Jump to content

EsterBose

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skulle ønske min venteliste ble oppdatert å Vært 5 helt siden 20.juli
 2. Jeg tror at de ærligste folkene som sier det de mener er barn, sinte folk og fulle folk 😛
 3. Jeg får stadig rasistiske kommentarer å dra tilbake der jeg kom fra på sosiale medier. (opplevd i noen utesteder tidligere av fulle folk.) Jeg er 24 år, født i Norge og bodd her hele livet mitt, med afrikansk bakgrunn. Så jeg lurer på om en mot-argument kan være om samene bodde her først og «nordmenn» egentlige ikke eier landområdene i Norge?
 4. Jeg har et ganske stort dilema der jeg må velge by/skole å studere i innen kort tid og er fra Østlandet. Det står mellom Stavanger (Uis), Gjøvik (ntnu) og Bergen (HVL), men er åpent for flere. Så om noen har kjennskaper om hvor det er lettest å studere byggingeniør så vil jeg gjerne høre. Eller hvor det er mest prestisjetungt av de, selv om jeg vet at folk driter i hvilken skole man har gått. Vil bare ha så lite valg som mulig nå
 5. Jeg skal studere byggingeniør til høsten, men vet ikke hvilken by. Har litt under 48 konkurransepoeng. Sliter veldig med å velge. Så om andre alternativ blir utelukket så hadde vært fint. Da kan f.eks fokusere på Gjøvik/Ålesund.
 6. Når folk/trådstarter snakker om NTNU.. Gjedler dette ntnu Gjøvik og Ålesund også? Altså skal starte på byggingeniør-studie til høsten, men vet ikke hvor..?
 7. Top 3 VGD legender, deres forslag?
 8. Føler jeg har en del rot i eksamensbesvarelsen min siden det er flere år jeg har skrevet tekst/hatt eksamen. Men de legger veldig lite i de gramitgske feilene eller? Og hvordan gikk eksamen folkenS?
 9. Hvis noen har noen artikler på temaet. Send pm
 10. Hvis du har fokus boka så står det mange begreper bakpå kapitlene. Så er bare å se på de på eksamen og dra de inn tenkte jeg.
 11. Noen funnet nyhetssaker/historisk aktuelt som kan være aktuelt? PM Og Hvordan kan man egentlig ta med disse sakene på eksamen? Tilgang til google?
 12. Til mac også? Hvorfor ikke bare laste ned alt på pcen direkte? Og f.eks alle disse studienett besvarelsene som jeg skal være forsiktig med å bruke. Hvor på macen skal jeg laste ned for å ha tilgang til den på eksamen?
 13. Nei. Burde jeg lese i teorien bak på kapitlene? Har boka fokus, har teorier bak i boka. Les den her: https://skolehjelp21.wordpress.com/2016/05/25/hvordan-skrive-en-eksamensoppgave-i-sosialkunnskap/ Planen min er: Se tema i morgen. Finne noe artikler som er relevant???. Diskutere bullshitt ut i fra det. Jeg har nesten ikke lest boka og hatt noe undervisning, men mye av det som står i boka har jeg hørt om før i sosiolgo og sant og samfunnsgeografi som jeg begge har ekamen i Juni. J Målet mitt er at jeg må bestå på sos og sant samtdig så må jeg bestå en av dele : Sosialkunnskap og samfunnsgeografi. Jeg kan sistnevnte best, men man vet aldri om jeg blir syk på en av eksamene så jeg tar begge, itllegg skader ikke det noe med kunnskapen jeg får i sosialkunnska til sos og sant-eksamen. Så sosialkunnskap er ikke vitkig for min del, men liker presset.
 14. Hva er det de prater om og hvem sin pistol? Det var ikke deres hus en gang. De er jo logisk at de prøver å rettferdiggjøre drapet. Det har ingenting å si om han var kriminell før. Du går ikke følger han med to våpen om du ikke er forberedt på å drepe han. og det sagt, så er jeg enig i at media og folk har framstilt Ahmad en snill fyr og aldri kriminell.
 15. Jeg kan ikke hjelpe fordi jeg er i samme båt 😛 Har privatist (uten skole) sosialkunnskap skriftelig eksamen på fredag i Oslo. Har boka og lest gjennom læringsplanene "livsfasene" og "velferdsetat og menneskerettigheter". tillegg til sos. sant-kunnskap jeg har. Jeg er jo privatist. Får jeg vite tema dagen før og hvor? Også mister jeg litt av intressen av å lese resten av boka mtp jeg får ha med boka på eksamen (riktig?).
×
×
 • Create New...