fra Østlandet. Det står mellom Stavanger (Uis), Gjøvik (ntnu) og Bergen (HVL), men er åpent for flere. Så om noen har kjennskaper om hvor det er lettest å studere byggingeniør så vil jeg gjerne høre. Eller hvor det er mest prestisjetungt av de, selv om jeg vet at folk driter i hvilken skole man har gått. Vil bare ha så lite valg som mulig nå
 5. Jeg skal studere byggingeniør til høsten, men vet ikke hvilken by. Har litt under 48 konkurransepoeng. Sliter veldig med å velge. Så om andre alternativ blir utelukket så hadde vært fint. Da kan f.eks fokusere på Gjøvik/Ålesund.
 6. Når folk/trådstarter snakker om NTNU.. Gjedler dette ntnu Gjøvik og Ålesund også? Altså skal starte på byggingeniør-studie til høsten, men vet ikke hvor..?
 7. Top 3 VGD legender, deres forslag?
 8. Føler jeg har en del rot i eksamensbesvarelsen min siden det er flere år jeg har skrevet tekst/hatt eksamen. Men de legger veldig lite i de gramitgske feilene eller? Og hvordan gikk eksamen folkenS?
×
×
 • Create New...