Jump to content

WaltonBreckRd

Medlemmer
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja det er de pubene man må finne. Spesielt på kamp man merker at det tynnes ut. Det var helt annen atmosfære på PL kamper bare for 5-10 år siden.
 2. Jaja, de ekte supporterne dør aldri ut. I Liverpool er det et par match-puber som fremdeles holder koken. Også er det en gjeng som har starta noe som heter Boss Night. Der blir skikkelig kok, med alle sanger både gammel og nytt. Savner Liverpool.
 3. You play thursday cus your fucking shite" Elsker det!! Det beste med Engelsk fotball er akkurat det der.
 4. Man kan snakke så mye man vil om Madrid, eller første ligatittel på 30 år osv. Istanbul slår alt. At det laget vi hadde det året der vant Champions League er helt sprøtt.
 5. Oh, what a night en flott sang. Eg hører nu på Elton John, han var magisk å se live. Synd jeg aldri fikk sett Michael.
 6. En paulaner til, for ligagullet!!
 7. Du skal aldri slutte å sutte på karamellen Deng!! EG sutter fortsatt på Istanbull.
 8. Utrolig trist at det knakk for Pochettino. Jeg så den ikke komme (tippet dere på 2 eller 3 før sesongen tror jeg). Han er en jeg virkelig kunne tenkt meg i Liverpool etter Klopp.
 9. Dere var en shady straffe og en ellers døll kamp unna å vinne Champions League (hey, stort sett sånn Mourinho vinner sine). Verden er utrolig spesiell.
 10. Jeg husker Rikard Norling og den utrolige HYPEN fra bergenserne. Det endte vel i nedrykk? 😆😆
 11. Becks er bra og billig, ja! Tyskerne kan øl.
×
×
 • Create New...