Gå til innhold

Qaracuck

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Qaracuck

  1. Heisann, jeg har et problem med en oppgave jeg skal løse

     

     

    det gjelder PLS, møller easy

     

    Garasjeport som skal styres med PLS,

     

    beskrivelse

    3 impuls brytere, opp, ned, stop

    to endebrytere (stop, opp, ned)

    en trykkfølsom bryter i gummilisten (visst noen skulle bli klemt)

    3 stk lys som indikerer , port opp, port ned, klemlist aktivert

     

    Og så skal det i tillegg monteres nødstoppbryter

     

    har alltid fått hjelp på dette forumet ang div ting, så håper noen kan dette .-)

  2. Hei, som overskriften sier, fikk en G5 og skulle prøve å reinst. uten å tenkte meg over så tok jeg hdd over i vanlig pc og formaterte hdd'en til macen, da jeg etterpå satt den tbake i mac'en kom det ingen bilde...., kommer ingen vei videre?? lyser et gult lys og et rødt lys inni maskinen. Noen som har noen gode råd hva jeg bør gjøre til å få denne Mac'en til??

    PS: jeg er helt grønn på mac. Håper noen kan hjelpe og at jeg ikke har ødelagt hele maskinen!!

  3. Ja som overskriften sier, skal ha meg en Q6600, som jeg kan klokke til minimum 3.4-3.6 Ghz , Holder en knapp på gigabyte sine hovedkort da , da det er disse hovedkortene jeg har hatt i de siste årene og er skamfornøyd, alltid klokket bra og dønn stabilt. men nå, med alle disse nye chipsettene og slik som p35,x38 ? hva bør jeg velge med tanke med prossesoren?? og hvilket hovedkort ville dere anb til overklokking av denne prossesoren?? må være et stabilt kort som er lett og klokke med!! Pris på kortet er ikke viktig, bare det ,klokker som F.... :-)) Har tenkt å bruke DDR2 ram og et pci 2.0 8800gt kort i tillegg!!

     

    Som sagt ønsker input av dere hvilken hovedkort jeg burde satset på til et slikt oppsett??

     

    F

  4. Ja jeg hentet ned en hel del med windows updates, alle critical. og da jeg restarter maskinen så fungerer ikke nettverkskortet skikkelig! Det er et slik som er internt på gigabyte 965p ds3

     

     

    Jævla sykt, står et eller annet om at en services som ikke er startet korrekt, noen som har samme prob?? eller noen ideer hva jeg kan gjøre?? ¨nå har jeg all update av da :-(

     

     

    Altså kortet blinker og hubben viser at det er kontakt , men maskinene nede i høyre hjørne viser frakoblet!

     

    da jeg restoret til før updatene så fungerte det!

  5. Hei. har prøvd å legge utpå her med dette prob men uten hell :hmm: , eller er jo det alltid noen supersmarte folk som kan det, og dette forumet har hjelpt meg MASSE! Takker!

     

    Men til Saken : dette er 4 gang jeg inst vista (64, ultimate) og etter en stunds bruk

    2-3 mnd detter internett ut. Det står at jeg er tilkobet og maskinene lyser og sender data seg i mellom. Men funker ikke å trykke IE og gå til en side! har prøvd alt, resete modemet,ruteren,slette nettverket i OS (Avinst Drivere), sjekket alt i IE at den står på lan og automatisk, som Vanlig oppsett. Men det som er så supermerkelig at visst jeg lager en ny tilkobling, så sier vista at jeg er enda koblet på. så den eneste måten jeg har mulighet å komme meg på inet på er å gjøre det elendige dritet der, VÆR gang jeg har lukket IE, ingen andre prog virker mot inet (utorrent,outlook express ect.) enkelte prog virker updaten på, så det er jo kontakt , skjønner ingenting lenger. og er så lei av å reinst nå at jeg "nesten" går over til xp igjen :nei: , så da håper jeg dere hadde noen forslag til hva jeg kan gjøre, har også koblet meg rett inn på modemet thomson 510i, så det er ikke noe ruter eller modemprob! En iskald cola til han som har svaret :thumbup:

     

    PS: Når jeg prøver meg litt frem ny tilkobling med brukernavn og sllik, er det ofte maskinen begynner å klikke, spessielt internett explorer pluss noe annet dritt. trykker det vekk ;-)

     

    Nekter å tro at dette har ikke skjedd med andre, ellers må jo det være syk hw

     

    Kan gå ut i cmd og pinge servere med god respons!

     

    Er det INGEN som har en smule ide hva jeg kan gjøre??

     

    :ph34r:

     

     

    GREIT REINST :mad:

  6. Har et annet lite sykt problem som du kan kanskje svare på, men da var før jeg stilte ting manuelt da, av og til når jeg starter maskinen så kommer ikke skjermbildet frem. Og den går ikke videre. Må faktisk resete bios og det er jo alltid like gøyt!

     

     

    Samme kan skje visst jeg bare rebooter den, altså kald og hot så vil den ikke ,-(

     

     

    Dette gjelder self når jeg har overklokket!

  7. Hadde dette problemet selv, det løste seg når jeg satt pcie til 110mhz.

     

    (måtte og ta ut og sette inn igjen skjermkortet før den ville holde seg på x16, men antakeligvis var det pga dårlig kontakt..)

    8895149[/snapback]

     

     

    Nei, jeg stilte manuelt på volten til PCI og NB, og noe annet MCB tror jeg det het, var ikke mye det gikk an å stille 0.0 - 0.3 på disse og prøvde meg litt frem så kom den ;-))

     

    Det m å sette pcie til 110mhz vet jeg ikke , da min står på auto. men kanskje bare det hadde funket også! Det viktigste er at vi har funnet feilen og kan klokke med god samvittighet!!

     

    Takker for hjelpen folkens... SUPERT :-)

  8. Hei  :)

     

    Hvis du har noen automatiske verdier i BIOS, er det mulig at PCI-Express slotten "klokkes ned" til X1, istedet for å kjøre på X16.

     

    Det kan skje når du overklokker, og du kan se det i cpuZ, under hovedkort fanen, og graphic interface.

    Verdien "Link Width" skal vise det samme som "Max Supportet", som er X16.

     

    Kjenner ikke hovedkortet ditt, men tror det er spenning til NB som må settes en manuell verdi på.

    8894475[/snapback]

     

     

    Du hadde helt rett du :-) , med en gang jeg hadde overklokket så jeg at linken var gått ned til 1x , hva i helsiken gjør jeg for å forhindre det da? alt annet av strøm står på auto!! og det funker jo!! Må ha linken opp i 16x, hva gjør jeg da??

     

     

    Tusen takk for hjelp! Vet nå hva problemet er ihverfall!1

     

     

    :-)

  9. Gigabyte 965P DS3 , C2D 6400 ,Kingston hyper x 800 Mhz DDR2.

     

    Det er det jeg har av hardware, uansett har hatt den oppi 3.6 Ghz overklokket fra bios, alt på auto utenom rammen den har jeg satt divideren til 2, Det jeg ikke skjønner er at spillene hakker sinnsykt når jeg har overklokket den, funker fint ellers, men til spill så blir jo den rene dritmaskinen! Skjønner ikke hvorfor??

     

    Når den er uklokket virket alt perfekt! Men har jo lyst å ha den i 3.6 når jeg vet den greier det. men liten vits når spillene blir dårligere!

     

    Til og med med den automatiske overklokkingen som er i bios så begynner spillene å hakke! Her må det være noe riv ruskene gale!!

     

    Noen forslag??

     

    :cry:

  10. har sjekket i bios og med sisoft sandra xl, og der står det at rammene er spd 677 pc2 5300u, de ska jo være pc2-7200 spd 900, kan dette være tilfelle eller er det feil i bios og sisoft? håper det ellers er jo kingston skikkelig tullinger, og det forklarer jo hvorfor de er så forbanna varme!

  11. Hei, har kjøpt 4 gb av de rammene, kjører nå på 850 mhz, og de er 60 grader uten særlig load. er dette normalt? har prøvd å klokke dem til over 1000 men da klikker maskinen! Hvor mye varme tåler slike da? syntes selv det er ekstrem høyt! har skrevet til nettleverandøren jeg kjøpte dem hos der jeg beskriver problemet! skulle da tro at slike ram burde fint kjøre på 1000 mhz +++ , er sinnsykt irriterende visst de ikke overstiger 1000, skal jo være kvalitetsram! har jeg noe klagerett da? kjøpte dem for 2 mnd siden.

     

    PS: har brukt en infrarød varmesensor til å måle temp! men får vont visst jeg tar på dem! :-(

     

     

    Har et gigabyte 965P DS3 hovedkort 775

  12. Hei, har to hdd i raid 0 oppsett, i tillegg til en OS raptor. men da jeg reinst VISTA er det nå slik at jeg ikke har tilgang til å slette eller noe slikt på raid hdd'ene, har prøvd å gått inn på security og prøvd å sette owner og permissions men da kommer det at filenene er skrivebeskyttet og kan ikke gjøre noe! Hva kan jeg gjøre her??

  13. Hei, andre gang på rad dette skjer, plutselig slutter internett å fungere,Står at jeg er i local og inet. kan laste ned mail, men ikke surfe. har avinst nettverkskort og drivere og inst på nytt igjen men samme prob, det som også skjer er at det står internett exporer sluttet å virke, og skype kommer det også om, men da jeg prøver å lage nytt connection så sier den at jeg allerede er connected til inet, og da jeg trykker browse now fungerer det, men som sagt ikke til vanlig! eneste løsning jeg har funnet disse gangene er reinst. som self er meget kjedelig! Håper noen av dere har en løsning på dette drittet!

     

    Neste gang blir det xp i så fall!

×
×
  • Opprett ny...